Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o skasowanie konta

revert

Rekomendowane odpowiedzi

revert, 6 Maj 2009, 00:26

>Zwracam się z uprzejmą prośbą o skasowanie mojego konta w trybie pilnym.

a co nabroiłeś? Usuwać konta może obecnie jedynie Redaktor.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

dawać ten temat na bocznicę

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

revert, bo co? :) myslisz, ze ot tak sobie mozesz poprosic o usuniecie konta? prosze umotywowac! bo redakcja nie moze sie ustosunkowac!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

revert, 6 Maj 2009, 08:01

>Sznaowny Panie - nabroić to mogą dzieci. Po prostu prosze o usunięcie konta.

Przepraszam Szanownego Pana jeśli ton mojej wypowiedzi w jakimś miejscu został uznany za niestosowny do zaistniałej sytuacji, stanowił on pewien skrót myślowy. Moje pytanie miało na celu uzyskanie większej ilości informacji stojącej z Pańską decyzją.

Osobiście uważam że aktywność osób takich jak Pan w tym forum jest największą wartością dla tej społeczności i chociaż osobiście nic w sprawie Pańskiej prośby nie mogę zrobić, wolałbym żeby osoby takie jak Pan wciąż aktywnie uczestniczyły w tym Forum. Stąd moja chęć poznania podstaw Pańskiej decyzji i ustalenia planu działania który zaistniałą sytuację mógłby uzdrowić.

Z Wyrazami Szacunku

mlb

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

>skutek jest identyczny.

chyba, ze komus chodzi o skasowanie konta rownoznaczne ze skasowaniem wpisow...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

niestety nie mogę się zgodzić Redaktorem ......nie jest to skutek identyczny

przeglądam to forum ponad 2 lata (choć dopiero niedawno potrzebowałem opinii i założyłem sobie konto)

również ostatnio noszę się z myślą by poprosić o to samo czyli usunięcie konta, przez sytuacje jakie ostatnio mają tu miejsce, usunięcie konta dla mnie to swego rodzaju bojkot, prośba o wykluczenie ze społeczności tego forum ja rozumiem taką prośbę, uważam że powinno się ją uszanować.....

ja jeszcze poczekam jak to wszystko się dalej potoczy bo trochę mi szkoda ....

rochu, myszlisz, ze milosciwie nam panujacy ma sklonnosci samobojcze :D jeszcze pare miechow i zostanie sam jozwa z mcgyverem tu :D

revert

Wielka szkoda. Prośba Kolegi revert jest internetowym przykładem działania prawa Kopernika-Greshama; gorszy pieniądz wypiera lepszy. W końcu na forum pozostaną sami "mądrzy inaczej" i dla okrasy paru normalnych. Swoją drogą poziom chamstwa niektórych wpisów jest zatrważający ( nie będę wymieniał nicków ).

Redaktor, Ty nie zamykaj kont normalnych użytkowników, tylko zrób coś wreszcie żeby nie odchodzili. Przede wszystkim dobierz się do dupy chamom, trollom i nawiedzonym oszołomom zamiast ich grzecznie prosić żeby się uspokoili. Do nich taką metodą nie dotrzesz, pora zdać sobie z tego sprawę. Moderacja to krok w dobrą stronę, ale - jak widać - moderatorzy nie nadążają, a nawet nachodzą ich już wątpliwości czy to w ogóle ma sens. Na tak ogromnym forum powinno być znacznie więcej moderatorów, inaczej utrzymanie porządku będzie bardzo trudne, a na pewno niezwykle uciążliwe dla moderatorów.

McGver, no tak chamy to chamy... ty chociaz jak narozrabiasz przepraszasz, co nie? ROTFL... no jest o co walczyc... bez tego forum jestes nikim...

Nie tobie oceniać kim jestem. Może i jestem nikim (jak Niki Lauda ;-))), ale mam wiedzę merytoryczną, praktyczne umiejętności, i niejedno potrafię wykonać własnymi rękami. Ty foxbat natomiast chyba byś pękł gdybyś nie miał gdzie spuścić pary tak jak to robisz na audiostereo. W roli forumowego błazna jaką sobie wybrałeś, to się nawet sprawdzasz, dlatego patrzy się na ciebie z pewną dozą pobłażliwości. Niemniej mnożenie podobnych tobie bytów jest niewskazane. jeden foxbat wystarczy za wszystkich.

Po prostu,tsunami dochodzi do nas.Mimo pieprzenia rządu i co poniektórych analityków-tak zwanych.JEBNIE i to mocno.Niektórzy na forum już to wiedzieli i nie mają czasu czy też ochoty na pieprzenie o Marlenie. Welcome back to a New World !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.