Skocz do zawartości
IGNORED

Petycja o trwałe zablokowanie xyzpawel

gagacek

Rekomendowane odpowiedzi

Bawcie się dobrze jak się wszyscy wyciapkacie g. to później smrodzik pozostanie na dłużej.

Fajny weekend, pogoda,słonko idę na spacer dla relaksu co i innym polecam

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

>wyciapkacie g. to później smrodzik pozostanie na dłużej

Nie masz racji, pani Jadzia zrobi delete i posprzątane.

>Fajny weekend,

Czynię to samo. Klony do dzieła;)

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Też nie wierzę, ale niestety każdy woli przesuwać ten smrodek po stole. To prowadzi donikąd:(

Trochę sensu poproszę.

trwałe zablokowanie kogoś może nastąpić tylko po zablokowaniu IPka. A zeby to obejść wystarczy jeden tel. do providera, albo połączenie modemowe albo cokolwiek z DHCP. To żadne wyjście.

Poprostu olewać trolla i po sprawie ...

Proponuje nie odpowiadac na zaczepki XYZ. Zobaczymy kto pierwszy niewytrzyma.

Jestem za ignorowaniem XYZ bez stosowania "ignoruj"

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ale wpisy osobnika o prymitywnej osobowości są bardzo charakterystyczne, od razu będzie wiadomo kto to. To tylko i wyłącznie chciejstwo (albo niestety nie) Redakcji. Z resztą jeśli ktoś przemyśli pewne rzeczy, zmieni formę, to dlaczego nie miałby się wpisywać?

Trochę sensu poproszę.

Nie rozumiem takiej petycji, bez wyrażenia się w niej "pokrzywdzonego"..to tak jakby tylko istniała jedna linia-atak, bez żadnej obrony. Nie podpisuję się.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

A ja się podpiszę.

Przez takich jak "bohater" tego wątku to forum schodzi na psy, osobiście odmawiam im prawa do obrony.

Ja tam się za bardzo nie przejmuję jego teoriami, ale dla rozpoczynających przygodę z audio może to być szkodliwe.

Nie trzeba tu mieszać Redakcji wystarczy na poczatek samodyscyplina i ignorowanie owych XYZ-podobnych zapętlonych w nie swoich i rzadko swoich pseudo poglądach. Zabawniejszym by było patrzeć na ciagły monolog takiego delikwenta, bo w odejscie w nicosc nie wierzę.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Gdzieś zniknął wpis yancho, pod którym także się podpisuję.

W oglednych słowach wyjaśnię, iż yancho podsuną XYZ sugestię aby ten raczył się eskejpować z tego miejsca.

Nic tylko przyklasnąć.

Dość usługowych trolli, nabijających statystyki forum.

• Redaktorzy

Rochu najwidoczniej jest zdania, że to ja podsuwam XYZ tematy. Śmieszy mnie to, ale to nie moja sprawa. Ze strony moderacji rzecz wyglada następująco: nie można zablokować faceta tylko dlatego, ze pisze bzdury, bo pisanie bzdur (nawet w ilościach akordowych) nie jest naruszeniem ani regulaminu, ani dobrych obyczajów. Autorzy wątków, w których XYZ udziala się ich zdaniem nadmiernie, mogą go od ręki zablokować. W wątkach zakłądanych przez XYZ można się z kolei nie wpisywać. Powodem blokady może być zaśmniecanie forum spamem, czego wspomniany raczej nie robi, lub osobiste ataki, co XYZ czasem robi, ale z wzajemnością. Blokując XYZ za to musiałbym zablokować połowę z was, moi mili. Podsumowując: user otrzymał juz ostrzeżenie za zbyt osobisty ton wypoowiedzi skierowany do niektórych dyskutantów. Jeśli to się powtórzy, zostanie zablokowany na tydzień. Atak na usera "Redakcja" zostanie odebrany tak samo, jak najazd na któregokolwiek innego z forumowiczów. Tyle na razie mogę, zobaczymy, co to pomoże.

Redaktorze szanowny, niejednokrotnie były przytaczane wykładnie trollingu i przykłady zachowań tego forumowicza, będące niemal wzorem takich zachowań. Nie raczyłeś odpowiedzieć na to ani razu, a trolling JEST naruszeniem netykiety.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Na tym forum usługowy troling, aż kwitnie.

Topi się ciekawe i kontrowersyjne tematy w ten właśnie sposób.

W ostatnich kilku miesiącach mieliśmy wiele przykładów na "rozrobienie wątków".

Za pewien czas zostaną tutaj same trolle no i może garść straceńców, którzy kiedyś kochali to forum.

