Skocz do zawartości
IGNORED

Klub audio Irlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Praca marzeń dla audiomaniaka! ?

Cloney szuka sprzedawców/konsultantów! ?

https://www.cloneyaudio.com/jobs

W dniu 10.11.2018 o 21:05, Jukojuko napisał:

Może każdy znalazł już złoty środek.

Jestem przykładem cudownego uleczenia z Audiophilia Nervosa. ?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

2 godziny temu, Sine Metu napisał:

Ivan emoji23.png

Hę?

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

8 minut temu, Sine Metu napisał:

Ivan Cloney - może to jakaś rodzina do Ivan Nikitin emoji3.png

Tyle lat z nim żyję a on Bartosiewicz! ?

• 1 miesiąc później...

Witam,

Panowie, moglibyście polecić kogoś kto zajmuje sie naprawą głośnikow w tym kraju? Chodzi i średnio/nisko tonowy z Dynaudio 52se. Ew. czy jest do nich jakiś nowy zamiennik..

Dzięki i Pozdrawiam

• 1 miesiąc później...

Teraz, w tych czasach? ?

Edytowane przez rafa
Gato Audio AMP-150 (klasa A/B), LAiV Harmony DAC, Open Baffle DIY
Tellurium Q Ultra Black, Hijiri HCI-R10, Ricable + DIY

• 2 tygodnie później...

Panowie - Sugden A21a do kupienia na adverts.ie.

Sam bym kupił, ale już takiego mam. Gra po prostu obłędnie. ?

https://www.adverts.ie/home-audio/sugden-a21a-class-a-amplifier/21760224

Aha i Proac Studio 2  https://www.adverts.ie/home-audio/proac-studio-monitors/21753140?

W dniu 10.10.2020 o 07:21, il Dottore napisał:

Panowie - Sugden A21a do kupienia na adverts.ie.

Sam bym kupił, ale już takiego mam. Gra po prostu obłędnie. ?

https://www.adverts.ie/home-audio/sugden-a21a-class-a-amplifier/21760224

Aha i Proac Studio 2  https://www.adverts.ie/home-audio/proac-studio-monitors/21753140?

Panowie cena Sugdena została dzisiaj obniżona, polecam bo ten niepozorny sprzęt gra niesamowicie.

1 minutę temu, gerec12 napisał:

gra niesamowicie.

Potwierdzam. Kapcie spadają. Warunek: skuteczne kolumny! Ja mam 91 dB/m.

Edytowane przez il Dottore

Witam, 

Pierwszy wpis w klubie! Panowie właśnie zakupiłem Heresy 3 i moja rega elicit-r gra z nimi srednio, potrzeba czegoś "cieplejszego". Zerkam z zaciekawieniem na tego Sugdena. Jest jeszcze druga opcja - koleś z Dublina chce zrobić wymianę bez żadnych dopłat za unison research simply italy. Ktoś słyszał oba, co powinno zagrać lepiej?  Dzięki za wszystkie podpowiedzi

Slyszalem polaczenie Heresy 3 +Unison Triode, ktory jest rozwinieciem Simply Italy i bardzo przypadlo mi do gustu. Sugdena tego nie sluchalem. Obydwa wzmacniacze maja prawo zagrac ale ktory sie lepiej zgra z Klipschami to juz kwestia gustu i repertuaru. Z tych dwoch ja bym wybral Unisona ze wzgledu na  mozliwosc mieszania lampami i tym samym wplywu na efekt koncowy. (oraz stylistyke) 

Naim Uniti Atom | Chario Delphinus | Vermouth Serenade 3

• 1 miesiąc później...

mam do sprzedaniakabelki TCI Cobra oraz Audioquest Victoria 72v oraz dwa coaxy IXOS'a

W dniu 2.11.2019 o 12:53, Surykatka napisał:

Panie i Panowie w Imieniu CloneyAudio chce Zaprosic wszystkich zainteresowanych na Audioshow ktore odbedzie sie w dniach 16-17 Listopad w  Clayton Hotel Burlington Rd Dublin4

Byłem, fajnie...szkoda tylko ze Nautiliusy nie zagrały.

Panowie Haiku Audio Sol 4, Q-Acoustics 3050 i J-Audio DAC (lampowy) na sprzedaz.

Wszystko wystawione na adverts. Mozliwosc odsluchu. 

Naim Uniti Atom | Chario Delphinus | Vermouth Serenade 3

• 1 miesiąc później...

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.

Na sprzedaż Spendor s3/5r2 w idealnym stanie , kupione 2 lata temu , kolor orzech.

Posiadam do nich podstawki o odpowiedniej wysokości w jasnym kolorze, też na sprzedaż.

dolacze sie wszystkiego najlepszego:)i cale szczescie ze ktos tu jeszcze zyje:)

Sony 85 XH 9505.JVC DLA-X5000.Anthem MRX-1140. Sony UBP-X800M2 .Klipsch RF-7.Klipsch RC-64II.Klipsch RP-250S.Klipsch R-14S.Klipsch SW-310

Ludzie są tylko mało się rozmawia o audio a więcej o handlu ? 

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Optymista ? Ja to mam nadzieje że choć na jesień coś sie otworzy ? 

• 4 miesiące później...
  • 4 miesiące później...

Witam. Wieje tutaj cisza... Mam pytanie do wielbicieli czarnego krazka: czy ktos z Was zna magika, ktory sprawi, ze moj gramofon bedzie znow dzialac? Problem: Gramofon po wlaczeniu najpierw chwilke dzialal i po chwili przestawal sie krecic, a teraz to juz sie nie chce ruszyc... Najlepiej kogos z okolic Waterford/Wexford/Kilkenny/Carlow...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.