Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Show 2008

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

No comments. W każdym razie jest tak: jest pokój, w nim trochę drogiego i taniego sprzętu do dyspozycji, można przynosić swój, zapraszam forumowiczów, z myślą o których lokal i sprzęt zaklepano. Przepraszam, ze nie zapytałem audiohobby o zgodę. Over.

Jozwa, dobrze wiesz o co biega. Zwyczajnie dac info ze jest planowany w tym roku pokoj forumowy.

Potem jak sie domyślasz odbylaby sie dyskusja na temat tego co ludzie widzieliby tam.

W czym problem.

a jak chcesz robić własne prezentacje to tez nie problem. Napisz ze to propozycje redaktora naczelnego audiostereo i po sprawie.

Ktoś poza Tobą i dystrybutorem mia coś do powiedzenia w temacie prezentowanych urządzeń ?

zwolennik łagodności

gagacek, 17 Paź 2008, 18:55

>>Elberoth, będą stemple ?

>Proponuję pieczątki na czoło albo paprać łapki niezmywalną farbą, najlepiej taką jarzącą się w UV,

>co by plebs nie wymieniał bilecików z koczującymi przy wejściu;)

A może jakąś bardziej zdecydowaną formę... Bo pieczątki można podrobić, farba się zmyje, więc audiohobby może się poświęcić dla sprawy (tzn. dla danielsa i dywersji) i dać opieczętować/pomalować... ale gdyby tak wypalić znamię??? Taka identyfikacja na całe życie, wyznanie wiary, żeby nikt nigdy nie miał wątpliwości, która redakcja ma rację najmojszą! ;)

ganzz gut no jak to ktora redakcja ? Jest tylko jedna przecież !!!:))))

Steplowac wypalac i banowac. Ja myślę ze skoro już taki pomysl podrzuciles to konsekwentnie zaczniesz od siebie ?:))))

Wklej fote w wolnej chwili(jak ostygniesz) :)

zwolennik łagodności

A z tym steplowaniem to faktcznie przegiecie.

Nie bardzo wiem po co ?

Z tego co pamietam byl taki zwyczaj na dyskotekach, ale tam "kontra" to byl bilet.

Myslę ze na tego typu imprezie steplowanie ludzi jest mocno dziwne.

To tak swoja drogą.

zwolennik łagodności

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Ależ Panowie można by było powiedzieć "jeszcze się nie zaczęło, a już się skończyło".

Te wzajemne animozje.

Jest wystawa Audio Show 2008 i co poniektórzy czują się jak gwiazdy na nominacji Oskarów, no może chcieli by się tak czuć.

Przyjdą z zewnątrz ludzie i nawet odwiedzą pokoje Audiostereo i co "bijatyka i prucie flaków".

Niektórym Kolegom, jak czytam kolejne wpisy Ich wpisy, to jednak brak umiaru i taktu.

Redaktor napisał, kto przyniesie swoje DIY, będziemy słuchać, jakie "ustawki", jakie promocje koleżeńskie.

Przyniosę może Bambino, może być?

Jak przyjdę, zobaczę, ocenię, ale zostawiam dla siebie zawsze ostateczne zdanie, kupować nie muszę to jest tylko propozycja światowego strzępu audio, a nie pana X, Y, Z.

Co poniektórym, aby trochę ostygli, polecam zrobienie sobie loda,.... przepis dam.

Po co Panowie robią ten cały raban?

A co komu do tego, co w wynajętym za swoje pieniądze pokoju, będzie pokazywać pan redaktor?.

To przecież nie kolektywny portal społecznościowy.

Obecni właściciele nabyli prawa do logo Audiostereo i mogą sobie pod nim wystawiać co chcą i gdzie chcą, bo takie jest święte prawo właściciela. I na pewno zrobią to w zgodzie ze swoimi najlepszymi możliwościami.

Panowie, cieszmy się, że wogóle mamy w naszym kraju taką wystawę. Miejsce, w którym oprócz sprzętu do wzdychania można się spotkać, pogadać, wymienić doświadczenia, czy też podać sobie rękę, nawet na twarz jeśli to konieczne ;-)

• Redaktorzy

Znaczy, już się uspokoiło.... Ja w każdym razie przeprosiłem, że skombinowałem ten sprzęt, no trudno, nie przypuszczałem że ktoś się tak nagle podpali. Jak wspomniałem, jeśli ktoś skołuje coś innego, to spróbujemy się zmieścić, a jak się wszystko nie zmieści, to rąbniemy Elbowi na wieczór salę konferencyjną, w ramach myślenia konstruktywnego. Myślę że możemmy wrócić do spokojnej pogawędki.

lenam, 17 Paź 2008, 19:44

>ganzz gut no jak to ktora redakcja ? Jest tylko jedna przecież !!!:))))

No proszę, jak się szybko uczysz ;) Pamiętaj i powtarzaj każdego dnia "Jedno forum, jedna redakcja, jeden... kanał stereo?" ;)

bo trolluje .. poza tym łamie regulamin forum, bo to nie lenar tylko zbanowany user lancaster.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

a feee:))

Kilka lat temu był dobry co ??? Bo płacił za pokój wystawowy na AS ? Dziś nie płaci i jest be:) w dodatku ma "swoje" forum co ? Tak nie mozna postepowac z człowiekiem. Każdemu nalezy sie dostęp do miediów!

Pozwolisz, że nie będę tego komentował. Nie chcę bicia piany w tym watku.

Jeżeli lancaster ma coś do Jozwy, to niech napisze do niego PW.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

• Redaktorzy

Panowie, bez paniki jeśli można. Kto to widział tak się rozchwiewać emocjonalnie. To nie mój wątek więc nic do tego nie mam, ale jest od wczoraj wątek założony przeze mnie na DIY,specjalnie o naszym pokoju na AS, w którym lancaster nie jest zablokowany i pisze tak jak i inni. Siły spokoju życzę. Przy okazji, teraz przez jakieś dwa dni nie będzie mnie wi sieci, proszę więc np. się z kolei nie obrażać, jesli komuś nie odpowiem. To nie umyślnie.

Elberoth, 18 Paź 2008, 00:33

>bo trolluje .. poza tym łamie regulamin forum, bo to nie lenar tylko zbanowany user lancaster.

eee... no ja rozumiem, że lenam/lancaster ma swoje obsesje, ale żeby od razu banować? Dodajesz mu tylko argumentów, że to forum 'układem stoi'.

>Marek B., 19 Paź 2008, 19:00

>A ja myślałem, że środowisko audiofilskie jest bezkonfliktowe i bezukładowe. A tu "prawie" tak, jak

>w polityce...

Najzabawniejszy jest fakt, że dla kogoś niezorientowanego rozmaite reakcje wydają się być kompletnie nieadekwatne i bez sensu. To starzy znajomi kontynuują swoje historyczne konflikty a niewprowadzona w temat audiofilska gawiedź obserwuje wszystko z opadniętą szczęką :-).

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.