Skocz do zawartości
IGNORED

DAC DIR9001 + WM8740 by pkrecz

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też czekałem na info ponieważ dostałem w pw.taką odpowieź ".....W przypadku zakupu dodatkowo elementów proszę się chwilę wstrzymać z przelewem." a nie dostałem informacji aby dokonać wpłaty.

Witam

Może dla łatwiejszego liczenia kosztów i pewności warto byłoby podać ostateczne ceny wszystkich pozycji w jednym poście razem z płytkami, bo cena za płytki była podana już dość dawno.

Wysłałem też potwierdzenie zakupu kitu, a nie dostałem danych do przelewu, więc jak mogłem dokonać wpłaty?

Po za tym czy aby na pewno wszystko jest ustalone w zakresie elementów i co się z tym wiąże ich ceny.

Proponuje zatem jasno i konkretnie ustalić termin od kiedy przyjmowane są wpłaty i jaki jest ostateczny termin dokonania przelewu.

Dokładnie tak, ja tylko ze względu na to że nie biorę pełnych kitów już wpłaciłem a tak bym nadal czekał i ze zdumieniem czytałem Twój wpis o braku wpłat.

Hmmm, a ja np. nie mam danych do przelewu i też nie znam końcowej kwoty. Keisan, zrób może zestawienie, co, kto ile ma wpłacić (zwłaszcza Ci, którzy mają opcje nistandardowe) i prześlij konkretne info na PW do wszystkich. Inaczej nie otrzymasz wpłat od dużej części zainteresowanych.

...przez te wieczne propozycje elementów tak samo czekam na ostateczną wersje :-( wpłaty jeszcze nie dokonałem bo do końca nic nie jest ustalone...

A ja dwa razy pisałem do keisana z zapytaniem jak mam dokonać zamówienia i dostałem odpowiedż żebym sobie poczytał wątek, bo wszystko jest w nim napisane. Już myślałem, że chyba tylko ja nic nie rozomiem, ale widzę, że nie jestem jedyny.

Rezygnuję z zamówienia.

Niewiem czy też nie zrezygnuje z zamówienia bo to potrwa wieki,nic nie dostałem żadnych numerów konta do przelewu ani nic? gdzie mam wpłacić na dam dziecka?

Teraz tylko prośba do Keisana o podsumowanie dla każdego. W wątku panuje spory bałagan i zbytnio nie wiadomo na czym stoimy. Zmieniałem zamówienie i nawet nie wiem jak ono aktualnie wygląda. Trzeba to wszystko uporządkować i dopiero prosić o wpłatę, bo dopiero powstanie bałagan.

Tomek 1685, 5 Lis 2009, 12:02

>A ja dwa razy pisałem do keisana z zapytaniem jak mam dokonać zamówienia i dostałem odpowiedż żebym

>sobie poczytał wątek, bo wszystko jest w nim napisane. Już myślałem, że chyba tylko ja nic nie

>rozomiem, ale widzę, że nie jestem jedyny.

>Rezygnuję z zamówienia.

40 osób wiedziało jak złożyć zamówienie tylko jedna nie mogła się doczytać.

Jeszcze raz na spokojnie:

listę widzieli wszyscy?

Nikt nie zgłaszał sprzeciwów, czyli ich nie ma.

Ceny elementów:

A1 - 39,00

A2 - 33,00

B1 - 15,52

B2 - 18,32

B3 - 38,40

B4 - 39,82

D - 15,78

przesyłka do Was 8zł.

i teraz kwestia C1 i C2, po uzgodnieniach z kolegą Madly proponuję wziąć staby:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

i tk ceny:

C1 - 72,00-12,00 (za staby) czyli 60zł

C2 - 93,00-12,00 (za staby) czyli 81zł.

To jest wersja ostateczna!

Proszę wpłacać już pieniążki, na wpłaty czekam do 11.11.2009 do godz 20:00 (12.11 realizuje zamówienie).

KAŻDY DOSTANIE PW Z DANYMI I KWOTĄ.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Keisan nie obrażaj się na ludzi tylko zrób to porządnie:

1 dokładne ceny kitów - ostateczne

2 kto i na co się zapisał

3 kto wpłacił do tej pory

4 ostateczny termin wpłat

To wszystko opublikuj w wątku nie na PW (konto i dane tylko na PW)

Nastepnie informuj czy pcb jest zamówione i termin realizacji, to samo z częściami do kitów.

Wszyscy doceniamy że robisz to za darmo ale to są pieniadze ludzi dla niektórych nie takie małe.

Panowie spokojnie. Keisan pisał, że ma kompletne urwanie w pracy. Wszyscy ponaglają go, zamówienie jest spore z dużą ilością chętnych i kilkoma opcjami. Lista elementów też dosyć pokaźna.

W warunkach braku czasu to dość karkołomne i stąd może być wrażenie nie panowania nad zamówieniem. Ja wierzę w Keisana. Jeśli nie wyrabia się z braku czasu, to może lepiej poczekać parę dni aż będzie miał więcej czasu i uporządkuje całe zamówienie.

Moja rada, założyć plik Excel'a ze wszystkimi danymi i opcjami, tudzież rozliczeniami. Upewnić się na PW o zamówieniach i potwierdzić opcje.

Jeśli Keisan z braku czasu nie może zrobić porządku, wówczas wyjątkowo mogę podjąć się uporządkowania i ogarnięcia całości zamówienia ale wpłaty będą szły na konto Keisana, on potem dokona zakupu części i ich rozdysponowania. Zajmie mi zapewne ładnych kilka dni, ale całość będzie się toczyć i na pewno zapanuje porządek. Keisan - czy dasz sobie radę i czy taka opcja dla Ciebie i innych jest sensowna?

Kto coś zamawia a nie dostał PW proszę o info na PW.

PW poszły z indywidualna wyceną dla każdego.

Proszę sprawdzić czy nie ma błędów i czy jest tak jak ma być.

Panowie jak ma sie ten DAC do np PCM2702 kiedys mialem tego drugiego i chcialbym wiedziec jak sprawuje sie ten wolfson. dac ma suzyc do sluchania muzy z kompa czy bedzie lepszy niz jakis xonar itd.? prosze o wypowiedz na temat jego jakosci kogos kto go posiada

Nie mam zaksięgowanych wpłat od (według listy na PCB):

3. Dzikoosek - 1 komplet

8. BlackKnight - 1szt.

16. kovalniemi - 1 szt.

17. tan - 2 szt.

18. kuty - 1szt.

26. maczekg - 1 szt.

35. Tomek 1685 - 1 komplet

37. samoloko - 1 pcs

38. jacent3 - 1szt.

39. madly - 1 szt.

3. Dzikoosek - 1 kompl

8. artw - 1 kpl

15. comen - 1 szt.

Mam wpłatę od Pana Grabaczewski Maciej nie podał nicku w tytule przelewu.

3. Dzikoosek - 1 komplet

8. BlackKnight - 1szt.

16. kovalniemi - 1 szt.

17. tan - 2 szt.

18. kuty - 1szt.

37. samoloko - 1 pcs

38. jacent3 - 1szt.

39. madly - 1 szt.

3. Dzikoosek - 1 kompl

15. comen - 1 szt.

3. Dzikoosek - 1 komplet

8. BlackKnight - 1szt.