Skocz do zawartości
IGNORED

Jak uleczyć to forum ...

Piopio

Rekomendowane odpowiedzi

Czy uważacie Panowie, że wątek "Jaki sprzet do The Prodigy" ma jest rację bytu ?

Kolega foxbat robi sobie jaja, cześć kolegów traktuje wątek na początku poważnie by zostać wykpionymi ...

Nie rozumiem tego. Tak ma wyglądać forum ? A to walczą przeciwnicy moderacji/zmian ?

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Takie własnie prowokacyjne atki to bez moderacji przyszłość forum - ja napisałem o radiobudziku ale urzeczywistniło się to w postaci sprżetu do the prodigy. Proponuje napisać temu panu że do the prodigy zrobi najlepiej jak zakupi bibułkę, lusterko i kokoloko a potem wciągnie w nos w nadmiarze czym zrobi mi wielką przyjemnośc

pomysł z piaskownica chyba dobry

modrzew47 jest typowym klonem ktory cały dzien lubi gaworzyc wiec zakłada jakis prowokacyjny w swoim mniemaniu watek

Miałkosc tematu i mnostwo wolnego czasu przypomina XYZ ktory w audio ostatnio cos nie ma sukcesów

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

revert, nie martw sie, za tydzien wpadnie jozwa z kolegami i bedzie spokojnie juz :) poczytasz sobie duzo o lampizacji, dobrze opracowanym tjuningu i dobrze super wzmacniaczach :) no i bedzie duzo zdjec Lampucery w roznych obudowach z Armelu ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat, 3 Kwi 2009, 12:47

>oho... aktywowano gen moderatora? :)

A może ten gen u Ciebie się przebija ale nie dajesz mu dojść do głosu? ;)

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

zaczynają powstawać wątki klony z tym samym problemem? Dla mnie jest to bez sensu

"STEREO: moderacja społeczna czy jest potrzebna?"

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

sittek, 3 Kwi 2009, 13:20

>zaczynają powstawać wątki klony z tym samym problemem? Dla mnie jest to bez sensu

Wątek klon powstał po zablokowaniu w tym wątku jednego z dyskutantów, przez "tolerancyjnego" autora tego wątku.

Kacperek, 3 Kwi 2009, 13:25

Mnie się zdaje że wątek główny jest tutaj, więc po jasna cholerę łazić po bokach. czy nie chodzi tu tylo o stworzenie wątku i stworzenie sobie możliwości blokowania innych. Większość walczy z cenzura i moderacją a sama to stosuje. Zakłamane i zakompleksione dzieci jesteście i już. Zero poziomu.

A zablokowany dyskutant uznał, że jego zdanie jest tak ważne, że założył nowy wątek żeby bronić dekomkracji przed zakusami komuny (no odradzajacej się komuny).

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Piopio, 3 Kwi 2009, 13:32

>A zablokowany dyskutant uznał, że jego zdanie jest tak ważne, że założył nowy wątek żeby bronić

>dekomkracji przed zakusami komuny (no odradzajacej się komuny).

Jakie wnioski ? Narobiłeś bałaganu na forum przez zablokowanie jednego z uczestników dyskusji.

Bez blokady nowy wątek by nie powstał.

sittek, 3 Kwi 2009, 13:31

Większość walczy z cenzura

>i moderacją a sama to stosuje. Zakłamane i zakompleksione dzieci jesteście i już. Zero poziomu.

Nigdy nie zastosowałem blokady jakiegokolwiek usera.

Przyznaję rację. Dlatego odblokowałem dyskutanta.

>sittek, 3 Kwi 2009, 13:20

>zaczynają powstawać wątki klony z tym samym problemem? Dla mnie jest to bez sensu

>"STEREO: moderacja społeczna czy jest potrzebna?"

A niby dlaczego miały by nie powstawać ?

Wolnoć Tomku w swoim domku. Chcesz odreagować dzisiejszy stres ? Idź na www.audiostereo.pl, zacznij od nowego watku "Czy IC ma wspływ na dźwiek", dodaj kilka wątków na bocznicy "Czy Bóg istnieje ?" itd. Potem temat możesz pominąć i zacząć dyskutować o twojej pięknej duszy, meandrach twojej psychiki i innych interesujących sprawach. Nadal czujesz się niedopieszczony popatrz na listę wątków. Właśnie ktoś o coś pyta, nie ważne o co. Temat nie ma znaczenia. Wchodzisz tam i zanczynasz dyskusję na TWÓJ temat. Nadal czujesz się źle. Obrzuć kogoś błotem. Itd. itd. itd.

Już lepiej ? ;) No widzisz. :)

z początku z ciekawością patrzyłęm na temu podobne wątki. Teraz stwierdzam, że są to tylkoaby coś pitu pitu . No i oczywiście komus dokopać. Nie ma zadymy - jest nuda. !!!!

wladz, 3 Kwi 2009, 13:52

>kacperek nie kłam....to bardzo nie ładnie i grzeczne dzieci tak nie robią..

No to czekam na konkrety, wladz. Dla przypomnienia ty nie byłeś nigdy zablokowany tylko dodany do ignorów w jednym z wątków.

Chyba, że czegoś nie pamiętam.

Dla przypomnienia. Proponowałem od razu przenieść ten wątek na bocznicę. Redaktor uznał, że powinien być tutaj, w stereo.

Czy to troll Kacperek robi tutaj bałagan czy może ktoś inny ?

Tylko tak można uleczyć to forum:

NA ŚLUBNYM KOBIERCU

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.