Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego niektórzy faceci to leniwe gady

Karolka

Rekomendowane odpowiedzi

Karolka

sorry , ze Ci sie nie spodobalo to stwierdzenie, ale dla mnie wszystko w tym watku jest oblesne, dlatego mnie to slowo przypasowalo,nie wiem czy sex zawsze jest oblesny, czy tylko wtedy jak Ty go uprawiasz, moj sex nie jest oblesny wydaje mi sie , a na pewno bardziej nadaje sie na dokumentacje zdjeciowa niz Twoj i Parantula, w to nie smiem po Twoich wpisach watpic, ale pary majace apetyczny, niesamowity seks nie maja potrzeby dzielenia sie tym z calym swiatem, jestem pod wplywem takze ten wpis moze nie miec sensu, z gory przepraszam, 8letnie sciagajace spodnie dzieci czy costam costam tez....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Suchaj karla mam jusz tego doś wex sie kurna odwal od mojego palantuli ze ci zrobil bachora to co nie ci pierszej widzialam dzisiaj jak go znowu nagabójesz wydrapie ci oczy nastempnym razem

jak chcesz to moge tu napisac co palantula o tobie gada to sie kurde ździwisz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Electro.. weź mnie nie rozśmieszaj bo mi popękają szwy poporodowe.. sprzed 13 lat..

A co.. mam tu pierdzielić ą, ę.. Waćpan.. i inne ch*je muje..

Kiedy trzeba jestem delikatna a kiedy nie.. wulgarna.. Bo mi sie tak podoba i tyle.

Internet to takie magiczne miejsce gdzie.. jak czegoś nie chcesz czytać to nie czytasz..

Czy Twój czy mój sex.. jest bardziej wyrafinowany to g.. możemy razem na ten temat wiedzieć. Ani ja nie mam ochoty oglądać Twojej gołej dupy.. ani zapewne Ty nie chcesz oglądać dupy Parantulli.

Poza tym.. co ja takiego napisałam.. że Cię to tak uraziło.. Że się pogodziliśmy.. i było szybko i spektakularnie.. O matko.. Co Ty tera zrobisz.. Czytałeś takie zbereźne rzeczy. Wiesz.. jutro niedziela.. zapierdzielaj do Kościoła i się wyspowiadaj...

Wiesz co Ci ksiądz powie..

"Heniu".. nie pier**l i przyjdź z czymś ciekawszym. Lepsze kawałki opowiadają mocherowe berety po to tylko, żeby mi dupę zawracać..Idź na to forum poproś Karolkę o jakieś bardziej pikantne szczegóły i przyjdź za tydzień. A teraz.. za zwracanie mi dupy 3 zdrowaśki i kółko wokół Kościoła. Nara."

Kiedy jestem normalna?

- dzisiaj o 16:00 jak robiłam Parantulli obiad:

( kotlety mielone, kasza gryczana z sosem z cebulką, mizeria i pomidorki ze śmietaną)

- zaraz czyli o 22:20 kiedy wstanę od kompa i pójdę zrobić mu ciasto bananowe.. bo bardzo lubi ciasta..

- jak odrabiam z dziećmi lekcje i nudzę się na wywiadówkach jak każdy,

- i jak robię sesję małym dzieciom.. albo wymyślam nowe projekty dla klientów,

- zapewne jestem normalną laską.. kiedy wieczorem zwyczajnie utulę się do mojego faceta i powiem mu Dobranoc Kochanie..

- albo wtedy kiedy mogłam iść dzisiaj sama na imprezę.. a wolałam zostać z nim w domu i zobaczyć film, na który polował z 2 tygodnie.. czekam aż tylko skończy się "Cienka czerwona linia". Nie chcę chodzić, bo pies śpi.. a jak wstanie to trzeba będzie z nim wyjść.. Jak się film skończy parantulla wyjdzie z pieskiem a ja mu ciasto zrobię.. O..

Poza tym mam specyficzne poczucie humoru rzadko akceptowane przez laski, specyficzne podejście do pewnych tematów.. uwielbiam K1 i mojego Boniawskiego..

..tylko bez przesady.. pierdzę w kiblu a nie oficjalnie na maxa...

wyluzuj Karolka , bycie oblesnym to nic zlego przeciez, ludzie sa rozni, tak tylko napisalem, dzieciaka masz 9 lat ostatniego , a szwy sprzed 13 lat cos tu sie nie zgadza, policz dobrze...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

he he he tak myslalam ze mozesz mu zrobic co najwyzej bananowe ciasto nic twardszego sie nie zdarzy bo go kurde zwyczajnie nie krencisz! u mnie to palantula ma nie ciasto tylko no nie wiem sama jakiegos żęszenia o wienc sie sama zastanwuw jak jeszcze nie jes zapuźno

a wczoraj tak wyglondalam jak odemnie wychodzil

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Laski - tylko jedno im w głowie.

