Skocz do zawartości
IGNORED

co znaczy być wolnym

kalimorfa

Rekomendowane odpowiedzi

...cóż na tym forum niektórzy mają bardzo drastycznie inne od siebie POJĘCIA wolności.

Niech każdy napisze co znaczy dla niego "być wolnym", jakie treści nasycają tę zbitkę liter????

Dlaczego też niektórzy uciekają panicznie od wolności i ZMUSZAJĄ do tego innych, wręcz narzucają im taką ucieczkę...

Pozdrawiam.

S.

https://www.audiostereo.pl/topic/41973-co-znaczy-by%C4%87-wolnym/

Być wolnym oznacza: mieć możliwość nieskrępowanego oddawania się miłości.

Bez barier z zewnątrz, tych innych ludzkich punktów widzenia.

Wolność to Autostrada ku Miłości.

"Wolność to Moja Własna Droga do Miłości. I Nikt jej nie zmieni. Pragnę nią iść. Po swój kres"

Taka jest moja definicja.

Wersja nr 1.

nie zakładaj nic z góry; bądź nieskazitelny w słowach; nie bierz nic do siebie; rób wszystko najlepiej jak potrafisz.

camle, 22 Kwi 2008, 22:15

>ostatnio odczuwam dość mocno "wolność" - mogę więc się pokrótce w tej kwestii wypowiedzieć:

>

>wolność to możliwość odczuwania wiatru i słońca na twarzy

nie no - nie poznaje kolegi - spodziewałem się raczej tej wersji "wolność to możliwość odczuwania wiatrów i stolca na twarzy" ]:->

camle, 23 Kwi 2008, 00:07

>spieszmy się rozumieć współforumowiczów - tak szybko odchodzą ;)

nie tak szybko - jeszcze szuru-buru, kielon wina i jakaś mroczna kołysanka do podusi ;)

ale jutro I'll be back ;D

• 6 miesięcy później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.