Skocz do zawartości
IGNORED

gdzie we Wrocławiu mogę kupić kable...

kamon

Rekomendowane odpowiedzi

Praktycznie masz "aż" dwa miejsca do wyboru:1) wspomniany już Visatex, 2) Combit na Powstańców Śląskich (w galeriowcu tuz za rondem jak jedziesz w kierunku centrum).

Gość Robby

(Konto usunięte)

Sklep Visatex - sprzedawca Piotr Kopeć, asortyment niewielki i drogi, warto się targować, ja kupiłem u niego Nordosty, ze 110 zł zszedł do 70 za metr, ponadto gościu jest mało elastyczny, nie wypożycza kabelków do odsłuchu.

Sklep (raczej komis) Combit - sprzedawcy mało kontaktowi (jak w większości sklepów specjalistycznych), ale mają sporo kabli, które można wypożyczyć na odsłuch.

Pozdrowionka i udanych zakupów.

• Redaktorzy

Errata to liczba mnoga. Proponuję wersję: małe erratum, albo małe errata (w tym przypadku przymiotnik jest identyczny, ale z odmiennych powodów). :-)

Na twoim miejscu zwróciłbym sie do gościa z ogłoszeń " kable ukraińskie dam do odsłuchu , grube ... " poszukaj na www.audio.com.pl . Można je sobie wypożyczyć nawet na kilka dni po zostawieniu kaucji . W tym zakresie cenowym który podajesz - ciężko o konkurencje dla nich . Miałem , słuchałem , donoszę ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.