Lidka, Karolka, przecież tu bywają dzieci i inne osoby niedojrzałe emocjonalnie. Czy tych wynurzeń nie można by ubrać w jakieś mniej jaskrawe emocje?

A może wy jestescie...hyyy! trolami?!!!

ty carla se lepiej bloga załuż teras modne sa "JAK SIE STARALAM I TAK MIAŁ ZAWFSZE CIASTO"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

oj życie ... tutaj nie ma prostych odpowiedzi na proste pytania. Karolka wydaje mi się, że jesteś silną kobietą i gdyby Ci ten układ nie odpowiadał to nie byłabyś z parantulą (sorry za ewentualne przejęzyczenie) ... nie wiem co mnie podkusiło, żeby tutaj napisać, może to, że do swojej gadziej natury się częściowo przyznaję ;)

Parantulla to bardzo fajny gościu, z którym zapewne nigdy nie będę się nudzić. Albo jakaś akcja z głośnikami.. albo z autem.. albo.. mała kłótnia.. Monotonia zabija związki. Czyż nie?

Mamy podobne podejście do wielu spraw.. czasem może i dziwaczne ale chyba najważniejsze aby jakoś toczyć tą wspólną kulkę gnoju.. Bez względu na zapach, wielkość syfu czy czas..

Ciasto prawie gotowe..

:)

Karolka&Parantula

Życie zawsze można sobie spieprzyć, także wszystko jeszcze przed Wami

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Odnośnie tego szczeniaczka- debilizmem jest kupowanie sobie psa myśliwskiego(wymagającego potężnej dawki ruchu-przynajmniej 15km dziennie) wiedząc że nie będziemy mieli czasu na długie spacery i będzie trzymany w mieście w domu. Są inne rasy psów które potrafią się nauczyć robić swoje potrzeby nawet do kuwety i nie trzeba z nimi wychodzić z domu.Typowy nieprzemyślany zakup!

Tak jak psu tak i każdemu należy się kojec-dla obojga! w kojcu nie wolno bić nikogo ani psa ani nikogo innego-dla dobrego funkcjonowania każdy potrzebuje miejsca gdzie będzie się czuł całkiem bezpieczny a nawet bezkarny.Kojca nie wolno przestawiać w inne miejsce a jak widać każde z Was sobie poprzestawiało kojce w inne miejsca,tylko czemu Wasze dzieci obrywają po głowie? Żal mi tego dzieciaczka w drodze (kolejny "zajefajny" szczeniaczek),to że on się urodzi nie zapewni Wam miłości do końca świata, gdy najdzie Was pomysł na zmianę zabawek.

Ogólnie Karolko dziękuje za te wpisy tak dotarło do mnie że jestem leniwym gadem ale postaram się popracować nad tym choćby dla tego ze druga strona zasługuje na to

Pozdrawiam

Wełniany

Wełniany..

Wally miał swój kojec. Własnie go zlikwidował. :)

Obecnie ma swoje nowe legowisko i bardzo mu się ono podoba.. bo w kuchni.. :P

Swoją drogą.. zakup przemyślany. Dokładnie wiedziałam jaką rasę kupuję. Uwielbiam spacer.. tym bardziej że dużo fotografuję.. las, morze.. Problemy ze spacerem są chwilowe, gdyż kijowo się czuję. Znając problem wiem, że za miesiąc to minie i wszystko wróci do normy.

A jeśli chodzi o dzieci..

Nie masz prawa twierdzić, że to moja kolejna zabawka. Tak naprawdę mnie nie znasz. Mam 2 dzieci z nadpobudliwością ruchową i jakoś świetnie poradziłam sobie z ich wychowaniem... przy okazji prowadząc dwie firmy. A biorąc pod uwagę, że praktycznie sama prowadzę dom, zajmuję się swoim autem i sama na siebie zarabiam.. nie możesz ocenić mnie jako nieodpowiedzialnej laseczki, która dla swojego widzimisia zrobiła sobie kolejnego dzieciara.. bo akurat miała taki kaprys.

To na tyle..

Karolka, 23 Lis 2008, 12:15

No cóż Karolko w dzieciach to ja na razie jestem na +1 z czego dwójka już jest pełnoletnia.

