Skocz do zawartości
IGNORED

PRE MM MC - ZAMÓWIENIE PCB II EDYCJA

ahaja

Rekomendowane odpowiedzi

pięknie:)

a tak orientacyjnie, to kiedy można się spodziewać finalizacji zamówienia - da radę na listopad? Przebieram nóżkami z niecierpliwości...:)

Płytki przyjechały.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

Płytki przyjechały.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ej Panowie.

Kol Ahaja to nie PPHU. Było że do listopada, a mamy 14,10. Szkoda czasu żeby przerywał konfekcjonowanie rezystorkow i kondensatorow i kazdemu odpisywał indywidualnie,

"Uprzejmie dziekuję za wpłatę ......." Skoro się nie upomina o cash to znaczy że miał za co kupić i teraz pakuje:)

Hola

Niniejszym dziękuję wszystkim za adresy. Mam je pospisywane.

Rozdzielam zestawy z pomocą juniora ... zrozumcie, to kilkaset elemencików, które trzeba posegregować dla każdego z osobna ...

Dzisiaj jadę z peampem na testy.

O wysyłkach oczywiście dam znać w wątku. Tak dla mnie najlepiej bo dociera do wszytskich od razu.

Pozdrawiam K

>robix

Ze spokojem, ja naprawdę mam co robić z tym ...

Jeszcze się okazało , że gdzieś się walnąłem i coś jest nie tak ... muszę dojść gdzie ...

Będzie info o wysyłkach w formie tradycyjnego 'transparentu'. Coby wszyscy od razu widzieli. :-)

K

Wiem ahaja i rozumiem Twoje zaangazowanie w sprawe a zycie nauczylo mnie pokory oraz cierpliwosci a analog to juz kompletnie wiec spoko:)

Ps. Swoja droga jesli beda chetni na obudowy to ja chyba tez bym sie skusil na CZARNA jesli nie wyjdzie zbyt drogo.

robix

Co do obudów, myślę że jest dość chętnych żeby zorganizować zbiorowe zamówienie. Nie wiem tylko czy nie zaczekać przynajmniej do otrzymania płytek żeby sobie poustalać wymiary.

Hola

Paczki w dużej mierze już posegregowane. W praniu jednak wyszło, że dostałem jakieś inne wartości elementów niż chciałem i odesłałem. Ponoć do piątku mają dojść.

Obliczenia:

Nie ma błędu jeśli chodzi o pcb i policzone wartości, tym się nie trzeba martwić. Pcb w niezmienionej formie, no pomijając kolor.

O dodawaniu tantali pisałem w wątku technicznym - wystarczy nie obcinać nóżek 100n i do nich od spodu dolutować żółte paskudy. Nie warto było tylko dla tantali zmieniać layoutu, który się świetnie sprawdził.

___________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________

Kłopot w obliczeniach dotyczył ... kosztów.

W drugiej edycji chciałem żeby set był kompletny, dodałem więc w spisie dławiki ... jednak podliczając zapomniałem ich dodać do sumy. Pamiętam z 1ej edycji, że potem dosyłałem, bo było dużo chętnych.

Zatem przepraszam Was za zamieszanie i kłopot.

Jeśli możecie to wrzućcie na to samo konto 15zł (2 sztuki dławików 20mH). Dopisek tradycyjnie w postaci nicka.

Chyba, że ktoś nie chce ... to wtedy sobie z nich gulasz zrobię ;-).

Jeszcze raz przepraszam.

Pozdrawiam K

Jeżeli chodzi o zamówienie na obudowy z MODUSHOP to proponowałbym jednak odpalić nowy wątek, bo tutaj tylko bezpośrednio zainteresowani phonostagem zaglądają.

Hola

...

... Pozdrawiam K

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaraz wysylam kase na te nieszczesne ,,dlawiki,, (nie wiem nawet co jest to bo sie nie znam :)

Juz sie boje ze przyjdzie worek czesci a ja rozplacze sie przy nim z bezradnoscia niemowlaka i juz rozgladam sie za kims kto mi to do ,,kupy,, posklada!

robix

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.