Skocz do zawartości
IGNORED

Interkonekt do 200-300 zł

johnnybravo20

Rekomendowane odpowiedzi

Niezbyt jasno ale do tego już sie przyzwyczaiłem w Twoim wydaniu, można o wiele prościej nie modyfikując rejestru, ani kombinowac.

Rzeczywiśie niepotrzebnie dałem się sprowokować , masz ładny kabel pewnie gra świetnie.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Mam nadziej, ze teraz Ci się podoba i już nie jest to bełkot są haczyki i moje odpowiedzi są dla Ciebie zrozumiałe.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

A na komputerze znam się o tyle o ile do codziennej pracy wystarczy. Jesli nie będziesz mógł sobie poradzić chętnie Ci pomogę.

Do autora wątku bierz kabel polecany przez Strafaza best buy, i ładnie oplociony.

Za dużo wina - opleciony.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Strefaz, 22 Maj 2009, 18:03

>skynyrd, 22 Maj 2009, 17:31

>

>>po strefazie;)

>

>

>Masz coś do mnie?

O co Ty się tak obrażasz? - wrzuć luz, jesteś nabuzowany od początku wątku - ktoś uraził Cię w kabelek?

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Strefaz, 22 Maj 2009, 18:50

>Nie przypominam sobie żebym z toba o czym kolwiek dyskutowal w tym wątku.

Właśnie to robisz // ja już się dzisiaj obraziłem. A Ty? - Prezydent //

Pozdrawiam

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Strefaz, 22 Maj 2009, 19:15

>A mi się shift w klawiaturze wysypał wobec czego musze do ciebie pisać z małej litery i jest mi z

>tego powodu niezwykle przykro.

Myślę, że przeżyję - pozdrawiam Cię serdecznie (ale zagubiliśmy chyba wątek)

qb_1 - na kontrolowane warunki u mnie nie ma szans, bo ciśnienia ani wilgotności powietrza nie ustalę, ale słucham przez słuchawki, a sprawa się tyczy interkonektów - może to robić kolega, albo formatu plików bezstratnych, wtedy foobar2000 i jego ABX.

Grzegorz7 - ja stoję i na gruncie fizyki i tego, co słyszę. Tyle że nie naciągam faktów pod złą teorię jak np. XYZ, a podchodzę do tematu tak, jak wszyscy wielcy fizycy do tej pory - zaobserwowane zjawisko staram się tłumaczyć którąś znaną teorią, a jak jej nie znam, to jej szukam wśród tego, co już odkryto.

Ja tam nie narzekam, testowany na najlepszych CD i mieścił się w w/w cenie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

AQ Viper. Szybki , szczegółowy, mięsisty z mocnym i kontrolowanym do dna basem.

Polecam.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kabelek mojego kolegi z miejscowości, forumowicza qmana, zresztą ogłoszenie jest też zamieszczone i tutaj na forum (dział ogłoszenia). Sam mam identyczny i polecam, wrażenia podobne jak kolegi blitz.

Ustępuje co prawda srebrnym Albedo Gold i One (na basie) ale to już trochę inna kasa.

I love the sound of crashing guitars

• 2 tygodnie później...

Witam.Czy ktos ma moze Klotz Largange podlaczony od blu raya do amplitunera? Mam procesor rotela i wzmacniacz mocy.Chcialem kupic blu ray denona 3800,ale niestety ciagle jest za drogi.Padło na zakpup Pioneera BDP-51,ponieważ dali nowy sofy po którym po analogu pójdzie DTS HD MA.Pytam o Largange, poniweaz na allegro 1m tego kabla jest po 36zl.Cena bardzo dobra,tylko czy za tym idzie jakosc? Moze ktos sie podzieli wrazeniami sluchowaymi.

Denon PMA-2500NE, Denon DCD-2500NE,  PDA GenesisTannoy Revolution XT 8f ,  Kimber Kable 8TC , Technics SL-1200 MK2  + Ortofon 2M Bronze

Opinie czytalem,tylko że wszystkie kabele są podłączone do CD.A mi chodzi o konkretne podłączenie blu ray - ampli

Denon PMA-2500NE, Denon DCD-2500NE,  PDA GenesisTannoy Revolution XT 8f ,  Kimber Kable 8TC , Technics SL-1200 MK2  + Ortofon 2M Bronze

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) kupiłem w lokalnym składziku, tylko o średnicy 0,5mm (żyły). IC o długości 120cm pokazał 42pF pojemności. Tanie a dobre. Bardzo giętki, dzięki izolacji silikonowej. Można dodać do niego ekran i podpiąć z jednej strony.

Ukryta Zawartość

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

Dokładnie taki:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

W swoim czasie był sprzedawany na allegro. Po dwie skręcone wiązki srebrnych drucików w teflonie opasanych folią na którą nacięgnięty jest rękaw izolacyjny przykryty teflonem. Nie szukałem obecnie, ale być może i teraz można bez trudu trafić taki przewód. Dodając wtyki mamy pełną bombę V

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.