Skocz do zawartości
IGNORED

Forumowy odsłuch nowych ref. monitorów

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

palenie to jest nałóg a nie przyjemna rzecz w którą się wpadło nie bedąc w pałni świadomym co się robi :) nie wierzę, ze wypalenie pierwszych papierosów komuś smakowało.

owszem jak sie mieszka z rodzicami to tak, potem kogo to obchodzi ?

jeden z niewielu nałogów ktore utruwaja w sensie dosłownym innym zycie

w ubiegłym tygodniu jeden z peciarzy z ktorymi pracuje podpalił swój pokój i twierdzi ze to ktos mu zrobił :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Mój kolega dobrze trafił z rzuceniem palenia- zrobił to 3 tygodnie temu a tydzień temu lekarze stwierdzili u niego udar mózgu-i to w wieku 20 lat!!! Objawy jak przy przeziębieniu + przez jeden dzień uśmiechał się półgębkiem.

zjedzenie paczki fajek widziałem raz w zyciu jako kara na obozie harcerskim majaca oduczyc palenia

to co sie potem działo opowiadano sobie przez pare lat:)

wtedy skutek wychowawczy był lepszy niz cokolwiek. W obecnych czasach rodzice z pewnoscia sprawe zaciagneliby do sadu , tvn i rmf :)

modrzew47, 7 Gru 2009, 19:13

>Problem jest w tym,że palił a nie pił.No i sie doigrał.

Właśnie pił :D A teraz będzie się musiał ograniczyć.

Dobra,lepiej rozmawiajmy o palaczach/paleniu tylko na odsłuchach u redaktora żeby było bardziej w temacie ;)

To był taki fajny wątek o kolumnach i odsłuchu.Tu nagle o paleniu.I to przez jedno zdjecie a do tego ten nawiedzony co to różnicy nie słyszy,pojawia sie nie wiadomo dlaczego.Jakby miał cos do powiedzenia w tej kwestii.Róznicy oczywiście.

widzę że moje zdjęcie wzbudziło pewne poruszenie...co nie ukrywam sprawia mi pewną przyjemność...

Jednak, aby położyć kres ewentualnym plotkom pragnę poinformować, że Żona Redaktora to kobieta absolutnie fascynująca (mam okazję znać osobiście) i nie jestem nią ja :)

Zresztą wcale mu się nie dziwię, że nie zabiera jej na odsłuchy, bo wtedy już zupełnie nie byłoby dyskusji na audiofilskie tematy:)

Lulu mój drogi, w twoim przypadku to zupełnie zrozumiałe biorąc pod uwagę twój feudalny stosunek do kobiet...ale to bardzo dobrze dzieki temu audiofilia jest zupełnie nie do zabicia:)

taktyka lulu działa na 99 % kobiet

1% procent potrzebuje miec poczucie ze one decyduja,ale zwracam uwage na słowo poczucie co nie oznacza rzeczywistej władzy :)

• Redaktorzy

Wracając do Monitorów: dzisiaj wieczorem powinienem dostać do odsłuchu dużą integrę Accuphase. I przyznam, że jestemn wyjątkowo ciekaw, jak to razem zabrzmi.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.