Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  446 członków

Audiostereo Caffe
IGNORED

Klub Miłośników Gęstych Formatów

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Niniejszym chcialbym otworzyc klub i oglosic sie jego samozwanczym przewodniczacym:) Lubie wszystko to co geste a zwlaszcza geste opisy brzmienia znakomitych odwarzaczy SACD i plikow 24/192 ktore mozna juz sciagac z sieci. Powszechnie wiadomo ze plyta CD dawno umarla. W sumie stalo sie to zanim sie narodzila bo przeciez od zawsze byl WINYL. Nastaly czasy szalonego postepu technicznego. Dzis zeby osiagnac nirvane wystarczy kupic tani gesty odtwarzacz DVD z mozliwoscia odczytu SACD i jakis gramofon na Allegro. Wybor jest niesamowity. Od 50zl mozna kupic cos naprawde dobrego i cieszyc sie znakomitym nowoczesnym gestym dzwiekiem. Polecam tez wzmacniaczyk tak do 100 - 150zl. Dziekujmy Bogu ze mozemy zyc w TAKICH czasach!

Ot dylemat fasolka po bretońsku na rzadko czy na gęsto.

Dobra, to tyle nie na temat ;)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

>Niniejszym chcialbym otworzyc klub i oglosic sie jego samozwanczym przewodniczacym:) Lubie wszystko

>to co geste a zwlaszcza geste opisy brzmienia znakomitych odwarzaczy SACD i plikow 24/192 ktore

>mozna juz sciagac z sieci. Powszechnie wiadomo ze plyta CD dawno umarla

nie wiem czy się śmiać czy płakać

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Szczególnie te z tajnych podsłuchów - do dzis trzymają wartość...tez sentymentalną.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

discomaniac71, 17 Lip 2009, 14:44

oj disco. nudzi Ci się? chcesz wszcząć znowu wojnę?

czy HDCD też podpada pod Twój Klub Zagęszczonych Inaczej? :)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

sittek

18 Lip 2009, 21:34

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1469 / 1245 / 2

No widzisz disco.nie kazdy skuma i oberwiesz :)

Jakos sie tego nie boje:)

disco, zakładając takie tematy sam wystawiasz tyłek pod bat - jakiś przejaw masochizmu z Twojej strony?:-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

no i klub generalnie nie chwycił........bo tak szczerze. ile można??

a co do mojej wypowiedzi. ...to już oberwałeś, bo koleś nie zrozumiał i właśnie wyzwał Cię od debili...:)

audioholik, 19 Lip 2009, 23:34

HDCD (ang. High Definition Compatible Digital) – jeden ze standardów kodowania i dekodowania sygnału cyfrowego.

• 1 miesiąc później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.