Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny podstawkowe do mojego zestawu

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy później...

to jakie kolumny zostały wreszcie wybrane?

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

To nie są jaja, nawet nie jajca, tylko Diskomaniak znowu robi smiech na sali. Chłopie czepiałeś się na forum każdego, w kazdym wątku robiłeś dym z powąznej rozmowy, uchodziłeś na forum za chłopca do bicia a teraz to juz przechodzisz sam siebie.

Mam propozycję kup sobie porządny odtwarzacz SACD, albo lepiej komputer PC i dobrego DAC-a. Do tego kilka gęstych plików i zobaczysz co Twój obecny sprzęt potrafi. Może w końcu przestaniesz strugać tu na forum madrali (czy ktoś się jeszcze daje nabierac ) i zaczniesz mysleć. Ewentualnie przesiądź się na płyty winylowe. Wiem że próbowałeś, ale tu potrzeba wytrwałości, spokoju i słuchu. W analogu nie ma że przetwornik BB i po sprawie. Tu albo umyjesz igłę albo nie, albo ustawisz wkładkę albo nie, albo wiesz co to VTA albo nie itd.................................................

Pozdrawiam

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

AndAudio moglbys wreszcie sprecyzowac co wg Ciebie oznacza ze jestem na forum chlopcem do bicia?:) W swietle Twoich "madrosci" brzmi to dosc zagadkowo. Co przez to rozumiesz?

Disco i nie zapomnij dokupic do kompletu Tonisli Siesta.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

kichanadeta

20 Kwi 2010, 16:41

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 2262 / 1386 / 1

Disco i nie zapomnij dokupic do kompletu Tonisli Siesta.

Koniecznie:-) Wraz z odtwarzaczem DVD - SACD z marketu :-)

disco do twojego zestawu idealnie beda pasowaly monitor audio rs6,mam takie na sprzedarz,dobra podstawa basowa i cieple brzmienie,malo ktore kolumny podstawkowe im podskocza,no i masz pewnosc ze to nie lipa bo robili je prawdziwi inzynierowie od akustyki ktorzy wiedza co robia,maja laboratoria itp,nie zadne tam glosniki wlasnej roboty,zrobione w warunkach domowych na ucho pod jeden wzmacniacz

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Kolumny o cieplym brzmieniu to raczej nie do mojego zestawu. Obecnie jest znacznie lepiej niz wtedy kiedy zakladalem watek. Zmienil sie zupelnie przypadkowo wzmacniacz.

futu, 24 Kwi 2010, 16:47

>stawiam na luxmana.>>>

Jeśli mają być przejrzyste,a jednocześnie muzykalne z bardzo dobrą przestrzenią,wybitne dynamicznie to warte rozważenia są te:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Oczywiście niekoniecznie z tej aukcji,tydzień temu na ebay.de cena matrixów doszła do 420euro.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

l'enfant sauvage

no gdybym zmienial kolumny to kto wie....

ale na razie pozostaje przy Ti ;p zreszta jeszcze sporo czasu uplynie zanim ich pelnie mozliwosci usylysze wiec po co wchodzic na wyzsza klase...

Stawiam na JVC z połowy lat 80-tych:-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

nie bądź taki, zdradź czym "grzejesz" ;-)

Podłączone?;-)

z cała pewnością nic nowego, nawet nie średnio nowego, facet ma bzika na punkcie staroci, widać to zreszta np w tym temacie gdzie jest pytanie o glosniki a dalej wywod jaki to wypasiony jest jego rzech.. i nie byłoby w tym nic złego gdyby w swoim obledzie pozostawał sam nie narzucajac swojej jazdy wszystkim wokół, niestety tak nie jest, wiec może by mu ogólnie i otwarcie prosto w twrarz ryknac nie? Nie karmić go, nie odpowiadać, ignorować, aż może zmadrzeje?

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Drogi forumowiczu cassius777 i co ja mam Ci odpowiedziec jak Ty masz klopoty z przyklejeniem monitorow do standow? Moze jedynie zwroce uuwage: zamiast ataku osobistego pisz na temat. Z gory dziekuje.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.