Redaktor, 11 Paź 2008, 13:09

>Rochu najwidoczniej jest zdania, że to ja podsuwam XYZ tematy. Śmieszy mnie to, ale to nie moja

>sprawa. Ze strony moderacji rzecz wyglada następująco: nie można zablokować faceta tylko dlatego, ze

>pisze bzdury, bo pisanie bzdur (nawet w ilościach akordowych) nie jest naruszeniem ani regulaminu,

>ani dobrych obyczajów.

A nabijanie postów, choćby debilnych, jest właścicielom forum na rękę, bo poprawia statystyki. Tylko że to tak ładnie wygląda tylko na krótką metę. Jak ta sytuacja będzie nadal tolerowana, to forum stanie się śmietnikiem na który z powodów merytorycznych pies z kulawą nogą nie zechce zajrzeć. Pozostaną same trolle i frustraci. Zastanówcie się na tym.

>Autorzy wątków, w których XYZ udziala się ich zdaniem nadmiernie, mogą go od

>ręki zablokować. W wątkach zakłądanych przez XYZ można się z kolei nie wpisywać. Powodem blokady

>może być zaśmniecanie forum spamem, czego wspomniany raczej nie robi,

Nie no, to są jaja. Czymże innym jak nie spamem są uporczywie powtarzane brednie tego usera? Czymże innym jak nie spamem jest pisanie NIE NA TEMAT we wszystkich wątkach w których bierze on udział? Niech szanowna redakcja nie robi z nas idiotów, bo tak oczywistej bzdury nie pozwolimy sobie wmówić. Niech się szanowna redakcja zastanowi na kogo szanowna redakcja wychodzi wypisując takie bzdury.

>lub osobiste ataki, co XYZ

>czasem robi, ale z wzajemnością.

I co z tego że z wzajemnością? Czy to go usprawiedliwia? A może sprawia, że jego ataki stają się cudownym sposobem zgodne z regulaminem? Ten user świadomie prowokuje ataki skierowane przeciwko niemu. Ponownie szanowna redakcja raczy z nas robić idiotów. Skoro są ataki, to POSPRZĄTAĆ!!!. Usunąć wpisy obu atakujących stron.

>Blokując XYZ za to musiałbym zablokować połowę z was, moi mili.

Wystarczy zablokować jednego usera, prowokatora.

>Podsumowując: user otrzymał juz ostrzeżenie za zbyt osobisty ton wypoowiedzi skierowany do

>niektórych dyskutantów. Jeśli to się powtórzy, zostanie zablokowany na tydzień. Atak na usera

>"Redakcja" zostanie odebrany tak samo, jak najazd na któregokolwiek innego z forumowiczów. Tyle na

>razie mogę, zobaczymy, co to pomoże.

Nic nie pomoże. Równie dobrze możecie go pogłaskać po główce.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Redaktor, 11 Paź 2008, 13:09

> Blokując XYZ za to musiałbym zablokować połowę z was, moi mili.

To jest myśl!

Nie wiem tylko czy serwer audiohobby.pl wytrzyma taki przypływ uczestników : )

Administracja forum właśnie zmiotła smieci pod dywan wywalając niniejszy wątek na bocznicę. Żeby nie straszył na stereo. Niech lepiej straszą bzdurne wpisy trolla. Moje najszczersze gratulacje! Bardzo sprawnie dążycie do zrobienia WYSYPISKA z forum.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Proponuję masowo zgłaszać autora do moderacji z powodu złamania regulaminu forum.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nie kumam po co wam blokowanie xyz w ogóle? z zemsty czy jak? przecież jak napisała redakcja może go zablokować każdy autor wątku, jeśli mu się jego wpisy nie podobają tak jak tu. i z głowy. nie mówiąc już o tym, że stworzy następnego klona i cała zabawa zacznie się od początku.

pzdr

Ja napiszę jeszcze raz, ale większą czcionką, jak rozwiązać tego typu problemy, bo nie dociera:

WPROWADZIĆ FUNKCJĘ IGNOROWANIA UŻYTKOWNIKÓW DZIAŁAJĄCĄ W OBYDWIE STRONY, TO ZNACZY IGNOROWANY PRZEZE MNIE UŻYTKOWNIK NIE WIDZI MOICH WPISÓW, A NIE ŻE JA NIE WIDZĘ JEGO WPISÓW, A ON CZYTA MOJE. W ten sposób użytkownicy niewygodni nie będą mieli z kim, a raczej do kogo gadać. Z ignorowaniem jednokierunkowym mamy to co mamy, i to bez względu na to, o jaką osobę bądź jej klona chodzi. Jak ktoś chce, może założyć wątek z petycją o taką formę wykluczania użytkowników z grona swoich dysktutantów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.