Skocz do zawartości
IGNORED

zapraszamy na www.audiostereo.pl/beta

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

-=> nedj

Wątpie, a nawet jeśli to w bardzo małym stopniu. I tak całą ta strone zrobił pewnie jakiś automat. kilka kliknięć i jest. Tym bardziej ze oba fora sa proste, co akurat uważam za plus.

“Kejseren er i garderoben!”

>Zostałem poinformowany przez prawnika, że komercyjne wykorzystywanie autorskich projektów...

To za mało. Należy zmienić regulamin.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Redaktorzy

W sprawie regulaminu jest komentarz prawnika: Wszystkie zamieszczane materiały, plany, schematy, rozwiązania techniczne pozostają własnością ich autorów - zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa. To tak na razie na gorąco. Dzięki za zwrócenie uwagi na tę niejasność. Nie będzie zwrotnic z DIY ani kolumn tłumionych sianem na Allegro, chyba że będą je rozprowadzać sami forumowicze.

Pierwsza porcja uwag jest obecnie przyswajana, proszę o następne, najlepiej szczegółowe i umotywowane, takie będą najbardziej pomocne w udoskonalaniu wyglądu i działania forum.

Żeby nie rozwalać zakładki Stereo (łamąc przy tym zasady ustalone jeszcze przez Lukara - to te, które tak sie właśnie nie spodobały atoposowi), przenoszę wątek na Bocznicę, gdzie będzie nadal otwarty.

>W sprawie regulaminu jest komentarz prawnika: Wszystkie zamieszczane materiały, plany, schematy,

>rozwiązania techniczne pozostają własnością ich autorów - zgodnie z obowiązującymi przepisami

>prawa.

Wszystko fajnie. Tylko prawnik "zapomniał" wspomnieć że ma to miejsce do momentu akceptacji nowego regulaminu, którego zapisy szczegółowe mają wyższość nad zapisami ogólnymi.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Widzę, że niektóre rzeczy zmieniono od mojej ostatniej wizyty na becie. Skok do ostatniego wpisu w wątku itp...

Nadal zbyt mało kontrastowy tekst w stosunku do tła, zbyt mała czcionka i szerokość kolumny. Na cholerę te reklamy po prawej. Mam panoramiczny LCD, więc nie jest tak tragicznie, ale dobrze również nie jest.

PS

Monitor panoramiczny kupiłem właśnie z myślą o różnych forach - czyżby chybiona inwestycja?

Widzę, że niektóre rzeczy zmieniono od mojej ostatniej wizyty na becie. Skok do ostatniego wpisu w wątku itp...

Nadal zbyt mało kontrastowy tekst w stosunku do tła, zbyt mała czcionka i szerokość kolumny. Na cholerę te reklamy po prawej. Mam panoramiczny LCD, więc nie jest tak tragicznie, ale dobrze również nie jest.

PS

Monitor panoramiczny kupiłem właśnie z myślą o różnych forach - czyżby chybiona inwestycja?

PS

Może dla rozluźnienia idźcie sobie ten no:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

jar1, 20 Mar 2008, 12:46

>Dla mnie prawie w porządku.

No i proszę, jar już skrumpowany;-)

Autor niniejszego wpisu również uprasza się o skorumpowanie:-)

Witam, bardzo mi smutno z powodu zmian jakie następują na naszym forum, pewnie to żadna strata ale ja chyba przestane odwiedzać forum w nowej szacie graficznej, a na pewno nie będę tu zaglądał już tak często jak dotychczas, szkoda, przez te kilka lat bardzo się zżyłem z naszym forum, ach ta komercjalizacja wciska się w każdy zakamarek naszego życia :((((

ZOSTAWCIE STARĄ SZATE GRAFICZNĄ!!!

Powtórzę:

1. Zmniejszcie te liczbę wątków na stronie forum - po cholerą taka długa lista z tak ściupionymi literkami.

2. Po wejściu do wątku , powinno się automatycznie ustawiać na ostatnim wpisie a nie na pierwszym.

Zgadzam się z każdym wpisem na temat krytyki nowej, zasranej wersji /beta/. Zostawcie to, co zrobił Lukar. Ja zagladam tu CODZIENNIE, jednak jeśli zniknie dotychczasowa wersja, to rzadziej bede zaglądać.

Redakcjo, dlaczego z obecnej wersji Forum zniknęło górne menu i przycisk pozwalajacy na stronicowanie lub wyświetlanie całej zawartości wątku? Czy będzie on przywrócony?

Czy będą podjęte jakieś próby przyspieszenia dzałania forum?

Na załączonych obrazkach przedstawiam propozycję zmian układu i problem z kursorem [Opera 9.26].

Poza tym, wątki forum powinny wyświetlać się na całej szerokości ekranu.

Ukryta Zawartość

post-5543-100006864 1206110104_thumb.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

Kochana administracjo!

Niejaki vlad/atopos/kolekcjoner (o ile jeszcze więcej tego cholerstwa nie ma) pisuje w dalszym cięgu pod wieloma nickami, sam się do tego niejednokrotnie przyznał, bimbajac sobie z regulaminu a z was robiąc pośmiewisko!

Po cholerę więc nowy bardziej restrykcyjny regulamin skoro nie potraficie wyegzekfować tego prostego-starego?

Próbujecie z siebie zrobić jeszcze większych idiotów?

Vlad, 21 Mar 2008, 15:59

>>jar1

>

>>Musi być gdzieś definicja "Utworu" - w tej chwili mówi sie o czymś, co nie wiadomo, czym jest.

>

>WSZYSTKO jest - Utworem !

>(np. słowo : "dupa" !)

A NIC?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.