Skocz do zawartości
IGNORED

Co chcielibyście pod choinkę?

antos

Rekomendowane odpowiedzi

Wystarczającą ilość ustrojów akustycznych, z którymi mógłbym poeksperymentować (i niekoniecznie zostawić). (Chodzi o to, bym poradził sobie skutecznie z fatalną obecnie akustyka pokoju i dowiedział się które byłyby najlepsze.) Mają być takie, żeby moja nie miała nic przeciwko nim. (WAF wysoki.) Mamy biblioteki to może jakieś chociaż jakoweś wypożyczalnie takowych... ?

Jakby Mikołaj miał za dużo roboty, mogę sam odebrać ; )

Pozdr.

Byłem przez cały rok wyjątkowo grzeczny i zapier... jak mały parowozik, a zatem drogi Mikołaju - postawmy sprawę jasno - zasłużyłem na prezenty wyjątkowe. Niniejszym życzę sobie:

- trzydziestometrowego pokoju odsłuchowego, dobrze wytłumionego

- Audio Physic Avanti

- preampu Bata

- końcówek McIntosha (sztuk dwie)

- odtwarzacza Linna (może być nawet Ikemi, choć za Sondeka się nie obrażę)

- topowego gramofonu Transrotora z preampem Brystona

- okablowania Valhalli

- słuchaweczek Orpheus wraz z dedykowanym preampem

Jak nie wlezie to wszystko przez komin - trudno. Zostaw pod drzwiami. I tylko nie mów, że drogo i dużo. Sam wiesz, że zasłużyłem na te cuda conajmniej pięć razy w tym roku. I ciesz się, Mikołaju, że przynajmniej wiem, czego chcę.

Pzdr.

Gutten

oj GUTTEN za mało pracowałeś , pros o kase i duuuzo forsy i wolnego czasu, aprzyjemność kupowania zostaw sobie a nie Mikołajowi ;-))))

pre lampowe Adagio Sound, końcówka Sugden Au51 P MKII, AVI Laboratory Series, strojenie kolumn Adagio Sound - wszystko spięte kabelkami ;-)) żeby grało

Właśnie sobie siedzę i słucham Sondeka cd12 napędzanego preampem i końcówką McIntosha, do tego jubileuszowe Tempo, zacne sieciówki i xlr'y Fadela... Oj, tak bardzo bym chciał, aby to wszystko zostało już u mnie na zawsze, podarowane przez dystrybutorów w charakterze gwiazdkowego prezentu!

Ja poprosze o wizyte w sklepie z plytami, gdzie beda wszystkie mozliwe dotad wydane, a ja bede mogl wybrac do woli ... i oczywiscie otrzymam je w prezencie. Nie mam duzych wymagan - prawda? :)

A ja od kochanego Mikołaja poproszę lampeczkę(może być polskiej produkcji)+kolumny(np.Triangle) resztę już mam!A w ogóle to byłem grzeczny i posłuszny a i jeszcze fotel do słuchania muzyki ;o).Ostrzegam,że jak Mikołaj mi tych rzeczy nie przyniesie to przestaję w niego wierzyć i w nadchodzącym roku sam spełnię swoje życzenia ;O)

Majac na uwadze, ze niektorzy z forumowiczow maja dobre serca i dobry gest, prosze po prostu o najzwyklejsze phono RiAudio. Tzn ten najwyzszy model...:)

Kontakt na priva.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.