Skocz do zawartości
IGNORED

referencyjne plyty -> track 01

xajas

Rekomendowane odpowiedzi

pierwszy track Oregon "Beyond Words" jest gotowy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

xajas

www.jaschiks

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/5057-referencyjne-plyty-track-01/

Czy to poczatek nowego Napstera? Dzieki xajas! BTW , na wszystkich probkach ktore przesluchiwalem przy pomocy MusicMatch playera narazie w MP3 ( jeszcze nie rozkomresowane i niewypalone) mam trzaski:( Ciekawe jak bedzie kiedy zronbie z tego regularne pliki i wpuszcze na CD???

Oregon ściąga się z szybkością 90k.

Bardzo podoba mi się ten fragment, a mój syn stał się gorącym fanem i wstawił Oregona, co drugi utwór do playlisty z muzyką z Warcrafta i puszcza to na okrągło.

Nie ma mowy o żadnych trzaskach. Gdybym był chemikiem powiedziałbym, że płyta została nagrana z czystością spektralną...Co do muzyki...De gustibus non disputandum...Nie wszystkie numery na płycie są równie dobre...a trzeba by posłuchać całości...

poniewaz popularnosc tej akcji przekroczyla wszelkie oczekiwania (ponad 400 osob wzielo udzial), wyczerpaliscie moj miesieczny darmowy download limit 5 GB w przeciagu jednego dnia!!! Dlategotez musialem siegnac do "hamulca bezpieczenstwa" i zdjalem wspomniane pliki z serwera. Niepozostaje mi nic innego jak poczekac z nastepnym plikiem do nastepnego miesiaca :-((

Jedyna alternatywa, to download space na stronie Lukara.

Pozdro,

xajas

www.jaschiks.com

xajas - popraw u siebie na stronie - oregon to nie "trio" - chociaż tak czasem grali. najczęściej nagrywali ( i tak trzeba ich traktować) jako kwartet - chcociaż czasem na płyty zapraszali innych wykonawców. a ta płyta jest rzeczywiście trio ale po smierci walcotta trudno mówić o "oregonie bo to tak jak art ensamble of chicago bez lestera bowie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.