Skocz do zawartości
IGNORED

Strzały do prezydenta

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

>Horst, 24 Lis 2008, 11:01

>te wszystkie pytania świadczą wg. mnie jak 2+2=4 że to była zmowa tego krętacza Kaczyniaka, z

>Gruzinami

Jak zwykle piszesz "po PiSowsku", czyli bez sensu. Jak niby pytania maja o czymś świadczyć? Zazwyczaj o czymś świadczą odpowiedzi ;-).

Szczerze wątpię, żeby Kaczyński był w to wplątany. Wygląda mi to raczej na pomysł Saakaszwilego. Nie twierdzę, że strzelali jego ludzie, bo w tej chwili raczej wygląda to na strzały ostrzegawcze Rosjan lub Osetyńców.

Jestem Europejczykiem.

Horst, 24 Lis 2008, 11:01

>no skoro się utarło to dowód to bardzo silny, skąd to wiesz że tak się utarło, jeździsz w takich

>konwojach, w którym innym konwoju /pamiętasz?/ to zauważyłeś?

>

>czy są jeszcze inne porażające dowody?

>

>a gdyby byli z tyłu- nie mogli by robić tej kreciej roboty?

>

>te wszystkie pytania świadczą wg. mnie jak 2+2=4 że to była zmowa tego krętacza Kaczyniaka, z

>Gruzinami

>

>dobrze że została pokrzyżowana przez naszych Redaktor'ów śledczych- uff!

No to odpowiadam: pisze, że "tak się utarło" bo nie mogę zacytować odpowiedniego zapisu z procedur ochrony głowy państwa przez BOR z prostego powodu: są tajne, co chyba jest zrozumiałe. W konwoju prezydenckim i żadnym innym nie jeżdżę, ani nie mam wiedzy kto jeździ. Wiem jak wygląda "jawna" część pracy funkcjonariuszy jednostek AT, procedury ochrony "normalnych" VIPów transportowanych w konwojach, są to informacje ogólnodostępne, trzeba tylko trochę poszperać w sieci. Zakładam ze w przypadku głowy państwa zasady są podobne, tylko "bardziej": więcej osób w ochronie bezpośredniej, większy teren objęty rozpoznaniem, większa strefa dookoła ochranianych VIPów, w której nie może się znaleźć nierozpoznana osoba lub pojazd. Kilka takich konwojów widziałem z pozycji gapia z ulicy w czasie różnych uroczystości z udziałem ważnych polityków na przestrzeni kilku lat w Krakowie - pokrywało się to z opisami podanymi przeze mnie wyżej. Nie trzymam się jakiejś teorii spiskowej, jedynie piszę o wątpliwościach, które nasuwają się w czasie próby zebrania do kupy wypowiedzi uczestników konwoju, opisanych przez nich działań ochrony i wojska gruzińskiego, które to wypowiedzi se miejscami wykluczają. Wypowiedzi te pochodzą od samego Prezydenta i jego ministra - więc chyba są dla Ciebie prawdziwe?

Zgadzam się z przedmówcą. I dla mnie to wygląda na działania prezydenta gruzji, tylko nasz prezydent daje się głupio w to wplątać.

Gorzej jak się okaże że rosjanie mają jakieś dowody że to gruzja zaczęła ten konflikt, wyjdziemy na niezłych idiotów z naszym prezydentem na czele

Kubek, 24 Lis 2008, 11:28

>Zgadzam się z przedmówcą. I dla mnie to wygląda na działania prezydenta gruzji, tylko nasz

>prezydent daje się głupio w to wplątać.

>Gorzej jak się okaże że rosjanie mają jakieś dowody że to gruzja zaczęła ten konflikt, wyjdziemy na

>niezłych idiotów z naszym prezydentem na czele

wróżebność jak u józwy, tylko wróżba wciąż ta sama- przeciwnicy wyjdą na idiotów.. na czele z wrogiem luda nr1

róbcie szybciej tą listę apel o inpiczment, może choć trochę wam ulży..

oczywiście adwersarzy cechuje jak zwykle skrajna niesamodzielność, wręcz uprzedmiotowienie ("tylko nasz prezydent daje się głupio w to wplątać." ) (nasz? coś ci się chyba pomyliło)

a to rydzyk a to sakaszwili wplątują nieświadomych pis'owców, na zgubę ojczyzny

ach ta gruzja! prowokatorka, dobrze że jest walczący (od pokoleń) o pokój bratni naród rosyjski, nasz największy dobroczyńca

koniecznie przeczytajcie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

i wszystko jasne:

