Skocz do zawartości
IGNORED

Audiolab 8000S a 8000SE

czupet

Rekomendowane odpowiedzi

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-1391-100004414 1209245562_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

.

Ukryta Zawartość

post-1391-100004412 1209245920_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

to juz teraz wyglada jak chinszczyzna, nie budzi zaufania jakoscia obudowy, wykonania, co nie znaczy ze nie gra poprawnie...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Jakość obudowy w Audiolabie nigdy nie powalała ...

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

To ciekawe wczoraj zdjecie bylo wklejone tylko jedno , a dzis sa dwa.

• 1 rok później...

Byłem w HI End Corner w Poznaniu i słuchałem tego audiolaba (w wersji S). Wzmacniacz zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, bardzo dobra stereofonia i duże nasycenie szczegółami. Brzmienie fortepianu czy kontrabasu robiło wrażenie. Obecnie mam KD Onkyo tx-sr 604e więc z całą pewnością nie mam takiego porównania co do wzmacniacza stereo, jednak od razu zauważyłem duże nasycenie dźwiękiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.