Skocz do zawartości
IGNORED

Klub miłośników Audio Academy

Rekomendowane odpowiedzi

Co do CD to zarówno nowy jak i używka wchodzi w grę. Kable zarówno głośnikowe jak i interconect. Budżet na całość nie więcej niż 1100 max 1400zl. Pewnie mało ale więcej nie uda się zebrać.

Odyssey jest bardzo fajny, sam go używam na co dzień. Cobra gra ciepło i mięsiście, to dobry kabel na początek zabawy za małe pieniądze. Rotele też są OK.

Jak by co to mam chyba jeszcze jakieś interkonekty Cobry.

Dziękuję za odpowiedź tylko jak tak szukam to nie bardzo widzę w kwocie jaką mam na to proponowane elementy a może źle szukam. A ile za ten interconect?

Dziękuję za odpowiedź tylko jak tak szukam to nie bardzo widzę w kwocie jaką mam na to proponowane elementy a może źle szukam. A ile za ten interconect?

Za 200 mogę oddać + 20 za przesyłkę. Nowy w pudełku.

Ufam że to fajne kabelki i jestem zdecydowany. Co do tego interconecta to chętnie zakupie pytanie czy mogę zarezerwować do końca miesiąca ale biorę na pewno. Zakończony jest RCA tak?

Co do CD i kabli głośnikowych to mogę prosić o pomoc w wyszukaniu czegoś do zakupu bo jak przeglądam w sieci to nie widzę na sprzedaż takiego CD.

Mam jeszcze pytanie o wysokość kolumn PhoebeIII czy to 830mm?

Szkoda że jeszcze głośnikowych i CD Pan nie ma ;)

czyli z cokolem pewnie 88cm. Szkoda bo cieszyłem juz się że wejdą mi pod szafkę a wisi ona na 85cm a tak to będę musiał ją przewiesic wyżej aby można było otwierać w niej drzwi.

Głośnikowe też mam, ale już w normalnej cenie.

Wysłałem wczoraj wiadomość na PW, ale skoro mają być niższe niż wyższe, to propozycja jest nieaktualna, no chyba, że szafka pójdzie gdzie indziej :)

Normalna cena z banankami to jakieś 900zł, czyli dużo. Bez bananków wyjdzie taniej około 300zł, czyli robi się 600zł. Jeszcze jakiś rabat dojdzie..... Może się zmieścisz w budżecie.

A nie widzę na stronie Enceladusa...?

post-19223-0-28285700-1503231209_thumb.jpg

Niezmiernie podoba mi się podstawa kolumny, z wyodrębnioną częścią w czarnym kolorze :-)

Kiedyś w Giżycku, gdy je słyszałem, zaprezentowały się naprawdę okazale. Z uwagi tylko na nazwę powinny być w katalogu.

Odpuściłbym rotela 02 i poszukał rcd-971. Rewelacyjna relacja jakości do ceny.

Potwierdzam... Ja po bezposrednim porownaniu z ARC CD-8 na Tannoy-ach zrezygnowalem z poszukiwania lepszego odtwarzacza.

Powoli nie wszystko jest " już" i "teraz" dostępne poczekaj może trochę dołóż i kup lepsze cd

Edytowane przez bogus18

Wiem wiem ;) ale zaraz jak będzie reszta sprzetu a nie będzie źródła to smutno się zrobi jak tak wszystko będzie stało a na dokładnie juz nie ma funduszy niestety.

Słuchajcie, od kilku dni Phoebe III można posłuchać w nowym sklepie w Gdańsku.

Zapraszamy do PREMIUM SOUND wszystkich z Trójmiasta i okolic.

Body Count powrócili z nowym albumem "Bloodlust"

body_count_cd.jpg

Krążą po świecie opinie, że to ich najlepszy album... Pełna zgoda, polecam :)

Tu jeden z ciekawszych kawałków https://www.youtube.com/watch?v=LPHJLB1ZeAc

Albo "This Is Why We Ride" https://www.youtube.com/watch?v=jjqTKmuiOxM

Płyta miała premierę na koniec marca a dopiero wczoraj się o niej dowiedziałem.

Tak to jest, jak się telewizji nie ogląda i nie czyta gazet :)

Edytowane przez pit80

Krążą po świecie opinie, że to ich najlepszy album... Pełna zgoda, polecam :)

Płyta miała premierę na koniec marca a dopiero wczoraj się o niej dowiedziałem.

Tak to jest, jak się telewizji nie ogląda i nie czyta gazet :)

To juz ich drugi krążek po długiej nieobecności, wymiata ;)

Edytowane przez sivy33

Śpiewanie jest fajne w piosence z poprzedniej płyty, kawałek "Institutionalized"

Może nie śpiewanie a sam tekst i sposób jego przedstawienia :) Mnie bardzo rozbawił :)

A ja widzac okladke z ta zamaskowana postacia trzymajaca bron i te czerwone napisy z zaciekami bez sluchania wiem, ze to zupelnie nie dla mnie. Zreszta mnie interesuje raczej wokal, a nie mowa :-)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.