Skocz do zawartości
IGNORED

Co Redakcja moze dla nas zrobic?Ankieta

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, co może zrobić Redakcja, ale widzę, co robi!

Po wstrętnym i obrzydliwym, godnym potępienia i okrutnym ataku klona Redakcja, w trudzie i znoju, przywraca ład i porządek na Forum, nakładając jednocześnie anatemę na bałwochwalca, który udzielił się bezmyślnie w wątkach kolegów Lenama i Narsiltma znajdujących się na Bocznicy!

Widzisz Foxbat???

Podziękuj już teraz!

>berberys, 16 Maj 2008, 10:39

>Widzisz Foxbat???

>Podziękuj już teraz!

Przecież już podziękował:

>audiostereo.pl? dziekuje, nie wchodze!

Jestem Europejczykiem.

jaro, a skad ty o tym wiesz??? wchodzisz tam :D oj oj.. co bedzie jak sie Kruczek dowie???

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>foxbat, 16 Maj 2008, 10:56

No właśnie sobie looknąłem w kontekście ostatnich dziwnych wydarzeń.

I widzę, że najbardziej aktywny wątek to: Sytuacja na audiostereo - 2059 wpisów,

a inne ledwie po kilkadziesiąt mają (na Pogaduchach). Kupa śmiechu.

Jestem Europejczykiem.

"Wyrzucili cię z ukochanego forum, że tu się tak udzielasz?"

Jaro_747!

Naprawdę kompletnie Cię nie rozumiem!

Moje ukochane forum to audiostereo!

I nigdy żadne inne forum ukochanym nie było i nie jest!!!

A stawianie mnie w jednym rzędzie z innym kolegą z forum - kolegą Foxbatem wyłącznie przez fakt, iż kolega razem udzielamy się w tematach jest uwłaczające zarówno dla mnie, jak i dla niego!

To tak, gdyby Ciebie wrzucać do jednego wora z innymi pleno titulo kolegami, nie przymierzając - Horstem, Jacchem, czy Lenamem tylko dlatego, iż Twoje wpisy znajdują się w tematach przez nich założonych!

Reasumując - dokonałeś zbyt dużej syntezy i czuję się urażony!

jaro, zrozum, nie podoba mi sie "kagancowatosc" Redakcji (niech mi tu nie pisze, ze nie ma nic wspolnego z moderacja), ale rowniez nie podobaja mi sie akcje w stylu "kropki". koniec i kropka...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>berberys, 16 Maj 2008, 11:12

>Reasumując - dokonałeś zbyt dużej syntezy i czuję się urażony!

Aaa, to w takim razie przepraszam. Powinienem przedstawić tezę i antytezę ;-).

Jestem Europejczykiem.

jaro

>a inne ledwie po kilkadziesiąt mają (na Pogaduchach). Kupa śmiechu.

czy ja wiem, ilosc userow zalogowanych AS - 14, AH - 16... Ciekawe czy Redakcja tez sie smieje.. (Prosze mi tego nie kasowac! odpowiadalem tylko koledze!)

jacch, jak nie rozumiesz co ten podpis oznacza to nie moja wina, nie bede pisac o co chodzi bo mnie zbanuja :)

>foxbat

Z mojego punktu widzenia nie ma znaczenia ilu jest w danej chwili użytkowników i gdzie. Nie ma i nie będzie obszaru, środowiska czy forum, które będzie najlepsze dla wszystkich. Każdy wybiera takie miejsce i kompanię dla siebie, jakie mu najbardziej pasują.

Lenam! Horst! Jacch!

Panowie, błagam - bez obrazy!

Nicki były absolutnie wyrzucone z kontekstu, a różnorodność osób kryjąca się za nimi miała za zadanie wyłącznie zobrazować brak jakichkolwiek konotacji wspólnych mnie i Foxbatowi (chociaż zaznaczam, iż podobnież będąc mieszkańcami jednego, prowincjonalnego miasta, uczęszczaliśmy wraz z Foxbatem do jednej szkoły)!

Stąd wylicznankę właśnie poprzedzał zwrot "nie przymierzając"!

Co więcej - pozwoliłem sobie przed nickami wstawić łacińskie "pleno titulo (PT)" - czyli z zachowaniem należnych tytułów!

Dlatego sądzę, iż nie było jakichkolwiek podstaw do urazy!

Gdyby me wyjaśnienia nie przekonały pragnę, kornie chyląc głowę, uroczyście przeprosić wszystkich zainteresowanych! :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.