Skocz do zawartości
IGNORED

prezenty pod choinką

WOJTEK2

Rekomendowane odpowiedzi

sovajazz: gratuluję ; )) A ja dostałem reęczniki, hehehehehe : (((

Cieszę się oczywiście bardzo bardzo, a raczej śmieszno mi bardzo.

No, jest i płyta. Rarytas audiofilski to nie jest, ale Rod Stewart: "As Time Goes By... The Great American Songbook" vol. II ; ))

Posłuchamy, obadamy.

Pozdrawiam i kichawa do góry - trzymaj fason i się nie maż - chłopaki nie płaczą.

Jak przyjdzie mróz będziesz miał ze skarpet większy pożytek niż z kilku nawet płyt ; )

Ja sie ciesze z prezentu bo sam sobie go kupilem.....:)

2 plytki Laurie Anderson "Bright Red" i Kari Bremnes "Losrivelse". Takie dwa przeciwienstwa Laurie zimna chlodna a z kolei Kari ciepla i przytulna. Polecam wszystkim.

Ja standardowo jak co roku dostalem perfum.....:)

Pod choinką? Krawat, chyba już taki mam, albo bardzo podobny hehe:-) Ale nie o to chodzi. Kilka SMSów sprawia większą radość, niż płyty, kable i inne nasze duperele. I świadomość, że jutro wstanę wtedy, kiedy się wyśpię i będę robił to na co mam ochotę. Lodówka pełna, teczka w szafie, a płyty na podłodze - wszystko na swoim miejscu:-)

Jako prezenty nic tak mnie nie cieszy jak niespodzianki, nie lubię wiedzieć, co dostanę. Z niespodzianki cieszę się bardziej, nawet jeśli prezent nie jest szczególnie trafiony. Wyjątkiem jest muzyka, tę wolę sobie sam wybierać i dlatego nie oczekuję takich prezentów pod choinką, ale... no właśnie, lubię sobie w tajemnicy kupić i zapakaować taki prezent od siebie. W tym roku dostałem "Blue train" Johna Coltraina. Chyba pozwoliło mi to bardziej cieszyć się wszystkimi niespodziankami od rodziny, a tych też kilka dostałem.

Jeszcze nie słuchałem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.