Skocz do zawartości
IGNORED

Nietuzinkowy prezent pod choinke - co kupicie dla swojej drugiej połowy?

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Gwiazdka się zbliża, pomysłów jak co roku brak. Co zamierzacie nietuzinkowego zafundować swoim lepszym połowom?

Powrót po dłuższej przerwie...

Fajne ciuszki w sex-shopie ... ale nie wiem czy to dla niej będzie, czy dla mnie bardziej ;o)

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

Projekt Orion i wieczorem test ABX ciekaw czy wszystko zagra tak samo?

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

FAjnie, że prezentujecie poczucie humoru, ale to potrafi być niezła zagwozdka!

Ja nad karnetem do SPA też myślałem.

Co do klocków audio, to proponuję jak najlżejsze żeby nie wyrządziły wam krzywdy, jak 'zadowolona' małżonka/partnerka będzie je Wam rzucać na głowę ;-)

Może jakies panie z forum też się tu wypowiedzą...? Co by chciały dostać, i co swoim facetom zamierzają kupić. Jestem przekonany, że dostaną mnóstwo fachowych porad ;)

nigdy nie byłam w spa- bycie tam na krótko- moze byc fajne, szczegolnie maseczki ale na dlużej to nie wiem czy to dobry pomysł, bo:

gdy szykowalam sie na sylwestra i w jeden dzień zaliczylam fryzjera, kosmetyczkę- regulacja brwi(pierwszy raz w życiu)to rozbolala mnie glowa

nawiasem mówiac na sylwestrze rozbolal mnie brzuch a to zasprawą kolumn jakie posiadal zespół na szczęscie wszystko szybko przeszło

ale wracajac spa jest chyba dobrym pomyslem ale nie na kilka dni od razu , moze jakis karnet

Celinn, 20 Lis 2009, 17:24

>to ja proszę o fachowe porady- co kupić

> może nowe kolumny najlepiej Vieny albo Triangle

Celinn, to zależy do jakiej muzyki, w jakiej cenie, do jakiego pomieszczenia, i do jakiego sprzętu towarzyszącego. Ja doradzać w tej kwestii sie nie podejmuję, ale jeśli określisz te czynniki, to będzie łatwiej Ci doradzić (W zakładce stereo najlepiej zamieścić temat, albo pytać w którymś klubie; a najlepiej to jednak poczytać na forum o tych kolumnach - są dość popularne).

Powodzenia, ale jeśli podarujesz taki prezent, to myślę, że Twój facet będzie zadowolony. Choć pamiętaj, że w przypadku wyboru sprzętu możesz mu też tym odebrać przyjemność szukania... Trudno przewidzieć: może być albo euforia, albo wtopa.

Może coś takiego:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Romekjagoda

obecnie mąz robi kolumny- wiem ,że przy wyborze kolumn trzeba wziąć pod uwagę różne czynnki( wiadomo nie wnikam w sprawy techniczne) ale potrafię odróżnic, które grają korzystniej

taki prezent bylby wspaniały ale nie do przeskoczenia- finanse

trzeba pomyślec realnie o czyms innym

Jaro_747, 21 Lis 2009, 01:50

>Może coś takiego:

>

Ukryta Zawartość

Odradzam dla osoby wybuchowej ;-)

Ukryta Zawartość

PO niektórych wpisach zastanawiam się nad tym, że niektórzy Panowie przed ołtarz lub do USC poszli w stanie upojenia alkoholowego, taki mają specyficzny stosunek do swoich partnerek

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.