Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  333 członków

Roksan Klub
IGNORED

ROKSAN - fan club

Rekomendowane odpowiedzi

Poczytajcie sobie w ramach relaksu:

http://www.matrixhifi.com/ENG_contenedor_ppec.htm

Tak patrzę na tych słuchaczy w "I rzędzie" i się zastanawiam: czy to wsłuchiwanie się w coś, czego nie słychać, czy rozwolnienie nagle dało o sobie znać ?

;)

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

Ciekawsza sprawa jest z tym kolesiem w czarnym t-shircie co stoi po prawej stronie za monitorem, wygląda jakby się do niego dobierał od tyłu penetrując bas-reflex (wiem, ATC są zamknięte), a w zasadzie już kończąc ;)

A tak na marginesie, zaskakująca recenzja caspianowej końcówki jest w nowym Audio-Video.

Edytowane przez mczaj

zdecydowanie negatywna i generalnie jakby nie testowali roksana tylko jakiś inny wzmak (rozjaśnienie, mało basu, słaba dynamika, słaba barwa). Co ciekawe, sami przyznają, że odczucia są calkowicie inne niż przy innych roksanach - a testowali rownież integrę M2.

chlopaki poprostu slabo posmarowali i tyle na temat.

JVC x5500 | Screen 120' Duronic | AVR Marantz 7012 | Media Players - Apple TV 4K - Zidoo Box z10 + HP 24TB server RAID 10 | Monitor Audio RX 7.1.2 | Sub REL 328 - Stereo - Naim XS + Arcam rPlay +Usher Dancer Mini.  

chlopaki poprostu slabo posmarowali i tyle na temat.

dlatego nie czytam ani prasy audio, ani prasy moto - bo działa to tak samo.... reklamujesz się to masz pr, nie reklamujesz się nie masz pr-u...

------------------------------------------------------------------------------------------

Gdyby mi się chciało, tak jak mi się nie chce...

Ajtam ajtam ;P

A kolega, przepraszam, kogo reprezentuje z branży ?

Pytam z ciekawości, bo się tak pojawiłeś nagle w klubie Roksana chwaląc go ;)

Ok, cofam pytanie, przeczytałem Twoje "O mnie", pozdrawiam :)

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

Powiem tak , kiedys spotkalem na audio show bylego pracownika Znanej gazetki w UK , zajmowal sie rachunkowoscia w tej firmie.

I powiedzial mi mniej wiecej cos takiego ,, Najlepiej poznac kto smaruje dobrze w gazetkach po reklamach danego produktu co 3-trzy stronki ''

Oczywiscie sa firmy ktore maja gdzies reklame i sa pewni co sprzedaja , wiec nie musza wydawac grubej kasy na marketing

pozdrawiam

Edytowane przez anxion

JVC x5500 | Screen 120' Duronic | AVR Marantz 7012 | Media Players - Apple TV 4K - Zidoo Box z10 + HP 24TB server RAID 10 | Monitor Audio RX 7.1.2 | Sub REL 328 - Stereo - Naim XS + Arcam rPlay +Usher Dancer Mini.  

A jak myslisz :) widac dobrze w pewnej gazetce ze nie oszczedzaja na Reklamie :0

Ale dla mnie jest to Firma godna polecenia za dobra kase rewelacyjny dzwiek.

Edytowane przez anxion

Powiem tak , kiedys spotkalem na audio show bylego pracownika Znanej gazetki w UK , zajmowal sie rachunkowoscia w tej firmie.

I powiedzial mi mniej wiecej cos takiego ,, Najlepiej poznac kto smaruje dobrze w gazetkach po reklamach danego produktu co 3-trzy stronki ''

Oczywiscie sa firmy ktore maja gdzies reklame i sa pewni co sprzedaja , wiec nie musza wydawac grubej kasy na marketing

pozdrawiam

Nawet z doskonałym produktem trzeba się reklamować w dzisiejszych czasach Nie wszyscy są doskonale zorientowani i nie wszyscy czytają klub roksana;)

Dzieki, dzieki Wielkie

Pozdr

'caspian przerosl o glowe konkurentow pod wzgledem koherencji brzmienia'

morda mi sie smieje z zadowolenia chociaz mogli troche lepszych zawodnikow wybrac do testu

jezeli chodzi o wyglad m2 to na pewno m1 w kolorze black lepiej wyglada (dla mnie mistrzostwo minimalizmu i rasowosci) a czy lepiej gra od nowego to juz niech kazdy zainteresowany sobie sam sprawdzi- ja nie powiem:D

A jak myslisz :) widac dobrze w pewnej gazetce ze nie oszczedzaja na Reklamie :0

Ale dla mnie jest to Firma godna polecenia za dobra kase rewelacyjny dzwiek.

sorry za blad, mialo byc

* za tak mala kase rewelacyjny dzwiek

:)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.