Co do kojca w kuchni to szczeniak czuje się wyalienowany i warto by go było mieć z kojcem pod ręką inaczej będzie gryzł wszystko i nie tylko dla tego ze mu zęby idą.Tu nie chodzi o co tygodniowe wycieczki z psem, tylko o codzienną jego fizjologię. 3x dziennie to trochę za mało na takiego małego siusiaka. Ja mam dorosłego psa i przydało by się z nim więcej chodzić niż 5x dziennie-dla jego dobra, zdrowia i kondycji a jest tylko psem pasterskim i nie musi aż tyle ganiać. Napisałem odnośnie kolejnego dzieciaka tak "to że on się urodzi nie zapewni Wam miłości do końca świata, gdy najdzie Was pomysł na zmianę zabawek." Czytaj z tego że ten nowy maluch jest niejako przy okazji udanego związku dwojga ludzi. Jak na razie o Twoim związku można z ograniczonym zaufaniem powiedzieć "kto się czubi ten się lubi".Co do nadpobudliwości ruchowej to jest to nowy wymysł panów lekarzy.Dzisiaj dzieciaki trzyma sie cały dzień w domu i siedząc w domu dostają pierdolca-niech będzie że to ADHD. W poprzednich dekadach dzieciaki były puszczane samopas na zewnątrz,ganiały bawiły się byle czym i aż cud że przeżyły do pełnoletności :) ale nie było widać często takich przykładów jak dziecko wchodzące do czystego gładko wymalowanego białego pomieszczenia i macającego z zainteresowaniem według nas pusta ścianę.W dzisiejszych czasach każda zdrowa osoba przeważnie sama na siebie zarabia a czasem także na innych, ja np. lata utrzymywałem cała swoja rodzinę i stać było mnie na komfort że żona mogła się w 100% poświecić wychowaniu dzieci i prowadzeniu domu a na dodatek nie być kurą domową.Teraz role się zmieniły i widzę że nie byliśmy dla siebie kolejnymi zabawkami, tylko odpowiedzialnymi ludźmi,jedno o drugie dba i jedno drugie szanuje i chyba o to w tym wszystkim chodzi.

Wełniany

Wełniany..

Kuchnia jest połączona z pokojem.. Także piesek ma pełny dostęp do wszelkich dóbr typu TV, głośniki, mama i tata..

"3x dziennie to trochę za mało na takiego małego siusiaka"

Wychodzimy z nim z 6-7 razy dziennie.. A czasem więcej.. Także.. wybacz.

"Co do nadpobudliwości ruchowej to jest to nowy wymysł panów lekarzy"

A Ty pewnie znasz moją rodzine i jesteś jasnowidzem.. Ja nie mówię o tym co lekarze gadają ale o robakach w dupie i codziennej wojnie domowej.. Jak to dzieci. Z tym, że moje nie należą do "grupy" ślimaków i anemików.

"W dzisiejszych czasach każda zdrowa osoba przeważnie sama na siebie zarabia a czasem także na innych, ja np. lata utrzymywałem cała swoja rodzinę i stać było mnie na komfort że żona mogła się w 100% poświecić wychowaniu dzieci i prowadzeniu domu "

Jak zauważyłeś jestem kobietą. To Ty pracowałeś.. to ona sobie w domu siedziała.

Miełeś taką możliwość to ok. Tylko pogratulować.

Ja niestety nie miałam faceta, który by mnie utrzymał.. i dał to wszystko co Ty dałeś swojej żonie.

Musiałam pracować równo z chłopem.

Chodzi mi tylko o to, że nie możesz mnie oceniać na podstawie pyskówki na jakiś forum, jaką jestem matką w rzeczywistości.

W przeciwnym wypadku wielu z Was.. patrząc na Wasze wypowiedzi.. nadawałaby się do do psychiatryka a już na pewno na wykastrowanie.

Poza tym - jak dobrze rozumiem - należysz do tej grupy szczęśliwców, którzy urodzili się troszkę wcześniej niż ja i trwają w "starych związkach" na dobre i na złe - jak np.moi rodzice..

Zazdroszczę Wam tego.. tych zasad, poświęcenia, troskliwości..

Moje pokolenie kompletnie tego nie szanuje a rozwiązaniem na źle podany obiad jest rozwód.

Gardzę tym nowoczesnym podejściem do życia ale niestety trwam w tym gównie od wielu lat.

Ale jak każdy człowiek mam nadzieje, że może tym razem to się zmini i tym razem trafiłam na uczciego faceta.

Nadzieja matką głupich...??

Ja tam wolę spróbować.. nawet za cenę kolejnej porażki. Kto nie ryzykuje ten na pewno nie wygra.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.