Skocz do zawartości
IGNORED

Hi-endowe nowości

Rekomendowane odpowiedzi

Słuszne założenie i Linn też tak ma.Jest pilot i ma wiele funkcji. A dodatkowo ipad i tak musi być.

U nas tablet nie jest konieczny ,wszystko sie da obsłużyć z pilota łącznie z oddaniem nas jutro nagram filmik jak dodaje sie serwer nas

Powiem tak…to może być dla was wielka szansa nawet na zachodnim rynku pod warunkiem, że nie spieprzycie tego. Ważne żeby sprzęt grał nie gorzej niż Aurender W20 a na pewno lepiej niż S10. Prędzej czy później dojdzie do pojedynku tych sprzętów i prawda wyjdzie na jaw. Pytanie czy macie taką wiedzę i potencjał żeby wasze urządzenie nie było gorsze będąc znacznie tańszym. Bo jeśli będzie to grało na poziomie innych plikowców z cenowego poziomu 10-20 tys to na sukces nie ma co liczyć.To musi być absolutny top.

Edytowane przez sly30

Powiem tak…to może być dla was wielka szansa nawet na zachodnim rynku pod warunkiem, że nie spieprzycie tego. Ważne żeby sprzęt grał nie gorzej niż Aurender W20 a na pewno lepiej niż S10. Prędzej czy później dojdzie do pojedynku tych sprzętów i prawda wyjdzie na jaw. Pytanie czy macie taką wiedzę i potencjał żeby wasze urządzenie nie było gorsze będąc znacznie tańszym. Bo jeśli będzie to grało na poziomie innych plikowców z cenowego poziomu 10-20 tys to na sukces nie ma co liczyć.To musi być absolutny top.

Miałem aurendera s10 i jako jeden z pierwszy w Polsce w20

I wiem ze to gra lepiej niz aurender :)

Znam wszelkie bolączki Aurendera łącznie z nie działającym wczytywaniem z nas :)

12-14 k bedzie kosztować najtańsza wersja , z rozbudowany, zasilaczem ( zewnętrznym pełna separacja ) napewno wiecej :)

Tak jak juz ci pisałem jako jeden z pierwszych będziesz to testował :)

To będziesz miał mozliwosc sam tego ocenienia

Miałem aurendera s10 i jako jeden z pierwszy w Polsce w20

I wiem ze to gra lepiej niz aurender :)

Mocno powiedziane, bardzo jestem ciekaw brzmienia Waszej konstrukcji.

Jarkowi sie podoba wyglad, mnie troszke razi ta blyszczaca blacha.

Zycze jednak, zeby Wam sie udalo , na rynku wyraznie brakuje Aurenderowi konkurencji.

Konto w trakcie usuwania

Mocno powiedziane, bardzo jestem ciekaw brzmienia Waszej konstrukcji.

Zycze jednak, zeby Wam sie udalo , na rynku wyraznie brakuje Aurenderowi konkurencji.

Tak jak juz pisałem moze byc czarny ,niebieski, różowy kto co lubi :)

P.s wiesz że jako nieliczny znam aurendera :)

Super projekt ! Trzymam kciuki i możecie na mnie liczyć jeżeli chodzi o dobre słowo na zachodnich forums (o ile będzie tak dobry jak piszecie).

Nie jest wykluczone, że pozbawione innych wyjść i zbędnych rzeczy mogą one brzmieć lepiej niż W20.

Pobożne życzenia. Musiałby mieć zasilanie bateryjne i izolację USB. Bardziej mi to wygląda na uproszczoną wersję 'dla mas', pozbawioną całej tej płytki z wyjściami cyfrowymi SPDIF, w odpowiednio mniejszej obudowie.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Super projekt ! Trzymam kciuki i możecie na mnie liczyć jeżeli chodzi o dobre słowo na zachodnich forums (o ile będzie tak dobry jak piszecie).

Wpierw zanim zacznie sie produkcja "seryjna" produkt pójdzie w obieg jak juz Matt mówił dotrze też do ciebie

Bo bedziemy chcieli zrobic produkt by " dogodzić wszystkim " :) tym co maja NAS i tym którzy nie wiedza co to

Nas,samba ,upnp,dlna i inne informatyczne pierdoły .Serwer działa jak cd takie jest jego założenie .

A ma slot na CD ?

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

A ma slot na CD ?

A ma mieć ?

:)

Po usb mozna podlaczyc bo wyjsci usb bedzie 4

Dwa na dac (odseparowane galwaniczne swoich zasilaniem 2000 mA )dwa na dyski usb ,cd etc

A ma mieć ?

:)

Po usb mozna podlaczyc bo wyjsci usb bedzie 4

Dwa na dac (odseparowane galwaniczne swoich zasilaniem 2000 mA )dwa na dyski usb ,cd etc

Napisałeś, że działa jak CD :) Ale rozumiem, że dopiero po zgraniu.

Właśnie do mnie dotarło, że obecnie wykorzystuję regulację głośności w Jriver ... więc chyba nici z wypróbowania go u mnie :(

Napisałeś, że działa jak CD :) Ale rozumiem, że dopiero po zgraniu.

