Skocz do zawartości
IGNORED

Klub miłośników Audio Academy

Rekomendowane odpowiedzi

Omen - jak na usera z 2004, to dosyć późno dostajesz jasności :)

Było kilka prób przełamania hegemonii Audiostereo w postaci alternatywnych forów lub niepokornych userów... Audiostereo się obroniło, więc ustalanie reguł jest po stronie silniejszego :) oczywiście to moje subiektywne odczucia :) post do usunięcia?

Dlatego podkreślam, najlepiej zająć się audio, a handel zostawić komu firmom :)

Kurcze, od jakiegoś czas zamiast czytać o AA w klubie AA to albo czytam o Hejterach albo o moderatorach????!!!!

Przecież to ma być forum na którym dyskutuję się wyłącznie o kolumnach, głośniach ich brzemieniu itd.

Czy drogi moderator, który tutaj robi coraz większy bałagan mógłby usunąć niepotrzebne wpisy???

Pomyślcie o nowych, którzy tu wejdą. Mają przeczytać 215 stron a 15 z nich będzie miała dla nich wartość? Reszta to przepychanki!

Spokojnie :) Właśnie pisałem do moderatora, żeby nie usuwać wpisów nie na temat. Sytuacja nie jest groźna i my tu sobie tylko rozmawiamy. Pomoże to nam w ten sposób rozwiązać niektóre sprawy i być może wkrótce zakończyć spór między dwoma klubami.

Na razie nikt nikogo nie obraża i cała dyskusja mieści się w granicach przyzwoitości. Jak wpadnie tu jakiś wariat, to wtedy zgłoszę post do usunięcia.

Ujawnienie faktu zmoderowania mojej prywatnej wiadomości, zostało potraktowane jako atak na moderację i dostałem punkciki.

Nie Ty jeden. Ja również dostałem punkty karne za trolling w tym klubie :)

Ja z kolei ,moze cos przeoczylem .W kazdym razie wykopali mnie z pewnego forum -bez jakiegokolwiek ostrzezenia.

Ja też punkty dostawałem. W końcu każdy wie, że potrafię mieć gębę od ucha do ucha. :):):)

Ale prywatna korespondencja? Powinna być świętością chyba.

Ja też punkty dostawałem. W końcu każdy wie, że potrafię mieć gębę od ucha do ucha. :):):)

Ale prywatna korespondencja? Powinna być świętością chyba.

W portalach serwisach, bazach danych itp. każdy administrator, moderator w zależności od poziomu uprawnień ma dostęp do wszystkich danych. W większości sytuacji nie ma czegoś takiego jak usuwanie danych. To, że ktoś sobie usunie pocztę, post, temat, to nie znaczy, że nie ma jej u siebie moderator. Zmienił się tylko status w bazie. W związku z tym, nie tylko w tym portalu, ale w każdym trzeba mieć świadomość tego, że nie istnieje coś takiego jak prywatność. Owszem, ustala się politykę prywatności, podobnie jak regulamin, ale z drugiej strony zawsze mogą wystąpić dodatkowe przesłanki i w imię wyższej konieczności można podważyć zasadność zachowania poufności.

Edytowane przez zenon.kowalski
Gość zbyniu 360

(Konto usunięte)

Kabel sygnałowy do Rhea to już mam... A teraz poszukuje kabla głośnikowego ,chcę aby grał dynamicznie przejrzyscie z niezłym głębokim dołem bardziej szczegółowo i miał dobrą przestrzeń co możecie mi polecić.

Kabel sygnałowy do Rhea to już mam... A teraz poszukuje kabla głośnikowego ,chcę aby grał dynamicznie przejrzyscie z niezłym głębokim dołem bardziej szczegółowo i miał dobrą przestrzeń co możecie mi polecić.

Tara Labs.

Czyli Tara labs... jaki model ?.

Nie napisze nic odkrywczego - generalnie im wyzszy model tym lepiej.Nowy lub z drugiej reki.Zaleta zakupu uzywanego jest/moze byc atrakcyjna cena.Mnie sie trafil Air 3 , kabel ten przenosi dobrze cale pasmo .Mam wrazenie, ze malo obcina.

Zbyniu, jak możesz to posłuchaj YP Sound Argentum, to kabel srebrny i ma myślę to czego oczekujesz.

Z kablami Tara Labs trzeba uważać bo można się naciąć bo jest mnóstwo podróbek.

