Skocz do zawartości
IGNORED

Klub audio Irlandia

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, gerec12 napisał:

Witam serdecznie, 

Mam do sprzedania   Spendor s3/5r2 ( orzech , mogę sprzedać ze standami w kolorze jasnym )    i    Spendor A5R

Ile? Dlaczego nie wystawisz na adverts.ie?

• 5 miesięcy później...

Dobra firma, podłogówki za 400€.

www.adverts.ie/home-audio/proac-125-studio-speakers/27476650

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

21 minut temu, BlueDot napisał:

To Twoje?

Ja mieszkam w Monaghan

Nie. Ale uważam że cena bardzo OK za ProAc. Dlatego wrzuciłem, bo ktoś może być zainteresowany. Gdybym szukał podłogówek to już bym tam jechał.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

31 minut temu, il Dottore napisał:

Nie. Ale uważam że cena bardzo OK za ProAc. Dlatego wrzuciłem, bo ktoś może być zainteresowany. Gdybym szukał podłogówek to już bym tam jechał.

W jakiej czesci Orlandii mieszkasz jezeli wolno spytac?

49 minut temu, BlueDot napisał:

W jakiej czesci Orlandii mieszkasz jezeli wolno spytac?

Wolno. 🙂 Pod Dublinem.

nie ma ktos z was lub moze znacie kogos kto ma na zbyciu ekran 120inch najlepiej szary i elektryczny.na donedeal i adverts nic nie ma.

Sony 85 XH 9505.JVC DLA-X5000.Anthem MRX-1140. Sony UBP-X800M2 .Klipsch RF-7.Klipsch RC-64II.Klipsch RP-250S.Klipsch R-14S.Klipsch SW-310

• 2 tygodnie później...

Jakby ktos byl zainteresowany to kolega sprzedaje Denafrips Terminator 2. Kilku miesieczny. W razie co moge skontaktowac.
Informuje tylko grzecznosciowo.

Gato Audio AMP-150 (klasa A/B), LAiV Harmony DAC, Open Baffle DIY
Tellurium Q Ultra Black, Hijiri HCI-R10, Ricable + DIY

• 1 miesiąc później...

Achtung! Dobre przeceny w Harvey-Norman!

Z ciekawostek: najlepszy panel OLED na świecie przeceniony o 1200€

https://www.harveynorman.ie/tvs-headphones/hd-tvs/all-tvs/samsung-s95b-55-4k-quantum-hdr-oled-smart-tv-qe55s95batxxu.html

I gdybyście szukali czegoś pod choinkę dla żony to na pewno się ucieszy z wypasionego miksera Kenwooda. 🙂 Bardzo dobra cena! Nie wierzcie w to 500 - normalnie są po 299 więc mamy tu 50€ obniżki tak naprawdę. Ale i tak OK.

https://www.harveynorman.ie/small-appliances/food-preparation/kitchen-mixers/kenwood-5l-kmix-stand-mixer-kmx750ar-red.html

Edytowane przez il Dottore

35 minut temu, il Dottore napisał:

Achtung! Dobre przeceny w Harvey-Norman!

Z ciekawostek: najlepszy panel OLED na świecie przeceniony o 1200€

https://www.harveynorman.ie/tvs-headphones/hd-tvs/all-tvs/samsung-s95b-55-4k-quantum-hdr-oled-smart-tv-qe55s95batxxu.html

I gdybyście szukali czegoś pod choinkę dla żony to na pewno się ucieszy z wypasionego miksera Kenwooda. 🙂 Bardzo dobra cena! Nie wierzcie w to 500 - normalnie są po 299 więc mamy tu 50€ obniżki tak naprawdę. Ale i tak OK.

https://www.harveynorman.ie/small-appliances/food-preparation/kitchen-mixers/kenwood-5l-kmix-stand-mixer-kmx750ar-red.html

Troche maly ten telewizor, no i to jest QLED a nie OLED.

41 minut temu, BlueDot napisał:

Troche maly ten telewizor, no i to jest QLED a nie OLED.

Na mój wielki salon 😉 55 cali styka. Chciałem większy kupić wielokrotnie ale żona zabrania. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz tam przecenę OLED LG 77 cali - też doskonałą.

I tak - to jest OLED. A właściwie: rewolucja w OLED'ach. Samsung cały czas udawał, że nie siedzi w temacie, mydlił oczy ludożerce QLED'em a w 2022 wprowadził na rynek killera - najlepszy panel OLED na planecie. Tylko Samsung i Sony mają dostęp do tej technologii - polecam się zainteresować tematem. Seria 95 Samsung i Bravia 95 Sony.

23 godziny temu, il Dottore napisał:

Chciałem większy kupić wielokrotnie ale żona zabrania.

😄 

moja po zakupie 65" stwierdziła że większy by nie zaszkodził

• 1 miesiąc później...

• 2 miesiące później...

Mam ciekawy przewód głośnikowy na sprzedaż  shuniata anaconda etron 2,5 m. na widłach cena 2100e . Gdyby ktoś był zainteresowany posłuchaniem  lub zakupem  , możemy się umówić . 

5 minut temu, roberto20 napisał:

Mam ciekawy przewód głośnikowy na sprzedaż  shuniata anaconda etron 2,5 m. na widłach cena 2100e . Gdyby ktoś był zainteresowany posłuchaniem  lub zakupem  , możemy się umówić . 

A masz jakiegos zaskronca moze? 🤣

• 6 miesięcy później...

Dublin HiFi Show! October 21-22 at the Clayton Hotel, Burlington Road.

Wybiera się ktoś?

https://www.cloneyaudio.com/hifishow2023

14 godzin temu, il Dottore napisał:

Wybiera się ktoś?

Teraz jak wiem to tak 🙂

On 9/24/2023 at 11:54 PM, il Dottore said:

Dublin HiFi Show! October 21-22 at the Clayton Hotel, Burlington Road.

Wybiera się ktoś?

https://www.cloneyaudio.com/hifishow2023

kurcze fajnie by bylo sie wybrac troche czasu jeszcze jest.jak i skad bedziecie jechali mozna by cos zorganizowac

Sony 85 XH 9505.JVC DLA-X5000.Anthem MRX-1140. Sony UBP-X800M2 .Klipsch RF-7.Klipsch RC-64II.Klipsch RP-250S.Klipsch R-14S.Klipsch SW-310

• 3 tygodnie później...

Koledzy mam na sprzedaz Chario Delphinus w dobrej cenie. Wisza na adv...s. Pozdrawiam

Naim Uniti Atom | Chario Delphinus | Vermouth Serenade 3

• 10 miesięcy później...
W dniu 15.10.2023 o 19:22, David_65062 napisał:

Chario Delphinus

Wyglądają jak milion dolarów te Chario.

ProAc Tablette 50 Signature! Osobiście składane przez Stuarta Tylera! Tanio nie jest, ale do małych pomieszczeń to klasowe głośniki.

https://www.adverts.ie/home-audio/proac-tablette-50-signature/34739382

17 minut temu, il Dottore napisał:

ProAc Tablette 50 Signature! Osobiście składane przez Stuarta Tylera! Tanio nie jest, ale do małych pomieszczeń to klasowe głośniki.

https://www.adverts.ie/home-audio/proac-tablette-50-signature/34739382

Z jakim wzmacniaczem masz je spiete?

3 minuty temu, BlueDot napisał:

Z jakim wzmacniaczem masz je spiete?

To nie moje ogłoszenie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.