Właśnie do mnie dotarło, że obecnie wykorzystuję regulację głośności w Jriver ... więc chyba nici z wypróbowania go u mnie :(

Przewidziałam to u ciebie ,jak zmieniłeś msb na Trinity

Tu tez bedzie taka obcja :)

Na j.river regulacje sie obraziłem jak z głośnikiem zrobił mi to

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

J.river i końcówka 1000w polecam używać pre lub daca z regulacja :)

Ukryta Zawartość

Jestem bardzo ciekaw!! To może być super plikowiec. I dobrze że sam transport bez DAC-a. Przez to będzie mógł grać w duecie z DAC-ami za 10 tys i za 70 tys.pokazując przy tym przewagę lepszego DAC-a. Powinniście teraz postawić wszystko na tego plikowca. Cały swój czas, potencjał i środki. Wzmacniacze lampowe robi kilkaset firm, firemek i garażowców, a dobrego transportu plików poza Aurenderem i Linnem Akurate DS w roli transportu nie ma na rynku. Tym możecie wygrać sukces i wejść na zachodni rynek. Ale to musi być dopracowany, perfekcyjny produkt. Obudowa jest super, przynajmniej na zdjęciu.Zew.zasilanie też powinno dobrze wyglądać. Będzie w podobnej obudowie pełnowymiarowej?

Edytowane przez sly30

Jestem bardzo ciekaw!! To może być super plikowiec.I dobrze że sam transport bez DAC-a. Przez to będzie mógł grać w duecie z DAC-ami za 10 tys i za 70 tys.pokazując przy tym przewagę lepszego DAC-a.

Pisałem z metronomem by udostempnil sterowniki do linuxa cisza ,wiedz zostaje aes/ebu ,bnc lub spdif

Dodam ze dsd na dzis gra tylko po usb

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Myślę, że jeżeli można wybrać każdy kolor obudowy (czego w Aurenderze nie można) to już jest pewien +.

Jeżeli moduł osobnego zasilania będzie taj jak np. w DCS-ie o podobnym designie to ja go biorę na odsłuch.

A jeżeli cena będzie atrakcyjna to kto wie czy nie zostawię sobie w domu.

Pisałem z metronomem by udostempnil sterowniki do linuxa cisza

Może mogę w czymś pomóc koledze.

Pogadać z Francuzami ?

Tak jak juz pisałem moze byc czarny ,niebieski, różowy kto co lubi :)

Ja wziął bym obudowę różową w pszczółki i w misie ;)

Ja wziął bym obudowę różową w pszczółki i w misie ;)

My działamy jak dawno temu branża audio...

klient nasz pan nie ,że coś się nie da :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Marcin-utopia

O to właśnie chodziło ;)

Biorę w ciemno bo pasuje mi wzorem do mojej pidżamy ;)

sprzedane fakturę prześle pocztą :)

p.s inne wykończenia (render)

Edytowane przez Marcin-utopia

A jak będzie wyglądać zew.zasilanie ?

niestety nie umiemy robić małych urządzeń , będzie identyczna jak obudowa serwera :)

sprzedane fakturę prześle pocztą :)

p.s inne wykończenia (render)

Ten grafitowy bardzo mi pasuje. Chetnie przetestuje u siebie , porownam z W20 i opisze wrazenia , jesli sie nie boicie :)

Sly ma racje, jesli ten projekt Wam sie uda, bedzie duzo ciekawszy dla rynku , niz - skadinad udane - wzmaki i pre lampowe

Konto w trakcie usuwania

ładna rzecz-taki transport!jedynie ten żółty wyświetlacz nie do wszystkich kolorów obudowy? no i cena-3,5tys euro--taką znalazłem na facebooku. masy są skazane na grajki w stylu:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez triode

ładna rzecz-taki transport!jedynie ten żółty wyświetlacz nie do wszystkich kolorów obudowy? no i cena-3,5tys euro--taką znalazłem na facebooku

Wyświetlacz na żywo wygląda duże lepiej to jest jak by zgaszony zółty (lekko Brązowy )

oczywiście możliwość ściemniania

ładny,stonowany projekt obudowy-jeżeli materiał z jakiej będzie wykonana jest dobrej jakości-to tylko przyklasnąć!cenę rozumiem.jeszcze tylko pilot-oby nie jakaś plastikowa szkarada.

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Wyświetlacz na żywo wygląda duże lepiej to jest jak by zgaszony zółty (lekko Brązowy )

oczywiście możliwość ściemniania

Kolega triode ma rację.

Skoro ktoś ma wydać 12.000 Pln to wyda też 13.000 czy 14.000 aby wyświetlacz był dopasowany do innych sprzętów kolorem i był porządny pilot (nie taki jak na filmie demo bo to obciach).

Tak ma np. CH Precision.

Kwestia do rozważenia przez producenta.

Ale dla mnie ważne jest tez wasze odważne stwierdzenie ,że gra lepiej niż Aurender czy Lumin.

Takie podejście producenta do tematu (prototypu) daje nadzieję ,że macie "cojones" i nie będziecie stosowali jakichś półśrodków i idiotycznych oszczędności w imię max. marży.

Mam przynajmniej taką nadzieję , że jest to projekt ambitny a nie typowo komercyjny chłam jakiego na rynku jest mnóstwo.

Już teraz ustawiam się w kolejkę na odsłuch tego transportu w wersji z osobnym zasilaniem.

pozdrawiam

Z drugiej strony....żeby być obiektywnym....to kaźdy producent audio....szczególnie w Polsce uważa, że jego produkt zmiata konkurencję! Słyszałem te megalomańskie gadki już kilka razy. Zresztą podobnie twierdzą mega konstruktorzy DIY. W gadce są The best i nikt im nie podskoczy ale później okazuje się, że król jest nagi a produkt cienki jak barszcz z torebki! Oby tym razem tak nie było. Żeby nie okazało się, że to będzie transport plików klasy odtwarzaczy plików za 3-5 tys tyle, że w ładniejszego obudowie.

• Pokaż nowe odpowiedzi