Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  469 członków

Denon Klub
IGNORED

Klub marki Denon

Rekomendowane odpowiedzi

Czułem, że to niełatwe pytanie

Każdy gra inaczej

Każdy słucha inaczej

Otoemisja ślimakowa jest jak odcisk palca

Proste ?

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Panowie będę odsprzedawał swojego PMA2000R.Zanim pójdzie w świat to najpierw oferuję forumowym kolegom. Złoty,czy szampański zwał jak zwał na pudle jest napisane"gold"w każdym razie igła w oryginalnym kartonie.Jeśli ktoś zainteresowany,czy też komuś chcecie polecić to zapraszam na priv.

Edytowane przez Kazuki

Witam

Proszę o dodanie mnie do klubu z Denon Pma 2020AE :) Pobił naima supernite...

"...Wolność albo jest pełna albo jej w ogóle nie ma, bez wolności nie ma rozumu, nie ma sprawiedliwości, nie ma dobrobytu, nie ma człowieczeństwa..."Michał Bakunin

co poradze kupilem naim po propagandzie mojego znajomego . no ok fajnie gra ale denon gra owiele lepiej . nie mowiąc juz o wykonaniu bo naim kosztował 3.5 k euro w porownaiu do denona za 2.3 k euro jesli chodzi o wykonaie to jest inna bajka

"...Wolność albo jest pełna albo jej w ogóle nie ma, bez wolności nie ma rozumu, nie ma sprawiedliwości, nie ma dobrobytu, nie ma człowieczeństwa..."Michał Bakunin

no i prosze nastepny zadowolony uztykownik

Dla mnie Naim to ani z zew ani w srodku nie wyglada zachecajaco a raz tez mialem okazje sluchac i wylaczylem po pieciu minutach tego high endowego wzmaka.

Zastrzegam sobie prawo zmiany pogladow bez podania przyczyny.

najlepsze jest to ze suba juz nie uzywam hehehehehhe

jak ogarne sie to wkleje jakies foty

Skasował :) teraz czy denon ma wicej basu czy jest tak dobry prądowo ,dobrze napędza spendory ze nie musze mniec suba?? :)

jedyną wadę jaka wynalazłem to płytkie terminale głośnikowe..

Czy zauważyliście wpływ kabli sieciowych na wzmacniacz? warto inwestować w świecówkę ? Osobiście myślałem o diy na furutechu 314 ag .

Teraz trochę inne pytanie chodzi o źródło . mianowicie czy kupic dobre cd czy szłabesze a dobrego daca?

Kable sieciowe mają - niestety (dla kieszeni) - wpływ na wzmacniacz. Mam podobny - PMA 2000AE - i sieciówek trochę przetestowałem. Furutech 314 odpuściłbym. Z rozsądnych cenowo sprawdziła się Audionova Grand Orpheus (dostępna na portalu aukcyjnym na "O"), której używam aktualnie, z tym, że konieczna jest wymiana wtyków oraz bardzo zbliżony poziomem, lecz odrobinę "cieplejszy" Furutech FP-3TS20 (dostępny na portalu aukcyjnym na "A"), który już takie wtyki ma. Podobna klasa to Wile Moc V, ale on też wymaga wymiany wtyków, co w jego przypadku jest akurat sprawa niewdzięczną, no i cenę ma dużo wyższą. Droższe pomijam, szkoda pieniędzy w aktualnej konfiguracji.

Ok rozumie .Czyli warto zainwestować . Wcześniejszych sieciowek jakie miałem to najlepsze były te z kabla furutecha . Audionovy nie słyszałem i tak nie czy brać ją w ciemno ..

Wiec jak ktos by chcial Denka PMA2020AE sie pozbyc w stanie b. dobrym

wlasnie jest licytacja na alle na model PMA-2000AE

Zastrzegam sobie prawo zmiany pogladow bez podania przyczyny.

Ok rozumie .Czyli warto zainwestować . Wcześniejszych sieciowek jakie miałem to najlepsze były te z kabla furutecha . Audionovy nie słyszałem i tak nie czy brać ją w ciemno ..

Jakie źródło podłączyłeś do Wzmacniacza?

wlasnie jest licytacja na alle na model PMA-2000AE

Rozwazam jedynie PMA2020AE na gwarancji, starsze mnie nie interesuja ☺

Edytowane przez Patryk-1980

"Lampa nie umiera nigdy"

na alle uzywki od prywatnej osoby i to jeszcze na gwarancji raczej predko nie zobaczysz....

Dwa już sie sprzedaly na gwarancji

Edytowane przez Patryk-1980

"Lampa nie umiera nigdy"

Jakie źródło podłączyłeś do Wzmacniacza?

Obecnie mam pożyczony cd player theta miles od kumpla za jakiś czas będę rozglądał się za czymś swoim .

pewnie że odczuwalna, ja dopiero na 1550ar polubiłem takie urządzenie jak cd, wcześniej wolałem radio :)

też mam pma-1520ae, na gwarancji, ktoś chciał kupić, czy koniecznie 2020ae ? :)

Edytowane przez costa brava

pewnie że odczuwalna, ja dopiero na 1550ar polubiłem takie urządzenie jak cd, wcześniej wolałem radio :)

też mam pma-1520ae, na gwarancji, ktoś chciał kupić, czy koniecznie 2020ae ? :)

Patryk-1980 szuka 2020ae... Ja chciałbym zmienić CD-ka na 1520:)

ja już na niższym wzmaku 735r zapuscilem dcd-1550r (pewnie podobnie gra jak 1520ae) i dopiero zachciało mi się słuchać muzyki na cd, niższe modele nie wzbudzały większych wrażeń, grały jakoś tak technicznie, tutaj bardziej miękko, analogowo, nie wiem jak to nazwać, i świetna przestrzeń.

Widze ze cisza ..

Jakie zródło polecacie do mojego zestawu ?? Myślałem o daku plus używane CD .

Jak wypadają odtwarzacze CD denona.?

O transporcie to myślałem np by kupić używkę np denon 1500 ae lub jakiegoś marantz cd 17 a pózniej kupić daca do 3 k/4 k

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.