Skocz do zawartości
IGNORED

Telewizor, Philips czy Samsung, LCD

pablo_111

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chce zakupic telewizor LCD max do 4000zł, mam na oku dwa modele ale teraz nie wiem który wybrać, proszę o wasze opinie.

Philips

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Samsung

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/44407-telewizor-philips-czy-samsung-lcd/

Żeby przedstawić Ci alternatywę podaj :

Jakie masz warunki - wielkość pokoju ?

jaki sygnał ?

jaka odległość od ekranu ?

jakie urządzenia do podłączenia?

jaka klasa cenowa?

więcej oglądasz w dzień czy w nocy?

jakie masz nasłonecznienie pokoju ?

ile osób zasiada przed telewizorem?

Jaki masz ulubiony program?

jaki masz telewizor?

Ma stać czy wisieć?

zbyt długo czekałem na waszą odpowiedź, mam już tego philipsa (4500zł), teraz czas na DVD tylko mam znów dylemat co kupić :(, odpowiem jeszcze co mnie interesuje: muzyka, fajne efekty dźwiękowe podczas filmu pokój ma 8x5 czyli jest duży i telewizor prezentuje się wspaniale gdyż odległość jest na tyle duża że nie wielkość ekranu nie jest uciążliwa. powoli chce złożyć sprzet na którym bede nie tylko oglądał ale i grał............. w co inwestować harman/kardon, denon, marantz, i czy max drogi philip może dorównać tym 3 X droższym odtwarzaczą DVD. W przyszłości przyjdzie czas na amlpi..... i na kolumny a kolumny jakei chce to jbl E100, no chyba że znajdę coś ciekawszego........ W mediach łądnie pogrywały CANTONY ale nie wiem co za model ale dźwięk był satysfakcjonujący (koncert Quin-u), co radzicie

nie wiem czy przesadziłem z ceną, nie sugeruj się cenami np na allegro lub w tych niby sklepach internetowych, dzwoniłem szukałem a samym bilesku ten telewizor jest za 4999zł.Mam gwarancje, rachunek(paragon)itd.

kino nie wiem w jakiej cenie...........muszę najpierw znać czy warto inwestować w ten dosyć drogi sprzęt, najbardziej interesuje mnie dobry o ile za taką kasę można kupić dobry ampli max 2 tyś i kolumny coś około 2500zł, z DVD narazie będę musiał zrezygnować lub zrobić całkiem na odwrót czyli najpierw DVD

ja na początek kupiłem DVD i miałem podłączone przez mini wieżę JVC,

potem kupiłem amplituner, a potem głośniki, ale nawjważniejszą sprawą

jest w fakt w jak dużym pokoju ma to grać, bo od tego głównie będzie zależał rozmiar kolumn,

i model ampli jaki do nich będziasz chciał wybrać.

Na ampli nie warto za bardzo przepłacać, bo co kika lat są uzupełniane o nowe zestawy dekoderów

napędzając rynek sprzedaży.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.