Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie Sosnowiec 13 IV

vinicjusz

Rekomendowane odpowiedzi

A o której i gdzie ? (zapomniałem adresu)

A kolumny będą ???

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Ja mam mozliwe dwie opcje. Albo od ok. 10 do ok. 13, albo od ok. 13 do oporu. Nie ukrywam, ze ta druga opcja mi się bardziej podoba;-))

Fallow, spotkanie jest nie tylko głośnikowe, również towarzyskie.

Wpadnę na 1-2h około 11. Wezmę z sobą CD Musical Fidelity A5.5. Do tego IC Audionova Nightflight (Ciekawe choć trochę kontrowersyjne brzmienie). I dobry humor ;-)

pozdrawiam

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Niestety po 13 mi nie pasuje. Bawcie się dobrze ! Skrobnijcie coś po odsłuchu.

pozdrawiam !

vinicjusz, 3 Paź 2008, 10:11

>Napiszcie proszę kto z czym przyjeżdża. Octavarium posłuchamy Adiomatus-a??

Byłem ostatnio u Piopio z IcePowerami,z jego Magnepanami nie zagrały najlepiej.Co prawda można było to przewidzieć bo generalnie panuje opinia że klasa D z elektrostatami się nie lubi.

Nie obiecuję że wpadnę-u mnie wszyscy w domu leżymy z syropkami przy łóżku;) Jak mi gorączka spadnie do 37' to może przyjadę z monoblokami.

l'enfant sauvage

Witam wszystkich,

wpis trochę nie na temat, ale bez sensu zakładac nowy wątek, a jak ktoś będzie mógł pomóc to tylko Wy, chłopaki ze śląska i okolic. Mieszkam na śląsku od paru miesięcy i jak na złośc zaraz po przeprowadzce zaczął mi szwankowac przedwzmacniacz. podpowiedzcie proszę gdzie tu można się udac do kogoś kto się zna, może jest wśród Was jakiś DIY-owiec albo znacie jakiś dobry serwis?

Pozdrawiam i będę bardzo wdzięczny za pomoc. oczywiście życzę udanych odsłuchów na spotkaniu, to żeby tak całkiem nie na temat nie było(-:

No ;] to ja zacznę ;]

Dzięki za przybycie i mile spędzone popołudnie.

Gratulację dla Gablera za ciągła pracę nad cd Arcama. Szczerze powiem że udał Ci się świetny odtwarzacz.

Monobloki Audiomatus-a mogą być świetnym wzmacniaczem jeśli ktoś szuka tranzystora, grało przyjemnie i kulturalnie. Ładne i schludne wykonanie.

Będę mało skromny jeśli napiszę że pozytywnie zaskoczył mnie mój Yaqin ;p

Pozdrawiam

Vinicjusz

Dzięki za gościnę.

Wymiana chińskich baniek na porządne NOSy w Yaqinie faktycznie dała bardzo dobry rezultat. Jeszcze lepiej grający wzmacniacz musiałby kosztować kilkakrotnie więcej niż Twój Yaqin.

Podziękowania dla vinicjusza za gościnę ,bardzo mile zaskoczył mnie yaqin z nowymi lampami naprawdę świetny dżwięk ,monobloki też wypadły nieżle no i pozatym było miło znowu się spodkać.

Ukłony w stronę gospodarza za miejsce gdzie możemy się co jakiś czas spotykać.

Nie będę oryginalny-vinicjuszowy chińczyk dał się poznać z jak najlepszej strony.Czy to było zaskoczenie?Chyba tak.Dla mnie to był mały kroczek w kierunku terapii leczenia się z "chińskich uprzedzeń".

Arcam gablera powoli urasta do zawodnika wagi półciężkiej (nie tonażowo a jakościowo) i dziś pokazał że nawet najlepsi przeciwnicy mogą mieć z nim poważne kłopoty ;) Jeśli przyjąć,że co spotkanie gra wyraźnie lepiej-co potwierdzają chyba wszyscy- to ja nie wiem co to będzie za dwa-trzy spotkania do przodu ;)

Następny meeting ponoć niebawem...mają być jakieś nowe klocki i broń szybkostrzelna...;)Pozdrawiam.

l'enfant sauvage

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.