Skocz do zawartości
IGNORED

Audiolab 8000CD/8000S i Dali mentor 6

�ukasz22

Rekomendowane odpowiedzi

Uważam, że szkoda Dali Mentor do tak cienkiego sprzętu jakim jest komplet Audiolaba.Słuchałem tego Audiolaba wybierając sprzęt dla siebie. Nijaki, ponury bez życia. Dali za to świetnie zagrało moim zdaniem z zestawem Denon 1500 AE.

Gość tomasz dudzinski

(Konto usunięte)

Jeżeli chodzi o samą konfigurację audiolaba,moim zdaniem sam cd jest ok, który zdecydowanie lubi inne wzmacniacze.Sam wzmacniacz z cd nie podobał mi się , grał nijak.

nie znam i nie jestem zainteresowany nowymi kolumnami firmy Dali (jak zresztą większością ). natomiast miałem zestaw Cd i Wzmacniacz Audiolaba z serii 8000 oryginalny, angielski. uważam że grał bdb, zwłaszcza wzmacniacz. było to parę lat temu. aktualnie mam wzmacniacz tej firmy i będę podtrzymywał opinię, że jest to b. udane urządzenie (moim zdaniem bardziej niż CD)zwłaszcza, że aktualnie (używany, bo jaki inny) kosztuje dużo mniej niż parę lat temu. oczywiście brzmi trochę "nijako" czyli w moim odczuciu po prostu neutralnie i prawdziwie, co nie każdy musi lubić.

dobrze przesłuchałem audiolaby 8000 i moim zdaniem znakomity to sprzęt. wydaj mi się, że narzekający na nijakość mylą ją z neutralnością, której audiolaby mają dużo...osobiście słuchałem też ich z dali i takiego zestawienia nie polecam. dla mnie brakowało całkowicie barwy i brzmienie jakoś nie miało klasy. z quadami 21l2 u mnie gra dobrze. w sklepie słuchałem właśnie quadów z całym "zestawem 8000" i to było to! trzeba posłuchać.

????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.