Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofilskie powietrze

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Rafaell, 14 Sie 2009, 09:46

>XYZPawel, 14 Sie 2009, 09:24
>Nie rozumiem skąd tyle chamstwa u Ciebie?

a jednak chlew........i co ? przewidziałem? znowu cię chłopcze coś dusi?

w wieku 70 lat będziesz sądził się z wszystkimi sąsiadami pisząc na wszystkich dookoła skargi.
a na koniec zgłosisz do dzielnicowego, że masz w gniazdkach powtykane podsłuchy i że ktoś ci w nocy wykrada cukier z cukiernicy.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Cooger, masz racje, chyba jednak bede musial zlamac swoje zasady co do wolnosci slowa i niestety poblokowac :P

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Jak na prawie 20kzł w detalu powietrza mało ale jakby tłoku też nie ma. Chociaż gra to zacnie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Brakuje fotek?
Mam pytanie:
Czego spodziewa się kupujący płacący za klocek znaczną sumę?
Co niby ma być w środku?
Może kilka fotek high end`ów. Porównamy zawartość ;)

Grzegorz

Co mozna z tego porównania wywnioskować - rózniaca w cenie pewnie 4-5 krotna moze wiecej

Mark Levinson vs Vincent

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Xniwax:
Co można z zawartości wywnioskować. W przezwoicie wykonanym sprzęcie nic! Dlatego dziwi mnie malkontenctwo.
To tak jakby DAC`e były wykonywane z elementów dyskretnych i zajmowały objętość niezłej obudowy. Do tego dyskretne WO, itd.
Przecież w każdej nieomal „pustej” obudowie występują takie podzespoły. Albo fajne przełączniki; można by oczekiwać takich z ruskich czołgów?
W sprzętach z ostatnich fotek objętość to radiatory, trafa i elektrolity.
Miniaturyzacja, znak czasów. . .

... no tak naganiacz ARC jakos nie wkleja fotek.No cóz zadne cuda tam w srodku nie istnieja ,wiekszosc to budzetowe elementy stosowane zarowno w NADach albo CA tylko badziewia tej firmy kosztuja 20 razy wiecej.
Cena za to w dziesiatkach kzł...ARC niestety w Polsce moze sie pochwalic porazką sprzedaży wieć Pan E........ bije piane ile wlezie za prowizje ktora mu oferuja za nagonke...................
Nagonka niestety tak marna jak testy kiesys opisywane w Audio ,tak nierzetelne i stronnicze jak cała gazeta.Ale przeciez trudno ocenic żle sprzet firmy "x" ktora przeciez płaci za swoja reklame w tej gazecie.
Wiekszosc redaktorkow pismakow audio nie ma pojecia o elektronice i tylko przedstawiaja slogany z reklam producentów

> jerry224
A ile ten zasilacz przedwzmacniacza ma w sumie pojemności bo myślałem że mój ma najwięcej( ponad 150 tys mikro) a tu taki sprzęcik hehe całkiem przyzwoicie

W trakcie usuwania konta.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.