Edytowane przez Malwas.pl

YP Sound Argentum to jest świetny kabel ale gw mnie nie sprawdzi się z EL 34 bo to kabel z mięsistym basem więc potrzebny będzie konturowy bas oraz ekspresyjna góra bo inaczej może pogłębić niedostatki tej lampy ale za to średnica będzie której nie znajdziesz w innych kablach to jest taki esotec wśród drutów

Upoluj używane Albedo Monolith. Jeśli Ci się nie spodobają, to będziesz mógł mnie na nich powiesić. Chociaż nie. Szkoda kabla. Inaczej. Jak będą w dobrej cenie, to je od Ciebie odkupię.

Edytowane przez PH7

W portalach serwisach, bazach danych itp. każdy administrator, moderator w zależności od poziomu uprawnień ma dostęp do wszystkich danych. W większości sytuacji nie ma czegoś takiego jak usuwanie danych. To, że ktoś sobie usunie pocztę, post, temat, to nie znaczy, że nie ma jej u siebie moderator. Zmienił się tylko status w bazie. W związku z tym, nie tylko w tym portalu, ale w każdym trzeba mieć świadomość tego, że nie istnieje coś takiego jak prywatność. (...)

Moderator/Administracja nie ma prawa czytać PW. Jest to pogwałcenie tajemnicy korespondencji, Art. 23 kc, niezależnie od tego, czy ma taką możliwość. To tak jakby listonosz moderował Twoje listy. Sorry za offtop, ale trzeba to sprostować.

Edytowane przez AmusedToDeath

CXN v2 // Roksan K3 // KEF R3

ze zablokowali mnie w temacie ktorego to jestem prawie obsesyjnym entuzjasta ,czyli w EC

a myślałem, że zdradziłeś, a to Ciebie zdradzono....bardzo to brzydkie!

Albedo to dość drogi kabel ,mój budżet na kable to granice 700zł a jak się da lepiej to czemu nie.

Chcesz Rheę "opękać" kablem za siedem stów? To lepiej nic nie kombinuj.

Zbyniu polecam Ci Tellurium Q Black. Ktoś na giełdzie sprzedaje używki aktualnie, na rynku wtórnym bardzo rzadko się pojawiają.

http://www.hifi.pl/ogloszenie/audio/02/212454.php

Oczywiście nie znam tego człowieka i nie mam żadnych zysków z tego, że zamieściłem tutaj ten link.

Edytowane przez piszcz4

Ja mam u siebie kable Chord Odyssey 2 połączone z Minasami. Wiem, że można dużo lepiej ale jak na razie to mi wystarcza. W moim systemie jest jeszcze wiele do zrobienia więc wole skupić się na poszukiwaniach ważniejszych elementów.

Omen - jak na usera z 2004, to dosyć późno dostajesz jasności :)

Jakoś tak naiwnie wierzę w dobre intencje ludzi i bezinteresowność.

Ujawnienie faktu zmoderowania mojej prywatnej wiadomości, zostało potraktowane jako atak na moderację i dostałem punkciki.

Zostałeś zdradzony o świcie :))

Tak Witoldzie-wbito mi noz w plecy ! pozdrawiam

Ty też :))

Moderator/Administracja nie ma prawa czytać PW. Jest to pogwałcenie tajemnicy korespondencji, Art. 23 kc, niezależnie od tego, czy ma taką możliwość. To tak jakby listonosz moderował Twoje listy. Sorry za offtop, ale trzeba to sprostować.

Dobro narodu jest ponad prawem :))

Edytowane przez omen

Albedo to dość drogi kabel ,mój budżet na kable to granice 700zł a jak się da lepiej to czemu nie.

Zbyniu, zostaw na razie kable głośnikowe w spokoju. Przyjdzie na nie czas. Poczekaj na interkonekt, który wprowadzi sporo zmian a na głośnikowe po prostu składaj pieniądze.

Zbyniu mnie się wydaje że z głośnikowym powinieneś jeszcze trochę poczekać do momentu aż "dźwięk się ułoży" i wtedy zacznij poszukiwania.

Sorry ale teraz zauważyłem że Michał napisał o tym samym.

Edytowane przez oley

Tak już całkiem poważnie, własnie miałem wątpliwości, choć jak mówię ekspertem nie jestem, to też mi się wydawało, że to jest niezgodne z prawem. Tak samo jak większość z nas korzysta z poczty elektronicznej na różnych serwisach, a to przecież nie uprawnia ich do czytania, a tym bardziej zmiany treści naszej poczty.

Nie wiem też, czy nie mają tutaj zastosowania przepisy o ochronie danych osobowych, bo to rozległy temat i też wcale nie obejmuje jak się wielu wydaje tylko danych teleadresowych.

Prawdopodobnie wielu moderatorów robi różne rzeczy bo nie ma pojęcia o prawie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.