Skocz do zawartości
IGNORED

Wątki dotyczące Profesora - i co dalej?

xanax

Rekomendowane odpowiedzi

pukałem sie w czoło na doniesienia, że artykuły o służbach specjalnych są cenzurowane przez wikipedię

a tu 13.07.08 dziecko przeglądając wikipedię doniosło mi, że zmarł prof. B. Geremek. W celu potwierdzenia informacji przeleciałem przez onet.pl, gazeta.pl, rp.pl i wp.pl i guzio. Po jakiejś pół godzinie doszlusowały do "encyklopedycznego" portalu te, co to ponoć żyją z dostarczania najbardziej aktualnych informacji.

• Redaktorzy

Bardzo ciekawe, ale jak w każdej dobrej sensacji brak kropki nad "i" - czytelnik musi sobie sam dopowiedzieć, jaki jest związek logiczny między tymi dwoma stwierdzeniami. Czy to służby specjalne napisały o Geremku do wiki, czy też służby specjalne wstrzymały wiadomość na wspomnianych portalach, zeby wiki była pierwsza?

trochę pogłaskać, aby delikwent puścił farbę, hę

to tylko hipoteza, ale przekonywująco i dość trywialnie tłumaczy zaistniałą sytuację; nie jakieś tam blokowanie, a widać, że wiki ma niezależne kanały przekazywania informacji, inne niż reszta przekaziorów

nie bylem,to nie moje kolko zaintersowan,ale widze ze masz fotke z imprezki,wiec albo w niej uczestniczyles jako uczestnik,albo jestes szpiclem,donosicielem,TW,czy jak to nazwac.

• Redaktorzy

Tomciu, ci panowie, sądząc po tle, zainstalowali się na Krakowskim Przedmieściu, czyli przed nosem dwóch milionów warszawiaków. Co masz na myśli, wymyślając tym, którzy zmuszeni byli to coś zauważyć, i podzielili się swym niesmakiem, od "szpicli"?

>Nowy2, 16 Lip 2008, 23:53

>widać, że wiki ma niezależne kanały przekazywania informacji, inne niż reszta przekaziorów

Fale mózgowe?

Jestem Europejczykiem.

Skibus, 17 Lip 2008, 20:07

>Za coś takiego powinni tą hołotę pałować i tylko patrzeć czy równo puchną.

No wiesz, swego albo słabego pałować. Ten z lewej jest na wojskowej emeryturze, a ten z prawej ma ciągłą niezdolność do pracy.

nowy... ty jak zwykle majaczysz za dnia.W nocy to sie jeszce spoteguje.Tylko zarliwa modlitwa z prosba o litosc do boga... cie uratuje.Ale wiesz ze bog nie lubi durni.Za bardzo przypominaja mu o jego zyciowej ...partaninie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.