Skocz do zawartości
IGNORED

idziecie na wybory do EP?

abcde

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

" jesli jestes ich goracym zwolennikiem,a moze nawet wiecej,czlonkiem,to o czym te pisanie.to robienie klaki dla swoich chlebodawcow."

Jeśli nie zrozumiałeś znaczenia tekstu, który sam wkleiłeś, to trudno mi mieć pretensje o te dziecinne wpisy.

Jednak uwaga do wszystkich: oficjalnie mamy ciszę wyborczą.

>mlb, 6 Cze 2009, 09:32

>To co się stało w USA to de facto efekt dojścia do władzy współczesnych socjalistów finansowych.

Mówisz o ekipie Busha?

Jestem Europejczykiem.

>mlb, 6 Cze 2009, 09:32

>To co się stało w USA to de facto efekt dojścia do władzy współczesnych socjalistów finansowych.

Mówisz o ekipie Busha?

Jestem Europejczykiem.

>mamel, 6 Cze 2009, 12:04

>Brawo ale największym socjalistą świata jest na dziś UE więc jak byś widział to wykonanie?

Kolego mamlak, czas na emigrację! Wprawdzie Cejrowski obiecywał, ale nic z tego nie wyszło, widać ten niby socjalizm nie taki zły ;-).

Jestem Europejczykiem.

>mamel, 6 Cze 2009, 22:06

>Przykład demokracji (głupiej czy mądrej?)

Kolega wybitnie skażony wpływami komuny. Od jakiegoś czasu nasza demokracja ma być bezprzymiotnikowa :-).

Jestem Europejczykiem.

abcde, 3 Cze 2009, 21:20

>idziecie na wybory do EP?

jasne! idziemy, lewa lewa, kto tam prawą?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

najlepiej obrona czestochowy wypadała podczas wyborów w komunie.Zorganizowana siła spoleczenstwa zapewniała zawsze te min 80%.Bo troche mozna było w dupe dostac.Obecnie obrona czestochowy jest prosta, wiec sie nikomu ..nie chce.A tak na marginesie to chiba to nam powinno zalezec jeszce na tej uni niz takim niemcom.Zdajesie ze niemcy holendrów chiba nie napadna.

• Redaktorzy

Pamiętam, pamiętam, jakie to EWG było złe. Prawie jak NATO. I oczywiście obie te instytucje wciąż się chyliły ku upadkowi. Tylko RWPG kwitło w Trybunie Ludu.

Jaro - już Ci pisałem, że potrafisz zrozumieć tylko to co piszą tłustym drukiem.

Zalecam mniej TVN jak i uruchomienie myślenia także prawą półkułą.

Inaczej umrzesz półgłówkiem

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

jar1, 6 Cze 2009, 21:48 Boita się tej demokracji.. oj, boita :-) Ale komuna se ne wrati ! :-)>>>

No widzisz jak nic nie dostrzegasz - właśnie wraca, tyle że tym razem z zachodu

Jaro_747, 7 Cze 2009, 01:59 >>

1. Nie życzę sobie przekręcania niku - wybaczam jeśli to wpływ nieuctwa.

2. Swoją emigracje przerobiłem 30 lat wstecz - gdy kolega usilnie starał się o przetrwanie ( a może jeszcze w wózeczku?).

3. Skażenie wpływami komuny nabyłem już w wieku przedszkolnym (w pogrzeb Bieruta była laba) wiec jeśli szanowny Jar dziś twierdzi, że skażony nie jest, to albo miał farta i własną degrengoladę zawdzięcza tylko rodzicom albo po prostu łże.

MEDELIN, 7 Cze 2009, 22:06

">Wyniki takie jak w parlamentarnych. Tylko potem niech ludzie nie narzekają że jest źle, bo sami to

>popierają. Dramat."

To katastrofa - jesteśmy jednak krajem idiotów, którzy niczego się nie nauczyli i zapewne nie nauczą. Te pisowskie ch... dostały prawie 30 % głosów. Wcale nie jesteśmy mądrzejsi od Niemców, którzy kiedyś wybrali Hitlera i NSDAP - tyle, że oni z tamtego wyciągnęli wnioski, a Polacy żadnych. Tragedia

Na wnioski przyjdzie pora jak Duńczyk wyłowi ostatnią z naszych łowisk a chłopczyka sąsiadki oddadzą do adopcji pederaście z przeciwka

Gdy dzisiaj byłem na głosowaniu, mimochodem obserwowałem kto przyszedł czy przyjechał głosować. Prawie sami młodzi czy średnio-młodzi ludzie, najczęściej z rodzinami i dziećmi. Może to taka dzielnica, tu gdzie mieszkam jest dużo młodych małżeństw i małych dzieci. Ale jednocześnie nasunęła się refleksja - do wyborów jednak poszli głównie ludzie którym zależy na przyszłości tego kraju. Myślący o swojej przyszłości czy o przyszłości swoich dzieci. Patrząc na prognozowaną frekwencję układałoby się to w logiczną całość: głosowali głównie pracujący i płacący podatki oraz studenci. Emeryci niechętnie, bo to głosowanie prawdopodobnie będzie miało niewielki wpływ na wysokość emerytur. Kim jest ta reszta która do urn nie poszła? Jak to wygląda na tle innych krajów o podobnym profilu? Za parę dni pewnie gazety o tym napiszą...

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Tu nie chodzi o to że Kaczyński jest za niski, a Palikot głupi, tylko o radykalne zmiany. Niestety większość wyborców żyje tymi bredniami, które serwują im media. Założe się że 99,9% zwolenników UE nawet nie widziała na oczy traktatu reformującego, ale popierają. Zamiast interesować się pierdami warto by zacząć rozmawiać o poważnych sprawach.

• Redaktorzy

A co do sondaży, to na razie wyniki są takie:

"Platforma Obywatelska - 45,3 procent głosów, Prawo i Sprawiedliwość 29,5 procent głosów, SLD-UP 12 procent i 7,9 procent głosów dla PSL - to wstępne wyniki wyborów do Parlamentu Europejskiego podane przez telewizję TVN24 na podstawie badań przeprowadzonych przez instytut SMG/KRC. Nieco inne wyniki jednak zaprezentowała TVP.

W sondażu dla TVP PO otrzymała 54 procent głosów, PiS 23 procent, a SLD-UP 9,8 procent. Sondaż przygotował OBOP.

Sondaże dla Polsat News pokazują 52 procent dla PO, 23 dla PiS, 13,5 dla SLD-UP, a 6,3 dla PSL."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.