Skocz do zawartości
IGNORED

Relegacja Pawła XYZ z forum? Są ku temu ISTOTNE przesłanki!

zukzukzuk

Rekomendowane odpowiedzi

muls

Hehehe,bez niego?Chłopino,wiesz co piszesz?Czy znów sie czegoś najadłeś?Może czas najwyższy byś się ocknął.Tutaj forum audiofilskie jest.Pamiętasz?Nikt nikogo o nic nie prosi,ani o tłumaczenie ani

o wyjaśnienia.Chcesz słuchasz nie chcesz nie słuchasz,rozumiesz czy za trudne?Może napisze jak dojdziesz?

ps.

On to sobie,przez mame zajęcia nie potrafi załatwić a co dopiero komuś!!

Zajęcia mam opór,ile chcesz.Tylko trzeba coś umieć a nie tyko gadać.

To ja jemu mogie załatwić i nie tak jak ....

muls

Widze,że Ci dekielek się odchyla.Jaka to praca-rozmowa z Tobą?Toż to sama przyjemność.Zauważ.

Przez te ciemne okulary nie dostrzegasz rzeczy i spraw ważnych...zdejmij.

Lubiem być jeleniem...szybko biegam i dobrze kopie rogacizną i kopytkiem.To on może Reduktora pod miotłe?To sie wkurzy jak to przeczyta.Wiesz co?Przestraszyłem sie...obawiam sie jąkania.

ps.

A znasz bajke o tymitunie i wężu?

jacchu

wolę być niedorobioną choiną jak niedorobionym jasiem.Hehehe

Miałeś trudne dzieciństwo i teraz to z ciebie wychodzi!http://gfx.filmweb.pl/blog/77229/51835.1.jpg

Widzisz jasiu,głowa to na szyi się znajduje a nie na nogach.

modrzewku...pełna zgoda.Jelen ma łatwiej.Własciwie to tylko kiwa...sie.W lewo i prawo.Jesli ci te ROGI nie przeszkadzaja??????Wyrastaj dalej ..Na WIELKIEGO jelenia..

muls

Widze,że jakaś sprzątaczka sie wtrąca,zauważyłeś?Może nie zawsze rogi są lepsze od dłuuugich uszu ale jednak wolę te pierwsze.Nie machaj tak tym ogonem bo mi je strącisz.

Tak na poważnie to sobie wczoraj potestowałem dwa wzmaki(na tym samym poziomie głośności)kolega przyniósł swój wzmak i jakieś urządzenie do badania decybeli.Kuźwa nie było różnicy!Ani w jasno ani w ciemno.

Mówiłem,że sie wkurzy?Mówiłem,wyciął taką fajną bajkie o tymitunie i wężu!Drugi raz nie będe pisał.

Jak nie przeczytałeś to Twoja strata.Ciężkie te końcówki jak cholera.Nataszczyłem sie jak diabli.

Jedno doświadczenie więcej.Warto było.Teraz wiem,że może nie być różnicy.

Gość

(Konto usunięte)

modrzew47, 30 Gru 2009, 09:20

>Tak na poważnie to sobie wczoraj potestowałem dwa wzmaki(na tym samym poziomie głośności)kolega

>przyniósł swój wzmak i jakieś urządzenie do badania decybeli.Kuźwa nie było różnicy!Ani w jasno ani

>w ciemno.

To zostałem już relegowany, czy nie ? :))

Modrzew, jeśli Twój esperyment był na serio, to możesz go opisać w poważnym wątku w stereo :))) Nawet Cię odblokuję... ;)

XYZ-et

Po pierwsze to z Tobą nie gadam a z mulsem...on trzyma poziom.

Po drugie to zwróć uwagę kto żąda relegacji...mnie jest to obojętne,jak chce wciskam ignora.

Po trzecie to nie pierwszy mój experyment i pewnie nie ostatni.

Po czwarte to modrzew na łaske wywalił laske...możesz sobie blokować.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

modrzew, nie napisałeś jakie to były wzmacniacze. Być może nie miały prawa się od siebie różnić?

Chyba, że numerem seryjnym :)

masza1968

Dokładnie.Gratulacje za bystrość.

