Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rochu

(Konto usunięte)

widzisz, są też ludzie których kwalifikacje są uznawane i mogą się swobodnie przemieszczać - pracując cały czas w swoim zawodzie.

Masz na myśli ilość talerzy/min?

cir , chciałbym żebys pokazał moje trollowanie w znanym tobie temacie...po za tym było zbanowanych jeszcze kilka osób , które jednak zostały odblokowane , mam rozumieć , że są równi i równiejsi , trolle i trolle ?

cir , chciałbym żebys pokazał moje trollowanie w znanym tobie temacie...po za tym było zbanowanych jeszcze kilka osób , które jednak zostały odblokowane , mam rozumieć , że są równi i równiejsi , trolle i trolle ?

odpowiedz juz miałeś na PW jaki sens to wałkować

EOT

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ciekawe jakby Cię szef w pracy potraktował , jakbyś nie wykonał swojej roboty , bo ładna pogoda i miałeś inne piorytety ;)

Przecież wiesz jak:) Dlatego lubie zmiany!

Ale obiecuję solennie , firmie Site, S.A. ...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ludzie zgłaszajcie się na moderatorów.

Bo jak nie, to ja sam się zgłoszę.

Serio ; )

Też się zgłoszę i proszę o poparcie-bo mam wielkie parcie))............ale tylko w hiendzie-wtedy tam porządek bedzie!!!

Dlatego tak zdecydowalem-bo się z problemem przespałem i serio mam hajenda i nie piszę na forum jak jakaś przybłeda od hajenda.

Dziekuje wszystkim za poparcie-piszę niezwykle jasno i otwarcie!!

Jeszcze raz deklaracja: to moje prywatne zdanie, które opieram na własnych doświadczeniach ,wynikających ze styku z takimi problemami, gdzie indziej.

Proponuję wysłać CV do Site i po sprawie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość partick

(Konto usunięte)

Jeszcze raz deklaracja: to moje prywatne zdanie, które opieram na własnych doświadczeniach ,wynikających ze styku z takimi problemami, gdzie indziej.

kolejka jest, rochu pierwszy chce zabić AS.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Też się zgłoszę i proszę o poparcie-bo mam wielkie parcie))............ale tylko w hiendzie-wtedy tam porządek bedzie!!!

Dlatego tak zdecydowalem-bo się z problemem przespałem i serio mam hajenda i nie piszę na forum jak jakaś przybłeda od hajenda.

Dziekuje wszystkim za poparcie-piszę niezwykle jasno i otwarcie!!

+1

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Bo jak nie, to ja sam się zgłoszę.

Też się zgłoszę i proszę o poparcie-bo mam wielkie parcie

Chłopaki, poprowadzę Wam gratisowo kampanię wyborczą.

Już zacząłem wycinać kotyliony :)

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Jasno już napisałem, jakie są moje motywy, było to jakieś 100-110 postów wylanego w tym wątku gó..na temu, o tutaj: http://www.audiostereo.pl/propozycje-i-uwagi-dotyczace-forum_40730.html/page__st__4050?do=findComment&comment=2870080

Jestem zwykłym użytkownikiem forum, który chciałbym czasem coś przeczytać sensownego, a który ma problem żeby z tego szajsu wyłuskać istotne informacje. A co dokładnie i Ciebie dopadło w tym momencie, skoro napisałeś to co wyżej :).

Nawet tutaj, w tym wątku, mamy świetny tego przykład. Jeśli ktoś chciałby odsiać posty związane w jakikolwiek sposób z tematyką tytułową wątku, z tego flame'u i szamba, to jest to totalnie "Mission Impossible". I to wszystko wyłącznie ku radości kilku trollujących osób, które muszą się flame'm karmić, bo inaczej ich tożsamości internetowe zdechną z głodu.

Ale na szczęście, właśnie objawiły nam się moderatorskie ambicje niektórych osób, zadeklarowali swoje kandydatury. Będzie więc lepiej, chociaż wróć, może nie lepiej, ale zabawniej to już na pewno.

Jak to Szub napisał? Czego się czepiasz, do dyskusji na Onecie nam jeszcze daleko, znaczy jest dobrze. Więc faktycznie, rysuje nam się zabawna przyszłość :-)))))).

Pozwoliłam sobie krowi wątek, bądź co bądź uroczy;), mimo wszystko przenieść tutaj >>>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość rydz

(Konto usunięte)
<br /><br />Użytkownicy <br />3549 postów <br />Rejestracja: 31.03.2010 <br />0 punktów ostrzeżeń <br />Napisano 30.06.2013 - 12:59 <br />Administracja!! Zablokowane,ZŁOŚLIWY ADRES URL! <br />

Mimo ostrzeżenia jakie mi pokazywało napisałem ten post wyżej,od tego czasu bardzo wolno otwierają mi się strony,jeszcze tak nie było,TRAGEDIA,zawirusowałem komputer ? :((

• Użytkownicy+

Można szukać po tagach, co powinno wyeliminować tematy których nie chcesz przeglądać. Wiem, że to półśrodek... zresztą wiele tematów jest nadal nietagowanych, szczególnie tych starszych. Zawsze jest to jednak jakieś wyjście.

Znowu wątek Ateistów Audio-Voodoo wylądował na bocznicy. W imię wolności słowa apeluję o przywrócenie tego wątku tam, gdzie jest jego miejsce.

bum1234 - istnienie Twojego konta jest najlepszym potwierdzeniem poszanowania wolności słowa na tym forum

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Cir, czy naprawdę uważasz, że postąpiłeś słusznie? Konflikt przygasał, bo większość z nas uznała, że nie warto kopać się z koniem, nie warto między sobą dyskutować, nie warto rozmawiać. Część się poignorowała, część się pobanowała, większość zrezygnowała. Gdybyś przejrzał całość, zobaczyłbyś, że po pierwsze kłótnie były, a po drugie - było sporo wartościowych pogadanek. To nie były kluby tematyczne, lecz dyskusyjne. Klub dyskusyjny to coś innego niż klub tematyczny, gloryfikujący daną markę. Osiągniesz dwa cele. 1) Oba wątki ukatrupiłeś, bo są zamknięte i jeśli nie wrócą na swoje miejsce, nie zostaną otwarte. 2) Kłótnie rozejdą się po forum. Przenoszenie tego na Bocznicę oznacza, że udajesz, iż konfliktu nie ma i nie warto go "ugodnić" w świecie audio. Nie dajesz szansy, by kwestionować. Kwestionowanie jest podstawą dyskursu. To były wątki gorące, odwiedzane i poza Bocznicą zbierały najwięcej wpisów. Incydenty były nie do uniknięcia. Prowokacje tym bardziej. Ale odbywało się to zrywami, a nie ciągle. Szkoda, że uległeś poprawności politycznej: zasłoniłeś oczy, problemu nie ma. Sądzę, że się pomyliłeś.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.