Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)
Ale może ten komu się stawia lubi ?

Ale ja mam 1000 i nie lubię...

To też kwestia wyobraźni. Np można w tej szklance wyobrazić sobie mleko :-)

Mleko z lodem? :-) To się jakoś nazywało... Szejk? A nie, to taki ważniejszy turbaniarz.

Ale ja mam 1000 i nie lubię...

No to przechlapane ;-).

Mleko z lodem? :-) To się jakoś nazywało... Szejk?

"Szejk" to chyba w Mc. Donald. To takie schłodzone "rozpuszczone lody" o ile dobrze pamiętam (kiedyś z ciekawości napiłem się tego i przeżyłem ;-) ).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

No czyli takie mleko z lodem :-) I chemicznym słodzikiem.

To ja bym był za opcją wprowadzenia czegoś takiego, żeby można wybrać w profil, co się "stawia" danemu userowi, czy łyski on de roks, czy piwko, czy mleko :-)

To ja bym był za opcją wprowadzenia czegoś takiego, żeby można wybrać w profil, co się "stawia" danemu userowi, czy łyski on de roks, czy piwko, czy mleko :-)

Nie samym chlaniem człowiek żyje !

Całe dnie na forum - mam na pusty żołądek pić ?

Gdzie tu jest dbałość o audiofila !! :-/

To tylko kwestia wyobraźni a tej audiofilom nie powinno brakować. W końcu najlepiej się słucha z zamkniętymi oczami. Wtedy wyobraźnia najlepiej pracuje.

Dodałbym do zestawu wyżej jeszcze jakieś dobre wino.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Jeśli wpuszczają tam tylko na podstawie chęci ... to ch@#K z takim KLUBEM. Zero prestiżu - Nie zaistnieje w ten sposób w świecie elit audiofilskich :-/

Napisz w "O mnie", że posiadasz kabel xxx za yyyy zł.

Potem podepnij się pod jakiś wątek i napisz jak to ten kabel nawet timing ci normalizuje.

Będziesz ałdiofilem...

Tam wpuszczają na podstawie dokonanego przelewu... ;)

Wszędzie te pieniądze...

A może za przeprowadzenie staruszki na pasach...?

Albo chociaż za stan posiadania w "O mnie"...

W którym miejscu na forum jest zrzuta na lekarza specjalistę dla 747, bo szukam ale nie mogę znaleźć. Będę wdzięczny o link. Z góry dziękuję.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Pan Czesiu to może co najwyżej Paracetamol zaordynować...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

..... albo jakąś inna dziunię mu podesłać, bo na punkcie tej swojej Hujni normalnie nam chłop ześwirował. Stąd szukanie jakiś rozwiązań, bo choć mnie okrutnie wpienia, to zawsze nasz kolega jest.

747 nigdy nikogo nie obraził.

To wartość sama w sobie.

A poza tym to fajny, wrażliwy chłopak.

Do tego znakomite pióro. Jego teksty o kablach i drutach są nie do przebicia.

No i mistrz w zwodzeniu nas wszystkich :-)

Parę razy zdarzyło mu się pojechać po bandzie:) ale to było bez emocji, obliczone na efekt...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

747 nigdy nikogo nie obraził.

No to czuję się wyróżniony, bo pomimo nieukrywanej serdeczności do mnie, napisał mi ciepło : "zamknij się". i potwierdzając naszą szczerą przyjaźń - zbanował mnie po raz drugi. Kochany drab.

AHHHHH To uczucie gdy człowiek zostawi włączoną przeglądarkę z zakładką z jakimś popularnym tematem (kulesza) na kilka dni i nagle chce przeczytać strone 98 a tutaj się okazuje że zamiast dyskusji nagle zostają tylko posty słodzenia i podziękowania dyskutantów że się ze sobą zgadzają a stron jest 97:D:D:D

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Ale zaczynało być podejrzanie słodko.

UWAGA:

747 to troll, który zasrywa tysiącami zdjęć skosnej pindy serwer audiostereo, a później my, kulturalni i elokwentni, nie możemy napisać tu swoich ważkich przemyśleń. Tego się trzymajmy.

Za to się z tobą napiję

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tak oficjalnie!? boga się nie boisz?;)chcesz rozpętać piekło? zaraz się zacznie, jeden z drugim dupasem będą pieprzyć o niesłusznych kolejkach na bocznicy;)

Pozdrawiam

Tomasz

A co tam! Nich żyją bocznicowi Audioholicy do (n-1)!

Tak oficjalnie!? boga się nie boisz?;)chcesz rozpętać piekło? zaraz się zacznie, jeden z drugim dupasem będą pieprzyć o niesłusznych kolejkach na bocznicy;)

Cały czas czekam od pana Tubatoona na maila do jego Boga, mam parę słów do skreślenia. Poza tym ostatnio na bocznicy jest ciekawiej niż w firmowych wątkach. Przecież tam już jest napisane dosłownie wszystko i nawet prawdziwej piany nie da się bić. A kolejki? Kto ma więcej znaczy się, że jest tylko większą pijaczyną.

<br />A kolejki? Kto ma więcej znaczy się, że jest tylko większą pijaczyną. <br />

To już i na forum to wiedzą? a ja tak się z tym kryłem:)

Pozdrawiam

Tomasz

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.