Electrocompaniet AW600 i AW400 nie było różnicy.Reszta toru bez zmian.Ale jak wpieliśmy Gryphona,już była,Passa XA-60.5 też była,zarówno w ciemno jak i w jasno.Kolega wykłada na Polibudzie

na wydziale elektronicznym i był mocno zdziwiony takimi porównaniami.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

modrzew47, 30 Gru 2009, 14:31

>masza1968

>Dokładnie.Gratulacje za bystrość.

>Electrocompaniet AW600 i AW400 nie było różnicy.Reszta toru bez zmian.Ale jak wpieliśmy Gryphona,już

>była,Passa XA-60.5 też była,zarówno w ciemno jak i w jasno.Kolega wykłada na Polibudzie

>na wydziale elektronicznym i był mocno zdziwiony takimi porównaniami.

No właśnie :)

Nie wiem czy wiesz ale głusi już Ciebie cytują w swoim śmietniku jako autorytatywny wynik.

Nie wiedzą gdzie co i jak ale się powołują :)

To właśnie siła argumentacji głuchociemnych... ktoś gdzieś napisał, nie dokończył zdania a dla pajacy to dowód w sprawie :)

masza1968, 30 Gru 2009, 14:37

>Nie wiem czy wiesz ale głusi już Ciebie cytują w swoim śmietniku jako autorytatywny wynik.

Autorytatywny wynik będzie wtedy kiedy brak różnic przy wyrównanych poziomach pomiędzy konkretnymi urządzeniami będzie potwierdzony przez reprezentatywną liczbę osób ,jednak zawsze może się okazać że są nieliczne osoby mogące usłyszeć te różnice ,i wtedy można powiedzieć że różnice pomiędzy konkretnymi urządzeniami są dla większości niesłyszalne .

Krak_on

Było nas czterech i każdy słyszał różnice w przypadku wzmacniaczy na których ona występowała i nie słyszał w przypadku EC.Nie wiem jaka to liczba reprezentatywna,czy 20 osób może 50 będzie OK.?

O lampowym wzmaku nie wspominam,gdyż to niby się nie liczy.Porównywaliśmy również.

Żeby nie było wątpliwości,że urządzenia grały na tym samym poziomie głośności użyliśmy urządzenia do pomiarów głośności,stosowany przez sanepid.Bardzo precyzyjne urządzenie a odsłuch odbywał się na poziomie 60dB w przypadku każdego wzmacniacza.

modrzew47, 30 Gru 2009, 15:53

>Krak_on

Już kiedyś pisałem żeby zachowywać przy cytowaniu mnie oryginalną pisownie dużych liter ,bo pojawiły się ostatnio w sieci inne krak_ony i np Krak_on to już jest inna osoba .

modrzew47, 30 Gru 2009, 15:53

>Nie wiem jaka to liczba reprezentatywna,czy 20 osób może 50 będzie OK.?

Np gdyby w teście wzięło udział większość forumowych reprezentatywnych audiofili ;)

Krak_oN

Teraz poprawnie,forumowy audiofil?Może XYZ-et?Jeśli tak,to on twierdzi,że już nie jest.

Mam lepszych tu na miejscu a w testowaniu brał udział audiofil niemiecki,a jak.Jego zdanie pewnie też się nie liczy.Liczyć się będą tylko te opinie,które będą potwierdzające,że różnic nie ma.Mam rozumieć.

Dlatego pośpiesznie XYZ wpadł w moje sidła i szybko chciał zezwolić mi łaskawie na wpisy w swoim wątku.Tylko dlatego,że napisałem iż różnic nie było ale nie wyczekał do końca.

Przecież to kompromitacja XYZ-eta,poczytać wystarczy.Śmiech i żenua.

stary adiofil

Widziałeś,czytałeś?

Za dmuchanie w chorągiewkie zdjęcie bana.Dobre!Będziesz tańczył jak Ci zagramy?To bana zdejmiemy!

Kuźwa zapomniałem przez moment,gdzie żyje.Jeden muls porządny człowiek.

Modrzew-musisz miec jakies plecy,przyznaj sie!!!!

A ten Pan Muls to taki poczciwina,tylko ze gluchy i dlatego wszystko mu gra jednakowo!!!!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.