Skocz do zawartości
IGNORED

Jak uleczyć to forum ...

Piopio

Rekomendowane odpowiedzi

Ale nasi forumowicze lubią pyskówki i dyskusje im bardziej jałowe tym lepsze ... wystarczy popatrzeć na wpisy osób, które kiedyś częściej wypowidały się merytorycznie (i to jak merytorycznie)teraz wolą bocznicę , a na niej głównie to o czym wspomniałem...

Celtix

A co dziwisz się?Zakładka stereo stała się mało atrakcyjna(wszystko gra tak samo)to i bocznica staje sie głównym nurtem.Może i dlatego lądują tam stereo tematy.

• Użytkownicy+

Leczenie trwa....

"Autor tematu palton zablokować możliwość pisania w tym wątku użytkownikom: jacch, muls, iwanicki"

Proponuję obligatoryjnie robić to samo i będzie spokój.

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownicy+

Jak widać kolejni WARTOŚCIOWI forumowicze się żegnają (mam nadzieję że nie na długo).

>"Szanowni,

niniejszym kończę moją skromną obecność na forum audiostereo. Nie będę dłużej tolerować głupoty, gówniarstwa i grafomanii. Przestało mnie również dziwić i irytować, że osobom zarządzającym tym forum nie zależy (może nigdy nie zależało?) na zbudowaniu wartościowego miejsca, a jeśli pojawiło się znieczulenie niechybnie pora gasić światło.

Oczywiście są wyjątki i za nie tym, którzy mieli coś ciekawego do powiedzienia dziękuję. Nie życzę Wam więcej cierpliwości i wytrwałości ponieważ nie warto. Nie próbujcie doszukiwać się czegoś czego już dawno tu nie ma.

pozdrawiam"

>"Ja też się żegnam. To forum sięgnęło dna. Pozdrawiam wszystkich manleyowców."

Robert

Ps. Zmieńmy to, niech odchodzą mąciciele, może być bez pożegnania....

• Użytkownicy+

Jakby ktoś by nie zauważył to we wpisie wyżej nie są to moje słowa pożegnalne, tylko innych zacnych forumowiczów z innego wątku. Żal tylko i tyle.....

Robert

• Użytkownicy+

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I tyle.

Robert

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 2 lata później...

cholera to jeszce trwa ta akcja ...naprawy rzeczpospolitej???

Chiba tak, bo nikt jeszcze nie zameldował wykonania zadania.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie poczuwam się.

Może co poniektórzy redaktorzy/moderatorzy/administratorzy powinni ubrac pokutne worki u udać się do Canossy (ci z Krakowa mają bliżej)?

Ostatnio na swoim przykładzie zaobserwowałem absolutną uznaniowość ich działań połączoną z poczuciem bezkarności.

Niektórym (przez grzeczność nicków oszczędzę sodówa tak walnęła do głów że żarty (cytat literalny) "Trzeba się ze skynkiem zsynchronizować. Na początek wlać w siebie tyle co on."

nazywają chamskimi odzywkami. Gdzie tu chamstwo pytam??? Jeżeli jest tu jakaś uszczypliwość to odnosi sie do naszego Kolegi a nie do Wielmożnego Redaktora.

Ryba psuje się od głowy i jeżeli cesarskie szaty śmierdzą to niech szaraki nie czują za to winy i niech nie biją się w piersi.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.