Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  740 członków

Rotel Klub
IGNORED

Klub miłośników Rotela

Rekomendowane odpowiedzi

Ja znam 226mkII,słuchałem też 233 ale z tych wymienionych nie słuchałem żadnego, generalnie względem fotela może być cieplej i barwniej.

Rotela choleraa nie fotela ale nawet fotel nie jest tak cieply:)

Jak nic, klub pijaka!!

Ale to dobrze, bo piatek, weekndu poczatek..

a nie, dzisiaj sobota, to tym bardziej :)

Jest 159 stron, jedziemy od początku ?? hahhahahahah

Edytowane przez Croowab

Słucham muzyki - nie sprzętu.

Witam wszystkich miłośników marki ROTEL. Mam do Was pytanie. Czy ktoś łączył elektronikę ROTEL z głośnikami ATC. Mam obecnie model SCM7 i szukam do nich wzmacniacza ewentualnie końcówki mocy. Wasze Forum zawiera zbyt dużo stron żeby je całe przejrzeć. Dziękuję za opinie.

500€ ???

bez przesady

radio mam cm6, a wydać 500€ aby czasem włączyć radyjko.. nie.

300€ jeszcze bym pomyślał.

OD rana testuję wspomnainego vincenta...

Bawił się ktoś odbiornikiem RT-1084??

HD Radio oraz streamu Sirius u nas nie posłuchasz. Pozostaje zwykłe radio analogowe AM/FM. A tutaj sprawuje się bardzo dobrze. Zresztą podobnie jak RT-12, które ma DAB+ i radio internetowe.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Mam obecnie model SCM7

Byłem bliski kupna scm19 ale niestety nie udało mi się posłuchać.

Ale sam jestem ciekaw, ponoć ATC wg opinii użytkowników albo kochasz albo nienawidzisz.

HD Radio oraz streamu Sirius u nas nie posłuchasz. Pozostaje zwykłe radio analogowe AM/FM. A tutaj sprawuje się bardzo dobrze. Zresztą podobnie jak RT-12, które ma DAB+ i radio internetowe.

Już kiedyś pisałem, że chcę nabyć radyjko;), ale jakoś nie złożyło się jak składałem rotela, ostatnio słucham go dość często, chiba się starzeje? noszę się od jakiegoś czasu z zamiarem kupna RT-1080,1082, ale jakoś ludziska nie chcą sprzedawać;( (oczywiście srebrny i zadbany) Ale sobie wymyśliłem ?

Chłopaki jest WEEKEND. Przywołuję was do porządku !!

post-8490-0-20374800-1391884097_thumb.jpg

Czy ty zdajesz sobie sprawę jakiego dzisiaj mam KACA!!?? jak stąd do wieczności, chociaż małe piwko poproszę;-)

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

Chłopaki jest WEEKEND. Przywołuję was do porządku !!

Sittek, trochę się znowu zmieniłeś, Ty już musisz ??

Uśmiechnij się.Pozdrawiam.

Czy ty zdajesz sobie sprawę jakiego dzisiaj mam KACA!!

Tomek, na kaca jest najlepsza praca. :) Albo małe co nieco !

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Tomek, na kaca jest najlepsza praca. :)

NIE NIE NE tylko nie praca! kielich, jajecznica na boczku i gorący barszczyk to rozumie ;)

Pozdrawiam

Tomasz

cześć,

Mam do Was pytanie; czy istnieje jakikolwiek odtwarzacz cd albo dvd Rotela w którym płytę umieszcza się poligrafią do dołu?

pozdrawiam

p.s.

a tak nawiasem Kamil Stoch zdobył złoto na normalnej skoczni.

Pioneera napędy to przede wszystkim czołgowa i niezniszczalna konstrukcja, po drugie takie rozwiązanie ma dobry wpływ na brzmienie, zwłaszcza bas, kręcąca się płyta ma mniejsze wibracje, soczewka nie zarasta kurzem i jeszcze było trochę tych zalet.

Początkowo trzeba się przyzwyczaić do załadowania płyty do odtwarzacza, ja u siebie przez ponad 10 lat wszystkie płyty miałem poodwracane w opakowaniach, dzisiaj się walę w tą durną pałę, że pogoniłem mojego pionka, którego miałem od nowości.

Pozdrawiam

Tomasz

Właśnie tego typu rozwiązanie miałem na myśli, czy taki mechanizm mniej niszczy płyty? Chciałem zakupić sobie jakiegoś używanego cd-ka właśnie z takim sposobem ładownia płytek. Coś co nie będzie się gryzło z rotelem, macie może jakieś propozycje?

Cześć chłopaki :-)

W tym klubie to nawet za kropkę jestem godny polać;)

Nie, tylko sprawdzałem czy mogę pisać, bo wczoraj zostałem zaaresztowany :-)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

sittek

A gdzie tak narozrabiałeś?;-) albo kto śmiał wykręcić ci taki numer?

Tomaszu a czy znasz coś takiego jak marantz cd10 ?

Tego akurat nie znam, ale perę innych wykwintnych miałem i słuchałem, a nawet kilka sprzedałem, czemu pytasz? nie mów, że zagościł u ciebie?;-)

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.