Skocz do zawartości
IGNORED

Forumowy odsłuch nowych ref. monitorów

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

OK, dzięki. My też zgłaszaliśmy, i to wielokrotnie, ale nas forumowiczów mają w dupie do tego stopnia że nikt nie raczył złamanego słowa odpowiedzieć. Może jak Ty zgłosiłeś to coś wreszcie odpowiedzą?

Teo, 19 Lis 2009, 17:32

>McGyver:

>

>>OK, dzięki. My też zgłaszaliśmy

>

>Use Google, Luke. To też wyszukiwarka.

Toż wiem, i używam. Co nie zmienia faktu że jak się forumowicze pytają o coś administracji, to ta powinna chociaż odpowiedzieć, a nie wypinać się.

areczek,

Piłeś coś, :)

nikt tych kolumn nie klonował ,to był i jest pomysł Jurka (lulu) tylko w wykonania avcon czy jak im :)

Gwoli ścisłości - pomysł Jurka Lulu, ostateczne wykonanie i doszlifowanie zwrotki (zszycie całości z nowym głośnikiem wysokotonowym itp) to "jak mi tam" czyli Avcon :-)

• Redaktorzy

I po imprezie. Uczestnicy pewnie coś napiszą, ja zamieszczam parę fotek:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-1-100009807 1258830395_thumb.jpg

post-1-100009808 1258830395_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

A to napęd:

Ukryta Zawartość

post-1-100009805 1258830426_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Szkoda że nie mogłem być, dopiero co wróciłem a po kilkuset km za kółkiem ciężko by było... Widzę że Jazz powrócił :) Jak zagrało?

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Robią:

Ukryta Zawartość

A i gra bardzo dobrze.

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

areczek:

>Redaktorze,taki jestem bardzo ciekawy jakie osoby figurują na fotografii,od lewej standardowo.

Nie wszyscy mogą chcieć się przedstawiać. Jak ktoś poczuje potrzebę, to sam się podpisze.

skarpetki na odsłuchach to podstawa

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Słuchaliście rock na tych Redaktora paczkach?Jak to grało?Niedawno miałem okazje posłuchać Audiaz Aurea na wstęgowym i jakoś tak mnie do Rocka nie przekonały,nie to co góra w Wilson.

?

zbyt matowa góra przy wstęgowym to chyba nie jest reguła chociaż często da się to słyszeć - ale zależy jak jest zestrojona zwrotka i z jakim wzmakiem to gra

Nie chciałem pierwszy wyrywać się z komentarzem bo fakt, iż czekam z niecierpliwością na własny egzemplarz nie czyni ze mnie najobiektywniejszego obserwatora.

...ale z drugiej strony nie dziwi mnie dotychczasowy brak wpisów - nie wydarzyło się nic skandalicznego, wzmacniacze nie chciały zagrac tak samo, kable wyrażnie zaznaczyły swoje charaktery, mam nawet wrażenie, że w całej tej zabawie kolumny zeszły trochę na drugi plan. I to chyba jest ich najmocniejszą stroną.

Zagrały tak jakby ich nie było, nie wnosząc nic od siebie. Trudno zarzucić im cokolwiek, nie sa ani ciepłe, ani analityczne, nie mają suchej góry, czy obciętego dołu, nie są przydymione ani rozjaśnione. A jak się nie ma do czego przyczepić, to co tu opisywać?

Moim zdaniem, ogromne zróznicowanie brzmień i barw, które przy okazji wymiany kilku elementów systemu zaprezentowały "Monitory", pokazuje ich niesamowitą przejrzystość i ogromny potencjał. Czegos tak naturalnego i nie wnoszącego nic od siebie dotychczas nie słyszałem.

...a, przepraszam - skandal był :)

Pojawił się skandalicznie gruby kabel głośnikowy Velum (choć tym razem, trzeba przyznać pięknie wykonany), a obok niego skandalicznie cienkie i nieprzyzwoicie tanie coś Naima, kupowane z metra (podobno jakieś 70PLN/m). Choć barwa Veluma podobała mi się znacznie bardziej, to podejmując decyzję miałbym spory problem. To tanie "coś" pokazalo tylko trochę bardziej matową średnice, za to z basem schodziło dużo nizej od konkurenta. Brzmieniowo, wybór byłby bardzo trudny. Cenowo? No własnie - 7tyś do kilkuset złotych za komplet - to prawdziwy skandal :)

uzupełniając, moje brzmienie dnia:

Monitor, kabel z metra, Jazz.

Ten drugi wzmacniacz, szybki, dokładny ale trochę za ostry do długiego słuchania.

Redaktorze:

To tylko moje zdanie, ale wymiana lamp w "Jazz'ie" powinna wystarczyć.

Ja bym pozostał przy jego aktualnym brzmieniu.

Dziekuje serdecznie za zaproszenie.

Mam nadzieję, że wkrótce będę mógł się zrewanżować.

whitesnake

Była różnica między wzmacniaczami?To dopiero XYZ się ucieszy.A jeszcze do tego była różnica między kablami,to aż nie wiarygodne!Słyszeliście(te różnice oczywiście)wszyscy?No to macie u XYZ-eta przechlapane.Wcale się nie dziwie,że nie chcą opisywać!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.