Ukryta Zawartość

mieliście rację, że też matuszka rossija to wszystko musi wytrzymywać.

no cóż II wojnę światową też wywołał jakiś mały naród napadając zdradziecko na radiostację w Gleiwitz

Ukryta Zawartość

Horścik spokojnie...nie każdemu do śmiechu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jasio, 24 Lis 2008, 12:03

>"Jaka wizyta, taki zamach" - Bronisław Komorowski

>

>to fakt:)

fakt mentalności kogoś kto jest marszałkiem a wypowiada się jak anonimowy troll z forum onetu

Bronek wąsik Komorowski odpowiedział tak na POważny apel Tunia gęby cholewy o kulturę polityczną i pojednawczość.

W końcu to mąż stanu. Styl palikota i niesiołowskiego to wyznacznik ich sznytu inteligenckiego.

cytat:

Coz, teraz Komorowski powinien powolac sejmowa-czytaj cyrkowa

komisje sledcza i wyslac ja do Gruzji. Mam nadzieje ,ze Komorowski bedzie osobiscie przewodniczyl jej pracom na miejscu

wydazen, w terenie przygranicznym, w Gruzji . Prace komisji zostana uzgodnione ze strona rosyjska aby nikt nie zaklocil jej

ciezkiej pracy. Eksperci rosyjscy sluzac niezbedna i owocna wspolpraca doprowadza do pelnego sukcesu prac komisji. Unia Europejska wyrazi gleboka wdziecznosc Komrowskiemu i spolce

za rozwianie wszelkich watpliwosci i oczyszczenie Rosji z wszelkich podejzen. Wspolpraca z Rosja bedzie kontynuowana dzieki ciezkiej pracy polskiej sejmowej komisji sledczej.

Szczegolna wdziecznosc wyrazi pani Merkel. Bedzie mogla bez przeszkod zaciesniac braterskie wiezi z odwiecznym przyjacielem Niemiec, z Rosja. Szczesliwosc w UE zapanuje powszechna a Komorowski moze zostanie nastepca Barroso. amen

liż wlaziu

• Redaktorzy

Z czego to cytat? Nie ma z czego się śmiać, prokuratura już poinformowała, ze rozpoczyna dochodzenie w sprawie możliwego spowodowania zagrożenia życia prezydenta. Pisałem przecież, że to jest nieuniknione.

"Z odległości ok. 100 stóp (30 metrów) posterunek otworzył ogień z broni maszynowej. Nikt w konwoju nie został trafiony. Strzelanina trwała ok. 5-7 minut. Obaj prezydenci zostali natychmiast ewakuowani i ani jeden strzał nie padł w odpowiedzi" - głosi oświadczenie biura prasowego prezydenta Saakaszwilego.

Jutro okaże się, że strzelanina trwała 15 minut i użyto moździerzy. Pod koniec tygodnia do akcji wejdą haubice i czołgi.

Jestem Europejczykiem.

hy hy łosie, w ogóle fajnie sobie robić pianie z racji stanu- bo przecież historia zatrzymała się w miejscu, czego nie mogą zrozumieć moherowi wyznawcy 19to wiecznego tzw.patriotyzmu..

idzie ku stabilizacji, narody się jednoczą, zgodne się stają, zwłaszcza te co od wieków walczą o pokój (rosja i nasi przyjaciele niemcy)

tak że można sobie swobodnie robić szutki jak ktoś szczela do kaczki..

hy hy, bo my entelygenty lubiem sie pośmiać:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>Horst, 24 Lis 2008, 14:47

>tak że można sobie swobodnie robić szutki jak ktoś szczela do kaczki..

Zapewne przez wrodzoną delikatność zapomniałeś dodać, że naszego prezydenta wystawił na strzał jego ponoć najlepszy przyjaciel. Ładnie to tak?

Jestem Europejczykiem.

Walery, 24 Lis 2008, 15:46

>Zaraz, zaraz, Misio Kamiński był z prezydentem? To może Kownacki strzelał?

Że też nikt wcześniej na to nie wpadł!!!

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.