Skocz do zawartości
IGNORED

WSZECHOBECNY

kichanadeta

Rekomendowane odpowiedzi

ojoj, koleżeństwo się umawia na spotkanko z redaktoruniem beze mnie ? beze ?

Taki fajnny temacik się robi, stereofoniczny.

I redaktorunio jest, i elberocik jest, i wszyscy chcą pić.

Jak fajowo.

Z mojej strony wędlinka prima sorcik ze świniobitka u cioci Marysi.

Polecam podwawelską i wilson audio tez.

A kolega wełniany to widzę kolumienkami elberocika zaintersowaniusi ? Ślinka może pociec jak na kiełbaskę, ale nie dostanie, oj nie dostanie.

Bo niedobry.

>To prawda - patrząc na większość moich rodaków i klasę polityczną stwierdzam, że ignorancja jest

>najlepszym sposobem na życie w ogóle. Tak na marginesie - proponuję zaglądać od czasu do czasu do

>słownika wyrazów obcych, tudzież do Kopalińskiego i upewniać się co znaczą słowa, których znaczenia

>nie jest się pewnym.

tak masz rację - zbyt szybko i bez zastanowienia napisałem.

ale skąd założenie, że znaczenia słów nie jestem pewny? Jesteś jasnowidzem?

Yotomeczek, 2 Wrz 2008, 08:15

>Czy moderator może sprawdzić czy VoiceKraft i bass fan to ten sam osobnik (choćby po IP)

>Dziwnie zbiega się pojawienie się bass fan (2 września) ze zniknięciem VoiceKraft (ta sama data)

Voice nie zniknal jest wszedze tu akurat nie ma mozliwoci wypisywania swoich madrosci bowiem zostal zablokowany.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Nie moglem się powstrzymać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.