Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego specjaliści błąkają się po forum?

modrzew47

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, to ni tak - są. Dzielą sie tylko na tych namolnych i tych nienamolnych, na prawdziwych fachowców i byc moze fachowców z nadmuchanym ego.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Panowie - w poście pisałem tylko o Foxbacie i o Karolu Marksie

Jozwa - wycinając nasze wpisy kreujesz się na KUTASA z ulicy Mysiej

Myślę, że większa grupa userów wie o co chodzi - po kiego grzyba wyciełeś mój post?

chyba , że to ten debil mlb

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Wszyscy postrzegają Foxbata jako forumowy folklor. przygłupa czy idiotę - ot taki świrus

A ja Go szanuję, choć lubię sobie zrobić jaja

Bardzo byście się zdziwili, jak by Wam się nagle pojawił - to jest facet, który by was zadziwił znajomością wszystkiego, o co pytacie!

Nie percypujcie, przez pryzmat umiejscowienia :)

skynyrd

Jakim specjalistą jesteś?Sciemy i zmulania wątków?Może też masz wiedze nieograniczoną ludzkim horyzontem?Coś mi na to wygląda.

Panowie żeby nie było że na forum''specjaliści''od przepychanek!

Moje typy na mistrzów rzemiosła forumowego(stolarstwo),w kolejności alfabetycznej.

-Chenrykpiątek

-marko3T

Jeśli zaś chodzi o elektroników oraz budowniczych kolumn z aplikacją głośników to jeszcze nie mam swoich faworytów.

W pracy Chenrykapiątka i marko3T widać profesjonalizm i wielość różnorakich konstrukcji obudów.

• Redaktorzy

"Jozwa - wycinając nasze wpisy kreujesz się na KUTASA z ulicy Mysiej"

Skynyrd, po pierwsze, nie ja, a po drugie, panuj łaskawie nad słownikiem. Ubóstwo mowy świadczy o ubóstwie umysłu.

Redaktor, 19 Lis 2009, 12:34

>"Jozwa - wycinając nasze wpisy kreujesz się na KUTASA z ulicy Mysiej"

>

>Skynyrd, po pierwsze, nie ja, a po drugie, panuj łaskawie nad słownikiem. Ubóstwo mowy świadczy o

>ubóstwie umysłu.

A co z wyszukiwarką? Administracja ma nas do tego stopnia w dupie że nie odpowie w ogóle? Nie napiszecie nic, nawet "walcie się na ryj"???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

McGyver, zapytaj sie Graftona, moze on cos wie w temacie wyszykiwarki ROTFL... do czego ci ta wyszukiwarke, bez wyszukiwarki nie jestes juz tak genialnym konstruktorem lampowym? ojojojo.... czy trudniej jelenia odnalezc? :D Jozwa! szybciutko mi tu konstruktorowi wyszukiwarke naprawic bo robota stoi! wiesz ile kosztuje przestoj? he?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• 3 miesiące później...

Musiałem podnieść ten wątek,bo nikt o mulsie tu i w tym kontekście się nie wypowiadał a okazuje się,że należy do największych specjalistów na tym forum.Może to co tutaj ustalimy okaże się jakąś puentą?

muls

O to chodzi,że ty nic ustalać nie musisz...inni ustalom.Jakim to jesteś specjalistom i dlaczego błąkasz się po forum...bo że się błakasz to wszyscy wiedzom.Tylko po co?

ale ciemu ty błakasz sie za mną jak pies.chiba to ustala inni, bo ty nic nie wniesiesz w to swoje oblakancze blakanie.ty musisz miec jakis ...autorytet.jak mniemam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.