Skocz do zawartości
IGNORED

INFORMACJA O ZABLOKOWANIU UŻYTKOWNIKA

lenam

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

...Nawiasem mówiąc, w okolicach długiego majowego weekendu nastąpiło Wielkie Banowanie - kilku użytkowników zostało zablokowanych na sześć dni, kilku innych "zapomniało" hasła do swoich kont...

Odpowiem postem z innego wątku ale jak najbardziej na temat, jedyny temat na który piszecie:

...Ja jestem spokojny, tylko dlaczego jestes zdziwiony(chyba szczerze), że ktoś was banuje/posądza o niecne cele ?

Ty masz 10 lat? Nikt sobie koło nosa nie pozwoli smrodzić.

Użalacie się nad uciskiem ze strony modów, a sami go napędzacie...

> Jacch

"Ty masz 10 lat? Nikt sobie koło nosa nie pozwoli smrodzić.

Użalacie się nad uciskiem ze strony modów, a sami go napędzacie..."

Kto się użala? Ja się pytam.

Użalać się jednak rzeczywiście jest nad czym, bo to forum właśnie diabli biorą. W sumie szkoda, choć życie toczy się dalej. Dyskusja może sie toczyć w zasadzie tylko nad tym, kto spowodował upadek AS - rozłamowcy z AH czy nowi właściciele i Redakcja. Ty najwyraźniej sądzisz, że jak ktoś wszedł w posiadanie hasła administratora działającego od pięciu lat forum, to mu wszystko wolno - wywalić malkontentów, którzy "smrodzą" i już będzie pięknie, pełen wersal i kupa kasy w kiesie. I rzeczywiście, dotąd tak właśnie było, tyle że gołym okiem widać, że rezultaty są dalekie od oczekiwanych. Sytuacja jest jeszcze dynamiczna, więc czas pokaże.

Swoją drogą, ciekawe studium dla osób zajmujących się antropologią czy socjologią internetu.

Gość

(Konto usunięte)

Użalacie się non stop, wy pięciu (wiecej sie nie doliczyłem)"wspaniałych" rebeliantów z AH.

Ja wypisłałem sie z tego audioh...stwa , po tym jak przekonałem sie że lancasterowi nie przyświecają żadne szczytne ideały WOLNEGO NIEMODEROWANEGO forum !!!

Poprostu szczwany chłopak próbuje ubić mały interesik przy nadarzającej się okazji i tyle!

A wy mu w tym ochoczo pomagacie dorabiając ideologie.

>jacch

Nie zbanował, tylko uniemożliwił Ci pisanie obelg i do tego nie na temat. Uprzedzałem Cię i wiedziałeś co robisz. A jak będziesz to robił nadał w tym wątku, to będzie tak samo. Sorry, zgadzam się z Redakcją i Administracją - od teraz porządek i kultura.

zwolennik łagodności

Gość

(Konto usunięte)

Coś ty a na obelgi wychodzące spod pióra atoposa na AH pozwalasz?

Właścicielowi tego forum zabraniasz możliwości kasowania wątków darmowych reklam AH?

Dulska wypada z ligi przy tobie;p

Ty chyba nie wiesz co to wolność!

I oceniać ci moich wpisów/utworów;P nie pozwalam , jak dla mnie za cienki jesteś.

> Jacch

Znowu "my" - kto "my"?

"My" się użalamy na zbanowanie, Ty się użalasz na AH, Ty się użalasz na Lenama, który Cię "zbanował"...

Wygląda na to, że bocznica to miejsce zbiorowej terapii i wyżalania ;-))))

Masz jakąś obsesją audiohobby. W ogóle nie widzę związku.

Ponieważ jesteś recydywistą w przestrzeganiu porządku i kultury z przykrością muszę Ci uniemożliwić pisanie i w tym wątku. Cześć.

zwolennik łagodności

dostałem post na priva na "innym" forum od maćka_m

zapytałem się go jak tam z tym jego banem

oto odpowiedź (podaję bez wiedzy maćka):

"zanim skończył się drugi (za moją publiczną prośbę albo o podanie przykładów mojego czarnego PR, albo o przeprosiny - sam temat jeszcze niedawno wisiał na bocznicy) dostałem nowego - na 1 000 000 000 sekund :)))

tym razem już bez żadnej aktywności z mojej strony - ani na forum, ani na PW, ani na maila nic nie napisałem (poza jednym mailem, w którym grzecznie poprosiłem józwę o zwrócenie uwagi pani administratorce, że zaciął jej się guzik w klawiaturze z napisem ban - bez komentarzy ani tym bardziej wyzwisk)"

e tam maciek nie miał nic przeciwko, żadnych imtymnych treści nie przekazywał, trochę mnie skarcono na privie przez "redakcja", (podejdźcie no tu Horst na osobności privności:)

• Redaktorzy

"bardzo znamienne że kochają to ci co to deklarowali niechęć do jakoby zamordyzmu ekipy poprzedniej"

...

Nieststy, bywają i tacy forumowicze. Na przykład pewien "artysta" całkiem niedawno szalał, żądając banów dla wszystkich, którzy się z nim w czymś nie zgodzili, albo wątpili w jego wyższość i nietykalność. Do dziś pętają mi się w skrzynce jakieś jego żądania zaostrzenia moderacji i banowania innych użytkowników. Maluśki Dzierżyński, teraz może robić porządki innym.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.