Skocz do zawartości
IGNORED

Kraków - akcja na rzecz Ojca Założyciela

gagacek

Rekomendowane odpowiedzi

To jest moja propozycja.Tanio komfortowo i można zaoszczędzić.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zastanawiałem się nad problemem i wymyśliłem, że może prościej będzie, jeżeli ktoś - np. ja - zostanie kierowcą Disco, a pozostali uczestnicy spotkań będą każdorazowo zrzucać się na honorarium kierowcy. Taki kurs z Krakowa do Kryspinowa i spowrotem to, powiedzmy, 150 zł. Tę kwotę dzielimy przez liczbę uczestników spotkania i po kłopocie. Sam chętnie podejmę się tego zadania, bo to i honor wozić Disco, i parę groszy wpadnie.

zwolennik łagodności

>lenam, 25 Lip 2008, 10:28

>Zastanawiałem się nad problemem i wymyśliłem, że może prościej będzie, jeżeli ktoś - np. ja -

>zostanie kierowcą Disco, a pozostali uczestnicy spotkań będą każdorazowo zrzucać się na honorarium

>kierowcy.

Zaprawdę godne to i sprawiedliwe!

Jestem Europejczykiem.

Panowie!

Za 150zł od kursu to ja się podejmuję przyjeżdżać po Disco każdorazowo z Sosnowca. Bonusem może być to, że za każdym razem mogę ze sobą przywlec również jakieś ciekawe sprzęty do odsłuchu.

Sądzę że to przebija ofertę Lenama.

;-)))

No, wiedziałem, że się zacznie przepychanka! Rzeczywiście oferta Maca jest mocna. Podbijam - a ja przywiozę wraz z Disco jakąś studentkę. I może jeszcze zimne piwo...

zwolennik łagodności

DISCOTAXI? Marketingowo brzmi nieźle. Powiedzmy: tylko auta z markowym nagłośnieniem, w kufrze wzmak i tuba basowa 1000W. Na drzwiach fota Disco...

zwolennik łagodności

• Redaktorzy

Można wiedzieć, o co chodzi w tym wątku? Celem jest dopieprzenie komuś, zrobienie komuś przysługi czy też celu nie ma w ogóle?

Gość rochu

(Konto usunięte)

Szanowany Panie Oberredaktorze.

Cel wątku zawarty został w pierwszym dokonanym w nim wpisie.

Jak widać cel był szczytny a i chęci szczere, ale jakoś wątek nieco zboczył z tematu.

Ja bym dał jeszcze wątkowi szansę.

Jak to: "zboczył z tematu"? Zaproponowałem tylko alternatywnie, aby zamiast składać się na auto dla Ojca Założyciela zafundować Mu darmowe przejazdy. Proszę pamiętać, że takie auto - zapewne używane - to są zaraz nowe wydatki, a tu jeszcze paliwo coraz droższe... Ponadto nie jestem pewnien, czy Disco w ogóle ma prawko. Podjęcie się przez uczestników spotkań dobrowolnych, refundowanych przez wszystkich kursów dla Disco jest moim skromnym zdaniem lepszym rozwiązaniem. Teraz pomyślałem, że może Disco mógłby czuć się nieco skrępowany naszą uczynnością, więc mógłby np. umyć auto kierowcy po odsłuchu.

zwolennik łagodności

Fakt, to narzuca żelazny reżim w materii stanu technicznego pojazdu (ja mam nowe amorki). Z drugiej strony jednakowoż - czy ów wzorzec tuningu musi nadal peregrynować? Wszak w Europie Środkowej wszyscy go już słyszeli.

zwolennik łagodności

Wolę coś bardziej wysmakowanego:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

zwolennik łagodności

• Redaktorzy

Sorry, chłopaki, fajnie było, ale na prośbę obiektu tych szampańskich żartów pozwolę sobie zamknąć wątek. Załóżcie ewentualnie następne, o sobie nawzajem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.