Skocz do zawartości
IGNORED

Wielkopolski Test ABX

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Skończyłem czytać całość. Bodaj dwa dni, z 10 godzin jak nic... Interesująca lektura choć mogłoby być mniej uszczypliwości z obu stron. Wtedy może udałoby się przeczytać w ciągu 4 godzin.

Raczej mało prawdopodobne, gdyż spora częśc wpisów została już dawno wystrzelona w kosmos i to nie tylko te z jak to ładnie ująłeś "uszczypliwościami" ;)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Zauważyłem, że momentami brakowało pewnych fragmentów ;-) Ponad 3700 postów.... Ciężko przebrnąć, ale chyba nie straciłem czasu ;-)

♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ fiu fiu.... Bocznica: Rozmowy na luzie: strona 20: Mlb łże...

• 1 rok później...

Wszyscy.

Nieprawda, ja nie robilem :-)

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

W pelni slepego testu nie robilem.

Tylko te na jawie.

Coz z tego ze zauwazylem zmiany, jak wedlug "wielkich elektronikow" tego forum, tylko mi sie wydaje ;-)

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Dlatego trzeba wierzyć sobie a nie wirtualnym gawędziarzom, choćby z noblem.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

I tego sie trzymam, bo te wirtualne pogaduchy i tak maja sie nijak do moich odsluchow i w ogole obcowania z dzwiekiem.

Dla mnie droge wyznaczyl juz i tak fachowiec.

Teraz zbieram fundusze.

Pozniej porozmawiam z kolejnymi fachowcami, co by mi to zaaplikowali.

Mysle ze bedzie dobrze.

W pelni slepego testu nie robilem.

Tylko te na jawie.

Coz z tego ze zauwazylem zmiany, jak wedlug "wielkich elektronikow" tego forum, tylko mi sie wydaje ;-)

jak nie robiles w pelni slepego to nie zwierzaj sie z doznan, bo to nie ten wontek.I nie ma to nic wspolnego z wielkimi ekektronikami, tylko z malymi idiotami.

> muls

i daj Boze nigdy nie zrobie

a Ty mi nie bedziesz mowil co bede robil

zreszta mowic mozesz, ja sie Ciebie sluchal nie bede

czyli pozostaje Ci bic piane, co i tak Ci dobrze wychodzi ;-)

Edytowane przez Krzysiek71

Tobie nawet lepiej, rzekłbym:)

A Ty klakier ? przydupas ? ;-)

Jak się z kimś zgadzam to zaraz przydupas? Czyżbyś należał do kablouchych uszatków? :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Co to za maniera tego forum, ze gdy dwoch rozmowcow sie spiera, to sie zaraz zlatuje hien sfora i chichocze wtorujac ?

To tak jak banda. Dopadaja kupa jednego. W grupie sa mocni. Kazdy "sprzeda" jednego kopa na oslep i dobijaja bezbronnego.

To forum ma ta sama mentalnosc sfory.

Czyżbyś należał do kablouchych uszatków? :)

Czyzbys nie mial na swoje drwiny zadnych rzeczowych argumentow, ze musisz uciekac sie do prostackich okreslen ?

Po tym jak pisze, poznac mozna tluka.

argumentem jest zrobienie testu.Niezrobienie testu, ale podawanie sie za znawce, dyskredytuje bezbronnego i pozwala mu...dokopac przez kazdego.

Edytowane przez muls

> muls

Tyle, ze ja pisze o samej mentalnosci sfory, a nie o tym czy racja jest po jej stronie.

W niektorych kregach racje maja silniejsi.

W innych madrzejsi.

argumentem jest zrobienie testu.Niezrobienie testu, ale podawanie sie za znawce, dyskredytuje bezbronnego i pozwala mu...dokopac przez kazdego.

Pokaz fragment w ktorym uwazam sie za znawce.

Niestety dla Ciebie i Tobie podobnych wystarczy samo odmienne zdanie, zeby kopac.

Przykladow podobnego zachowania wokol bez liku.

Wyświetl postUżytkownik fox733 dnia 27.05.2012 - 22:00 napisał

Czyżbyś należał do kablouchych uszatków? :)

Czyzbys nie mial na swoje drwiny zadnych rzeczowych argumentow, ze musisz uciekac sie do prostackich okreslen ?

Po tym jak pisze, poznac mozna tluka.

Czyżbyś nie miał poczucia humoru i nie odróżniał sarkastycznej ironii od zwykłego chamstwa? Zawsze tak szybko ferujesz wyroki?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

> muls

Tyle, ze ja pisze o samej mentalnosci sfory, a nie o tym czy racja jest po jej stronie.

W niektorych kregach racje maja silniejsi.

W innych madrzejsi.

Pokaz fragment w ktorym uwazam sie za znawce.

Niestety dla Ciebie i Tobie podobnych wystarczy samo odmienne zdanie, zeby kopac.

Przykladow podobnego zachowania wokol bez liku.

i daj Boze nigdy nie zrobie>>>>>>.Tu jest o mentalnosci sfory i mentalnosci znafcy/

Co to za maniera tego forum, ze gdy dwoch rozmowcow sie spiera, to sie zaraz zlatuje hien sfora i chichocze wtorujac ?

...

Krzychu.

Wlazłeś do wątku w którym kilku zacnych Kolegów powzięło trud sprawdzenia jakichś tam faktów czy mitów...

Wnioski są takie, że wątek wylądował na Bocznicy...

I w takim oto wątku zaczynasz znowu uprawiać swój ekshibicjonizm.

Masz z tym jakieś problemy?!

Poddaj się jakiemuś obiektywnemu testowi.

Zobaczysz wówczas czy sam siebie przypadkiem nie oszukujesz…

I w takim oto wątku zaczynasz znowu uprawiać swój ekshibicjonizm.

Jesli szczerosc i otwartosc nazywasz ekshibicjonizmem, to w zasadzie widac ze na tym forum nie ma juz z kim rozmawiac.

Przyznaje, szczerosc i otwartosc to w tych czasach cechy, ktore wystawiaja na pozarcie.

Grzegorzu, swego zdania nie zmienie.

Ale w zasadzie powoli trace zainteresowanie tym forum.

Szykuja sie sprawy wazniejsze.

Dlatego opinie o mnie mozesz pozostawic sobie taka, jaka Ci pasuje.

• 4 lata później...

Nowy test ABX (może i komercyjny ale jest też kilka ciekawostek uzupełniających temat) wzmacniaczy przeprowadzony przez firmę Benchmark :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Krak_oN
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.