Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie sluchawki do Psychodelic Trans?

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Chce kupic ipoda nano (tak to sie nazywa?) muza jak wyzej, jakie sluchawki polecacie do tego? cena do 400-600zl

pozdrawiam!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

https://www.audiostereo.pl/topic/45437-jakie-sluchawki-do-psychodelic-trans/

to tak

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) są porządne parametry ok

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) też fajne wszystko jest z nimi ok

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jak by Ci się naprawdę nudziło :D

2 pierwsze mają niskie pasmo przenoszenia i duży zakres wysokich powinny Cie zadowolić i 1 i 2

a 3 nie ze względu na cenę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

przepraszam, nie podalem, ze nie chce dokanalowych :P a denon przekracza sporo zakladana sume :P ale ogolnie dzieki! btw. jakie wlasciwosci sluchawek zwracac uwage w wypadku psychodelic trans???

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

może coś Ci wpadnie w oko z tych:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

osobiście byłbym za Pioneerem :) najlepiej musiałbyś pójść do jakiegoś pobliskiego sklepu na odsłuch i do swoich potrzeb dobrać coś.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

dre, by byc bardzie techno, chyba musi byc ipod? czy moze cos innego? ale mi sie podoba ipod nano..

>(co to te Psychodelic Trans?)

nie mam pojecia, ale na audiostereo kolegi Redakcji pisali, ze fajne... a ja ufam Redakcji, bo nic niefajnego by na AS nie pozwolil wrzucic..

Do ipoda to coś z niską impedancją np grado Sr125. Warto się zastanowić i posłuchać Creative Aruana live, gdzie nie spojrzę to pozytywne recenzje obrywa, do przenośnego sprzętu w sam raz.

CAL jest porównywana do drogich słuchawek takich jak HD600. Ile jest w tym prawdy to nie wiem bo ich nie mam ale warto sprawdzić i ocenić bo cena jest bardzo atrakcyjna. Uważam że na pewno nie będzie żadnego umca umca :) Recenzje są na audiostereo w dziale arykuły, widziałem również na forum mp3store.

• 1 miesiąc później...

niby dlaczego? to kto jest audiofilem?

proponuję posłuchać produkcji z nad wisły, Kino Oko, czy bigwigs, możliwe że zmienisz zdanie, muzyka jest straszliwie dopracowana i nie jest to umca umca, ta muzyka jest bardzo uniwersalna,

słuchawki powinny być na pewno wygodne i neutralne, bo i wykonanie jest dopracowane na b. wysokim poziomie jakościowym samych próbek dzwięków (mowa o wyżej wspomnianych projektach) psychedelic również wymaga samej jakości słuchaczy. przysyłam pozdrowienia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.