Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Cinżko ustać z bronią u nogi jak się takie piramidalne brednie czyta.

W takim razie nie będę się wysilał i odpowiedzi będą mocne i proste jak cep ;-).

Jestem Europejczykiem.

mlb, 11 Kwi 2010, 14:05

>A tak wypada nam tylko czekać na administratorów z Site.pl - przypominam że tragiczne wydarzenie miało

>miejsce w sobotę, czyli wówczas gdy większość firm nie pracuje.

W poniedziałek też "większość firm nie pracuje"?

Dziadostwo.

aha, bylbym zapomnial, moze ktos chce spolecznie oddac jakis fajny engine i jeszcze go nadzorowac? he? ROTFL...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Chciałbym zamówić piękne poetyckie wpisy które raz w trudzie i znoju, to znów w przypływie weny tfurczej Tworzyłem, a które moderatorzy w imię poprawności wycięli. Proponuję stworzenie usługi (płatnej) w ramach której można zamówić odsyłanie mailem wyciętych wpisów.

Jestem Europejczykiem.

czy szanowna moderacja nie jest uprzejma zauważyć, że najwięcej zamętu robią na forumowej bocznicy 40-dniowi użytkownicy?

może należałoby się zastanowić nad podniesieniem dolnej granicy stażu na AS przed udostępnieniem tej zakładki

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

mamel, 15 Kwi 2010, 17:30

>czy szanowna moderacja nie jest uprzejma zauważyć, że najwięcej zamętu robią na forumowej bocznicy

>40-dniowi użytkownicy?

>może należałoby się zastanowić nad podniesieniem dolnej granicy stażu na AS przed udostępnieniem tej

>zakładki

proponuje 3 lata

• 2 tygodnie później...

Ja rowniez bym prosil o ostrzejszych moderatorow, bo czytajac niektore tematy az sie noz w kieszeni otwiera, po prostu spamowanie na forum i zakladanie totalnie bezsensownych tematow zeby tylko kogos prowokowac.

Dla takich wybrykow najpierw ban na 7 dni a potem, przy nastepnym przewinieniu juz na IP.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Muszę przyznać, że w swoich pionierskich czasach forum było bardziej merytoryczne i pozwalało powiekszyć wiedzę na rzeczone tematy. Każdy z tematów, który mnie ostatnio zachęcił do poczytania, kończył się po kilku wpisach odjazdem w kierunku przytyków w stylu 'co ty wiesz o zabijaniu", "palant jesteś" itp. Merytoryki zero. Jest to zuważalny trend na innych forach. Dminację przejmują "dzieci neostrady". Nie ważne co maja do powiedzenia, ważne że mogą. Pewnie rzeczowa i merytoryczna moderacja zlikwidowałby sporo z tego śmieciowiska. Będę podziwiał tego, kto tą stajnię Augiasza sprzątnie. W zupełnie innej dziedzinie założyłem forum i bardzo pilnuję kogo dopuszczam do pisania postów. To ciężka i niewdzięczna praca.

Uwazam, ze powinna byc ograniczona liczba znakow / dlugosc tematow. Inaczej mamy do czynienia z tematami na dwie liniki tekstu jak te ponizej:

Srzet audiofilski na ktorym da sie sluchac muzyki z przyjemnoscia istnieje jeszcze taki?

Podstawowy dylemat estetyczny: " they are here", czy "you are there"? A może coś pomiędzy

Pozdrawiam,

Parsec

Jak to jest, ze zablokowany uzytkownik spokojnie sobie pisze w watku w ktorym jest zablokowany, korzystajac w nieurawniony sposob, z bledu w kodzie silnika forum? a administracja ma to gleboko w d..ie?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Użytkownicy+

W związku z zarzucaną wielokrotnie niesprawiedliwością, że jednemu wolno więcej innym mniej, proponuję wprowadzenie jakichś konkretnych zasad. Może być to coś podobnego do taryfikatora podpiętego pod regulamin. Pewnie każda propozycja komplikowania regulaminu będzie mało doskonała, bo zawsze znajdzie się jakaś furtka ale może to jedyna droga ?

Życzyłbym sobie żeby forum było kulturalne i rzeczowe, zabawne i sprawiające przyjemność a nie nerwy. Niestety logując się bezosobowo, czasami nadużywamy tego. Może warto byłoby wprowadzić wymóg rzetelnego opisu w "O mnie" (a nie jakieś kropeczki itp.), oraz podanie imienia (ew. nazwiska), jak to czyni np. Wojciech Iwaszczukiewicz, który już kiedyś o to apelował o ile dobrze pamiętam.

Dobrze byłoby też, żeby przed banem moderatorzy musieli konsultować taką decyzję np. we trójkę. Pojedynczo moderator mógłby dać bana na 24h max. Oddaliłoby to zarzuty, że moderator uparł się na kogoś.

Robert

Prosze o okialznanie uzytkownika ksd456 za pisanie bzdur.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

chciałem zmienić nick na stałe, decyzja przemyślana, lecz dostałem bana na jakieś 10 M sekund, proszę o ustosunkowanie się redakcji- odpowiedź- można czy nie można?

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

• 2 tygodnie później...

Właśnie niechcący przeczytałem wpis xyz/rendez vous który z wrodzonym debilizmem ubliża innych.

Dlatego mam propozycję:

Proponuję uruchomić opcję która powoduje że odpowiednio uhonorowana osoba/klon pisze do woli, ale jego wpisy automatycznie znikają po np. pół godziny, godzinie. Nie od razu. To najlepsza forma obrony.

Myślę że pewnych osobników należy zwalczać ich własna bronią.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Gość

(Konto usunięte)

>Czego jeszcze to coś się chwyci, żeby dorwać się do władzy ? Utrupił brata i wielu innych ludzi, próbował zabić matkę (mówiąc jej o tragedii smoleńskiej), a teraz próbuje wmówić nam, że ON rozwinie Polskę ?

PANOWIE, ŻADEN NORMALNY CZŁOWIEK NIE MOŻE ZOSTAĆ OBOJĘTNY WOBEC TAKICH KALUMNI.

Zróbcie coś...co do was należy bo smrodek nie jest potrzebny.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.