Skocz do zawartości
IGNORED

zacinajace sie dvd89 cambridge audio

LunaticAllegro

Rekomendowane odpowiedzi

witam...

co moze byc za przyczyna: dvd89 cambridge audio zacina mi sie ale tylko na plytach dvd....

maja minimalne porysowane plyty dvd zacina sie , nie da sie ogladac - cd i sacd gra bez problemu...

uzywane dosc czesto na cd i sacd a na dvd sporadycznie.... co to moze byc??? brudny laser czy one tak maja???? denerwuje mnie to bo nie da sie obejrzec wogole filmu, to juz nie pierwszy raz dalo tak ciala.....

na tych samych filmach dvd panasonic rocznik 2002 dziala bez zarzutu...

https://www.audiostereo.pl/topic/44231-zacinajace-sie-dvd89-cambridge-audio/

problem w tym ze moje filmy sa w stanie idealnym .....

dziwne problemy zaczynaja sie dopiero z filmami z wypozyczalni, nie sa drastycznie porysowane a jednak sie tna.....

a tak wogole to gdzie jest autoryzowany serwis cambridge audio??

• 2 lata później...

Miałem kiedyś podobnie z moim odtwaczaczem Pioneer DV-444 nie mogłem obejrzeć do końca większości filmów z wypożyczalni, raz jak już nie wytrzymałem i zażądałem innego egzemplarza to miła Pani poradziła mi żebym sobie kupił najtańszy odtwarzacz firmy krzak to przestanę narzekać bo będzie czytał wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.