Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o ocenę twórczości

VoiceKraft

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) a to podkład hiphopowy ktory popełniłem

linia molodyczna jest ukradziona skadfs

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nie jest dobrze..:/ za mało kręcisz gałkami i przez to zszycie góry z dołem nie jest takie jak być powinno, dodatkowo wszystkie dźwięki są za blisko siebie i niestety nakładają się na siebie robiąc więcej złego niż dobrego. Polecam spróbować swoich sił w Abletonie czy Reasonie, pamiętaj że robisz numery stereo, a póki co brzmią one jak mono, w dodatku kiepsko spasowane. Co do gatunku muzycznego to nie moja broszka, więc nie mi to oceniać jak się w nich poruszasz.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

dam Ci linka do genialnej muzyki, posłuchaj i mam nadzieję że wyciągniesz jakieś inspiracje czy wnioski. link: www.samurai.fm

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

marcinw899, 2 Sie 2008, 10:56

>dj cyckon :D:D:D

>niestety muzyka jednak słaba:/

>nie wiem czym to robicie, ale może spróbujcie z fuity loops...

>życzę sukcesów.

Eh chlopaki, to nie jest DJ Cyckon, tylko DJ Syn Cyca, przecie jest dobrze napisane;)

FL jest chyba troche za trudny, lepiej w eJayu, nakladasz pare klockow kolorowych kolo siebie i gra muzyka!

Ja slucham techno ale ten kawalek VK to ja nie wiem co to je.... Jest zrobiony w stylu "techno lat '90" do tego skomponowanych na gotowych samplach. Jezeli chcesz cos tworzyc to radze zaczac chociazby od Fruity loops'a i nie w tym stylu.

?👈

w ejayu sa gotowe linie melodyczne sekswencje perkusji itd wiec to nie jest komponowanie

ja uzywam programu sound club

Ukryta Zawartość

więc nei wyjeżdzajcie mi tu z e-jayami i gotowaymi samplami

Ukryta Zawartość

Gość rochu

(Konto usunięte)

Z ciekawością posłuchałem tych hmm.. nazwijmy to utworów, choc jako prawnikowi zajmującemu się między innymi prawem autorskim, trudno przechodzi to słowo przez gardło.

Bo przecież za utwór uważa sie przejaw działalności twórczej o indywidualnym charakterze.

W tym kontekście rozumiem że symfonie Beethovena, pieśni Mahlera, songi Dylana, bez wątpienia takimi utworami są. Natomiast czy łagodnie mówiąc, bezrefleksyjne walenie w klawiaturę, klikanie myszką, celem połączenia syntetycznych sampli, jak to zaprezentowali P.T. Koledzy, jest działalnością twórcza i to jeszcze o indywidualnym charakterze jest dla mnie kwestią wielce dyskusyjną.

Nie jestem też przekonany czy te hm.. utwory można nazwać jeszcze muzyką.

Rozumiem, że o gustach się nie dyskutuje, nie mniej uważam że w życiu należy utrzymac jakieś minimum zmysłu estetycznego. Jakoś właśnie tego elementu najbardziej tutaj mi brakuje.

Gość rochu

(Konto usunięte)

guitarmen, 2 Sie 2008, 12:35

>Wytrzymales oba cale??????

Tak.

Pracuje na lotnisku, okna mojego pokoju wychodzą na płyte postojową dla samolotów.

Jestem przyzwyczajony do hałasu.

>myslalem ze utwory beda skoczne

a jeśli niektórzy słuchający tego acz mieszkający wysoko mogą nagle zechcieć otworzyć okno i skoczyć...?

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Panowie nie doceniliscie utoru bowiem wszyscy macie "kolumny dla cieniasow" . Jesli chcielibyscie dotrzec do istoty tego urworu naleza natychmiast nabyc odpowiednie zestawy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Ukryta Zawartość

Panowie a co myślicie o takim brzmieniu ?

VOICE tez przesłuchaj może jakaś lampka ci się zapali i w ogóle jakieś nowe pomysły wpadną do głowy.

pozdro.

Ukryta Zawartość

Byłby chyba w sam raz.

Ukryta Zawartość

post-8986-100008692 1217685500_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

VoiceKraft

nie przejmuj się kolego krytyką....jesteś geniuszem!te kilka minut twojej muzy wprawiło mnie w stan, który trudno określić...potocznie nazywa się to sraczką.

?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.