Skocz do zawartości
IGNORED

Kable gł. do Creek'a Evo + Focal 714V

cowboy

Rekomendowane odpowiedzi

Mam obecnie Monitor Atmos 309 , chciałbym je zmienić na coś co złagodzi ostrą górę i syczące głoski. Zastanawiam się nad kupnem Inakustika ls-502 , sądzicie że to dobry wybór? A może lepszy byłby VDH cs122? Niestety mam ograniczony budżet do ok. 60zł/m

https://www.audiostereo.pl/topic/57225-kable-g%C5%82-do-creeka-evo-focal-714v/

>>> złagodzi ostrą górę i syczące głoski

Obym sie mylil ale jest to niewykonalne kablami. Jesli te Chorusy sa podobnie zestrojone jak wersja 807v to wspomniane "atrakcje" nabyles zapewne z dobrodziejstwem inwentarza.

Posłuchaj systemu na LS-502, ewentualnie na jedym z przewodów ATLAS Cable. VDH także będzie dobrym rozwiązaniem. Prawdopodobnie słuchałeś systemu na LS-1000 który jest przewodem bardzo łagodnym.

Ten VDH trochę pomoże, ale będzie mulił równo i szybko przestanie ci się to podobać. Wykonałem już kiedyś taką operację z tym właśnie kablem i moim zdaniem to strata czasu. Evo i Focale znam z odsłuchów w innych konfiguracjach i prawdę mówiąc nie przyszłoby mi do głowy ich połączenie. Prędzej czy później pożegnasz się ze wzmakiem albo z głośnikami i zostaniesz z kablem który do niczego nie będzie pasował.

Kabel od kosiarki ! Zrównoważony, muzykalny, z lekkim niedostatkiem na wysokich. W budżecie się mieści.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )_kable_glosnikowe-740-4452-12.html

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A jesli chodzi o kabelki Atlas , to który konkretnie byłby tutaj wskazany - Equator 2.0 czy może 3.0?? . Jak znam życie to nie dane mi będzie ich posłuchać przed zakupem , niestety w Lublinie nie ma gdzie poprostu , podobnie jak ls-502.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.